Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Klasická romance z diskotéky až na porodní stůl nemusí být tak obyčejná a fádní jak si pozemšťan už miliony let myslí. Mimozemšťané dali úspory dokupy a najali si nejlepšího průvodce s nejlepším hlasem pana Vladimíra Čecha, aby zeleným mužíčkům osvětlil, jak se to s tím naším tekutým transférem vlastně má. Perlička let devadesátých. ´´sameček dokazuje, že žádnou samičku nepotřebuje, provádí opakované pokusy změnit se v hermafrodita a vrhnout svá mláďata sám ´´ :D 75% ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem se musel ptát sám sebe, jak by na dokumenty o svém druhu asi reagovala zvířata, o kterých je tak rádi točíme. Možná by jim to připadalo stejně vtipné jako nám dokument o páření pozemšťanů, který vlastně funguje ve dvou liniích. Romantická podzápletka splňuje jak funkci samostatného nezávislého snímku, dokumentární jednotka se na ní pevně váže a odkrývá veškeré zákonitosti lidského života. Hlavní komediální jednotkou je tak ono neporozumnění lidskému životu, které je pronášeno velmi sebevědomně. Jenže aby toho nebylo zrovna málo, vtip tu nezprostředkovává jen ono špatné chápání jistých lidských zvyků, ale též rozdílný pohled mimozemšťanů, kteří nechápou přesné použití věcí, bez kterých si mi nedokážeme představit život, přesto si je v několika případěch velmi chytře domýšlejí (sameček podávající jemné plátky barevné stromové kůry válečníkovi, který pokud je s jejich barvou spokojen, pustí samečka dál). Zajímavý je též postup, který přichází téměř na konci, a ve kterém se rozdíly mezi oběma příběhovými liniemi stírají, ba se obě na okamžik protnou (setkání se spermiemi na běžecké dráze). Sexuální praktiky pozemšťanů však dokáží dokonce i příjemně překvapit, scéna, ve které je akt početí symbolizován záběrem na rostoucí atomový hřib je opravdu nečekaná a má jistý punc kontroverze. Několik situací je vážně k popukání a párkrát jsem se neubránil smíchu. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Hlas Čecha byla dobrá volba, hodil by se i Alfréd Strejček coby dokumentový dabingový matador :-). Sexuální praktiky pozemšťanů je vlastně dokument o tom jak nás vidí zelení mužíčci a to zejména v našich nejintimnějších chvílích. Když my můžeme bez studu natáčet páření slonů či lvů v přírodopisných dokumentech, proč by emzáci nenatočili ten svůj o rozmnožování lidí! Dokument tak mapuje nejen přímo akt samotný, ale i způsoby námluv, přivedení potomka na svět ad... Velmi vtipná záležitost, doporučuji vidět! * * * ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

V podstatě jde o klasickou romantiku. Jen ze zajímavého úhlu pohledu, totiž z pohledu mimozemšťanů, kteří sledují dokumentárním způsobem sexuální praktiky nás pozemšťanů. Právě ten netradiční přístup s komentářem Vladimíra Čecha u mě vyvolával občas záchvaty smíchu. Když k tomu připočtu fungující ústřední dvojici je v rámci žánru zaděláno na úspěch. Jasně není to žádný herecký koncert s filozofickým přesahem, to ale od podobných filmů nikdo čekat nemůže. Cílem tvůrců byla příjemná a nenáročná komedie, což se rozhodně povedlo, navíc i se špetkou originality. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Bez toho dokonalýho komentáře Vladimíra Čecha by to byla jenom průměrná romantická komedie s několika vtipnými scénami, ale s nim se to pousouvá o třídu výš a je to zábavný, bohužel ke konci s ubývajícím komentářem ubývá i kvalita, ale přesto se mi to moc líbilo a jednu hvězdičku prostě musim přidat za Carmen Electru ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama