Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

misterz 

všechny recenze uživatele

Najlepší film s Carmen Elektra v jednej z hlavných úloh. Veľmi príjemná, roztomilá, oddychová a hlavne zábavná romantická komédia, v ktorej sa dozvieme všetko podstatné o dvorení a párení ľudského druhu, a to z pohľadu nestranného pozorovateľa z inej planéty. Alebo že by z inej galaxie?... To je vlastne jedno, hlavné je, že tento snímok predstavuje svieži vetrík medzi romantickými komédiami nielen tej doby, ale ešte aj v súčasnosti. Úsmev mi nezmizol z tváre po celý čas, a to veru pri sledovaní nejakej komédie nie je až tak často. A pri niektorých komentároch mimozemšťana-dokumentaristu mi dokonca vyzvŕtalo aj bránicu. Skrátka veľká pohodovka. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

campix 

všechny recenze uživatele

'' V nekonečném vesmíru žije mnoho obyvatel. Leč nikdo z nich neprožívá rozmnožovací proces tak bolestně a tragicky nádherně jako lidské bytosti. '' Až mě překvapilo jak jsou Sexuální praktiky pozemšťanů nápaditou a vtipnou podívanou. Neokoukaný nápad a příjemné obsazení, to jsou věci na které sází. Hlavním tahákem je samozřejmě Carmen Electra, která dokáže nadchnout většinu mužského publika a to nikoli svým hereckým uměním, ale svýma ehm ehm '' velkýma očima''. Bohužel ani ona neutáhne celou stopáž filmu a konec je už takový stereotypní a americky naivní. Přesto příjemná podívaní, která minimálně do poloviny nenudí. Alternativy: Nějak mě nic nenapadá. ()

Reklama

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Ako obyčajná romantická komédia by tento snímok nebol ničím, len ďalším tuctovým produktom Hollywoodu. Originálny komentár však našťastie spravil svoje a Sexuálne praktiky pozemšťanov sú tak veľmi vtipnou záležitosťou, ktorá splní svoj primárny (a pravdepodobne jediný) účel - pobaviť. A dokonca mi nevadil ani (v tomto prípade veľmi vydarený český) dabing. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Bez toho dokonalýho komentáře Vladimíra Čecha by to byla jenom průměrná romantická komedie s několika vtipnými scénami, ale s nim se to pousouvá o třídu výš a je to zábavný, bohužel ke konci s ubývajícím komentářem ubývá i kvalita, ale přesto se mi to moc líbilo a jednu hvězdičku prostě musim přidat za Carmen Electru ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Ten název musí odradit každého, ale kdo omylem zahlídne jen kousek, ten se už od televize neodtrhne. Originální a neuvěřitelně vtipný film natočený jako přírodopisný dokumet pro mimozemšťany doprovázenýv české verzi naprosto geniálně suchým komentářem Vladimíra Čecha. Ve chvíli, kdy se objevil Sperminátor, jsem se už válel smíchy na podaze:))) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama