Reklama

Reklama

Její manžel se zranil a nemůže chodit do práce. Rodině hrozí, že je vyhodí na ulici, a tak je bývalá královna krásy nucena nastoupit do masážního salónu. Jenže brzy zjišťuje, že její klienti čekají více než jen proklepání zad... Tento příběh o jedné královně krásy (Jennifer Love Hewitt) se odehrává v malém texaském městečku. Kráska je však nyní už vdaná matka tří dětí, jejíž manžel kvůli zranění nemůže pracovat a hrozí jim, že je vystěhují na ulici. Bývalá královna je přesvědčena, že nikdo tak krásný jako ona si nezaslouží být chudý, a tak přijme nabídku pracovat v masážním salónu. Jenže brzy zjišťuje, že její klienti čekají více než jen proklepání zad... (HBO Europe)

(více)

Recenze (84)

René.girl 

všechny recenze uživatele

Film podle skutečné události - hodně nereálně natočený. Scény a situace jsou hrozně kýčovité a nevěrohodné, herci přehrávají a celkově je všechno tak hrozně vyumělkované, že mě zaráží, že někdo ohodnotil tenhle film jako drama. Já bych to nazvala spíše parodií na drama. Film se prostě veze na vlně průměrnosti a přehánění. Abych, ale zase nebyla tak tvrdá, tak se na to dá překvapivě celkem i koukat. 50% (btw - vážně byla za tuhle roli Jennifer Love Hewitt nominovaná na zlatý globus??Vážně??) ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Zoufalá manželka s dítětem a manželem-nemakačenkem s rozbitým kolenem tváří v tvář žebrotě využije své vrozené šlechetnosti a vizáže pornoherečky a po urputném vnitřním boji (hodí šavli v autě) se stane masérkou s rozšířenou oblastí působnosti. Za chvíli je z ní dokonalá zlatonosná slepice, kterou práce baví a nóblhóch členy klubu šoustáků může přehazovat vidlemi. Jako správná hrdinka takových příběhů opomene nebrat drogy, ale jak nastoupí správnou cestu, všechno jde jak po másle. Absťák žádný, v lochu pohoda jazz, prostoduše loajální přátelé jí zůstanou, počestný job najednou není problém najít… Z nouze nectnost, cesta na dno a zase zpátky a na konci místo velkolepého spláchnutí slunečný den, mravní ponaučení a cena za statečnost, to všechno už jsme viděli stokrát a vydrželi bychom to i po sto jedné, jenže s tím se tvůrci nespokojili, a naservírovali divákům tak neúprosně dementní závěr s douškou „podle skutečné události“ (v jiném vesmíru), že to nemá obdoby. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekla nečekala jsem nic světoborného. Ne proto,že bych nevěřila v herecké schopnosti Jennifer ale hlavně proto, že by mě to téma s jakoukoliv jinou herečkou až tak nezaujalo. Celý film jsem byla unešena z půvabů Jennifer a k tak vysokému hodnocení mě přimělo také to jak krásný konec to mělo a také skutečnost, že ráda "objevuji" filmy, které nejsou až tak známé. Mě se to hodně líbilo takže palec nahoru a to dokonce pětkrát :-). ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Parádny námet inšpirovaný skutočnými udalosťami, no bohužiaľ to spracovanie mohlo byť veru aj oveľa lepšie. Obzvlášť keď v hlavnej úlohe sa predstavila taká výborná herečka ako Jennifer Love Hewitt. Ale celkovo to bol dosť zaujímavý príbeh, na ktorý sa dá pozerať z rôznych uhlov pohľadu. Smutné ako sa morálne neskazená žena dokázala predať - aj keď v prvých dňoch len pre záchranu vlastnej rodiny, ktorá sa pomaly ale isto začala utápať v dlhoch. No peniaze sú vždy mocnou veličinou a z príkladnej skromnej manželky sa stala nenásytná a vypočítavá prostitútka. Aj keď neišlo vždy len o peniaze, ale aj o ten záujem a obdiv, ktorého sa doma od manžela moc nedočkala. Ale ako už býva zvykom, keď niekto nevie povedať Dosť, napokon to väčšinou skončí väčšinou dosť nešťastne. Ako aj tu... ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nečekaně solidní tv film, který kromě parametrově famózní Jennifer Love nabízí i zajímavý náhled do zákoutí a praktik "masážních" salónů a vcelku realisticky pojatý náhled na totálně švorc přežívající americkou rodinu a jednotlivá krizová životní rozhodnutí z toho plynoucí. Nemá to žádné vyšší ambice a v tom je to právě fajn. Solidní pilot k seriálu. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • „Všetky intímne scény sme natočili za dva dni. Absolvovala som výmenu nohavičiek celkom dvadsaťšesťkrát a mala som aj rovnaký počet klientov,“ prezradila herečka Jennifer Love Hewitt a ďalej dodala: „Bolo to prinajmenšom čudné. Bola som zakaždým v miestnosti len s jedným chlapom a kopou ľudí zo štábu. Pustili sme sa „do toho“ a onedlho nasledovala výmena spodnej bielizne a úprava mejkapu“. (Sufferer)
  • „Mama mi povedala, že je na mňa veľmi hrdá. Pozdáva sa jej myšlienka, že predvediem striptíz a budem hrať prostitútku,“ povedala Jennifer Love Hewitt. (Sufferer)

Reklama

Reklama