Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

Zagros 

všechny recenze uživatele

V podstatě jde o klasickou romantiku. Jen ze zajímavého úhlu pohledu, totiž z pohledu mimozemšťanů, kteří sledují dokumentárním způsobem sexuální praktiky nás pozemšťanů. Právě ten netradiční přístup s komentářem Vladimíra Čecha u mě vyvolával občas záchvaty smíchu. Když k tomu připočtu fungující ústřední dvojici je v rámci žánru zaděláno na úspěch. Jasně není to žádný herecký koncert s filozofickým přesahem, to ale od podobných filmů nikdo čekat nemůže. Cílem tvůrců byla příjemná a nenáročná komedie, což se rozhodně povedlo, navíc i se špetkou originality. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho komentáře, tak by ten film byl úplně o ničem. Tady je vidět, jak lehce s trochou fantazie se dá udělat z naprosto průměrného filmu vynikající snímek, který má šťávu, je originální a opravdu pobaví. Myslím, že by si ostatní filmaři měli vzít ponaučení a taky občas zkusit něco nového a třeba vytáhnou ty svoje romantické komedie z toho klišovitého sterotypu. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Carmen Electra je vážně... hrozná. Silikonové bábovky na hrudi dokáží někoho vzrušit? O tom by se měl natočit dokument. Zbytek hereckého ansámblu je potom stejně marný a je opravdu velká škoda, že zajímavý námět přírodopisného filmu o rozmnožování lidí z pohledu mimozemšťanů je takto zabit (co si budeme vykládat, kdyby nebylo komentáře, vtipně mylných interpretací a sperminátora, byla by to děsná a nevtipná shitna). Má očekávání byla vzhledem ke zdejšímu vysokému hodnocení asi příliš velká. 40% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Bez toho dokonalýho komentáře Vladimíra Čecha by to byla jenom průměrná romantická komedie s několika vtipnými scénami, ale s nim se to pousouvá o třídu výš a je to zábavný, bohužel ke konci s ubývajícím komentářem ubývá i kvalita, ale přesto se mi to moc líbilo a jednu hvězdičku prostě musim přidat za Carmen Electru ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Je sranda, jak takový "drobný" detail jako postava vypravěče (v českém provedení samozřejmě v geniálním podání Vladimíra Čecha....sakra, proč ho v TV a filmu vídáme tak málo....) dovede udělat z filmu, který by jinak byl absolutně béčkovou záležitostí, parádní zábavu. Na ploše 90 minut tu máme nádherně naservírováno, kterak nesmyslné, směšné, trapné a zároveň krásné je lidské poznávání, sbližování, milování....Jistě, je to celé naprosto čitelné a předvídatelné, ale o to vlastně i tak trochu jde. Zkrátka super zábava, kdy se smějeme sami sobě. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama