Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

Zagros 

všechny recenze uživatele

V podstatě jde o klasickou romantiku. Jen ze zajímavého úhlu pohledu, totiž z pohledu mimozemšťanů, kteří sledují dokumentárním způsobem sexuální praktiky nás pozemšťanů. Právě ten netradiční přístup s komentářem Vladimíra Čecha u mě vyvolával občas záchvaty smíchu. Když k tomu připočtu fungující ústřední dvojici je v rámci žánru zaděláno na úspěch. Jasně není to žádný herecký koncert s filozofickým přesahem, to ale od podobných filmů nikdo čekat nemůže. Cílem tvůrců byla příjemná a nenáročná komedie, což se rozhodně povedlo, navíc i se špetkou originality. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Samička naškrábe numerický symbol na plátek jemné bílé stromové kůry. Doufá, že její obrázek samečka uspokojí." To mohla být tak ukázkově nudná romantická komedie ... kdyby to lidské páření nekomentovali mimozemšťané. Jejich pohled na složitosti lidských vztahů je natolik dokonalý, že se mu lze snad jen smát a samozřejmě s ním i souhlasit. Já se tedy bavil skvěle, úhly zaoblení Electřiných partií si rovněž získaly můj respekt a příště bych prosil pokračování o páření nepřizpůsobivých spoluobčanů. Já vím, že by to byl jen kraťas, ale zmatený mimozemšťan by ho svým komentářem jistě opět vytunil k dokonalosti. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ujetá komedie se sexy dračicí Carmen Electra, která se tehdy kromě Pobřežní hlídky svlíkala snad všude – ale že by to snad někomu vadilo, se říci nedá. Je to (byla) sakra pohledná ženská, tak proč ne. Nějak ty silikony prodat přeci musela. Ty trampoty hraných „spermií“ a super komentář k tomu, však byli zlatým hřebem večera tohoto filmečku. Jednou za čas se na něj rád mrknu znova, páč je to vážně docela prdel… ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

takéto filmy treba hodnotiť s prižmúrenými očami a predovšetkým s vedomím toho, že to bolo myslené ako nezáväzná sranda . . . a ako také to bolo vcelku príjemné, jednoduché a miestami aj úprimne vtipné dielko. Takú spotrebu kondómov nie je pri Carmen vôbec ťažké pochopiť, ale ja osobne by som si radšej zašantil s Lucy Liu . . . ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Hlas Čecha byla dobrá volba, hodil by se i Alfréd Strejček coby dokumentový dabingový matador :-). Sexuální praktiky pozemšťanů je vlastně dokument o tom jak nás vidí zelení mužíčci a to zejména v našich nejintimnějších chvílích. Když my můžeme bez studu natáčet páření slonů či lvů v přírodopisných dokumentech, proč by emzáci nenatočili ten svůj o rozmnožování lidí! Dokument tak mapuje nejen přímo akt samotný, ale i způsoby námluv, přivedení potomka na svět ad... Velmi vtipná záležitost, doporučuji vidět! * * * ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama