Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

Jiří K. odpad!

všechny recenze uživatele

...opět ty pseudosexualní scény, kde jsou vidět jen hlavy milenců. Nereálný a předvídatelný scénář seznamování. Povrchní vyjádření vztahů mezi dvěma mladými lidmi. Hloupoučké výkony ve vedlejších rolích. Vyloženě trapné komentáře (v českém dabingu v podání V.Čecha) a vůbec obsah dialogů. Potenciál vyvinuté C.Electry nebyl naprosto využit :) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-2* nebudu skrývat zklamání, když jsem od této komedie čekal aspoň průměrnou zábavu. Prostý příběh seznamování a oťukávání se jednoho "sympatického" páru se se tu snaží ozvláštnit rádoby vtipným komentářem nezaujatého mimozemského pozorovatele. Humor se však brzy vyčerpá a vesměs se vtipné hlášky časem jen opakují. Herecké výkony taky neoslní a tak z toho dobrého nápadu zůstane pachuť nevyužitého potencionálu. Takže mé slabé dvě hvězdičky jsou maximum, co dokážu dát. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Veľké sklamanie, pre mňa len romantická nuda a vtip, ktorému som sa vôbec nezasmial, práve naopak som sa viac krát cítil trápnejšie. Niekomu možno film sadne viac, no tentokrát neprižmúrim oko ani k trom hviezdam. Už len za tých pripečeních hercov si to nemôžem dovoliť. Dabing bol trápny, ale pochybujem, že originál je lepší. 45% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Čím blíže je ten film konci, tím je nudnější a tím méně vtipný je. A je to škoda, ten nápad je skutečně skvělý, jenže se mi potvrdily moje obavy z něj a to ty, že nemůže fungovat v celovečerní stopáži. Taky to byla pravda. První polovina je přímo nabitá vtipnými scénami a komentáři, ta druhá už jenom kopíruje a nudí. Jenže nejhorší na ní je to, že výrazně ubyde mimozemského komentátora a víc vidíme situace mladého páru, v kterých není žádný vtip. Díky tomu je taky celý film natažen na hodinu a půl, jenže úplně zbytečně. V závěru už jsem měl i problém to dokoukat, jak mě to nebavilo. Škoda. Slabé 3* ()

Crackonosc 

všechny recenze uživatele

Originálně pojatý "dokument", kde většina vtipných situací vzniká hlavně při srážce skvělého komentáře Vladimíra Čecha s tím, co se ve filmu skutečně děje. Stopáž je tak akorát, aby film neztratil tempo a v porovnání s ostatními romatickými komediemi nemůžu hodnotit jinak, než za plný počet. Osobně mě nejvíce pobavilo to, jak "samčí společenství" "probírá" první milostné hrátky... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama