Reklama

Reklama

Tajemství starého hotelu

  • USA The Innkeepers (více)
Trailer 1

Claire (Sara Paxton) a Luke (Pat Healy) jsou posledními zbývajícími zaměstnanci v hotelu Yankee Pedlar Inn, který má být po více než 100 letech fungování uzavřen. V minulosti se tu odehrála děsivá vražda dívky, jejíž tělo bylo poté ponecháno po tři dny ve sklepení, aby na hrozný čin nikdo nepřišel. Hotel získává pověst nejstrašidelnějšího hotelu Nové Anglie. Claire a Luke jsou určeni k tomu, aby odhalili tajemství hotelu a potvrdili tak jeho temnou pověst. Do hotelu přicházejí poslední hosté a vše se zatím zdá být normální. Luke na své internetové stránce popisuje podivné události v hotelu. Mladé Claire vypráví o tom, jak v hotelu uviděl ducha zavražděné dívky a během nocí proto nahrává zvuky v domě. O nahrávání se střídá s Claire, která jako první narazí na divné zvuky a události. Jejich pátrání je usilovnější a nebezpečnější. Zjišťují, že klíč ke všemu je ve sklepení hotelu. Když se rozhodnou navštívit jeho temné chodby, zjišťují, že tak neměli raději nikdy učinit. (Beastmaster4)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Ti West vůbec neřeší nějaký příběh. Kdo, co, koho a proč. To mi malinko vadilo, film skončil a já pořádně nevěděl, co se stalo. Ale chápu, že to byl nejspíš záměr a pokus natočit Haunted House trochu jinak. Mrtvá nevěsta taky neměla zrovna děsivou masku, připadala mi skoro odbytá. Několikrát jsem byl napnutý a jednou možná i husí kůži, ale celkově jen lehký nadprůměr. Sara Paxton se v posledni době naladila na hororovou vlnu. Jen tak dál. 65% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje spoiler! Poměrně dlouho trvalo, než se tam začalo něco dít. Potom tam byly slušné scény, které přinesly nějaké to napětí a zimomriavky. Na konci jsem čekal nějaké rozuzlení o uvězněných duších, to jsem bohužel nedostal. Některé lekací scény mohly být víc propracovanější a některé nenaháněly strach vůbec. Musím pochválit to čekání na nějaké vystrašení, kde jsem byl opravdu v napětí, kdy, kde, kdo vybafne a co se stane. Závěr je svým způsobem zajimavý, ale pro náročnější diváky bude zřejmě nedostatečný, já jsem čekal trochu něco víc, i tak to ale byl dobrý duchařský horůrek. ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Ti West je kvalitní hororový režisér a od The Innkeepers jsem čekal hodně, ale po konci filmu jsem byl mírně zklamaný. Čekal jsem duchařinu, kde se budu bát, ale místo toho posloucháte celou stopáž jen slušné dialogy a něco málo se začne dít jen cca posledních pár minut. Na druhou stranu nikdo neumí tak natočit obyčejný průchod hotelem jako Ti West. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Uživatel J*A*S*M má naprostou pravdu! Je to hovno s velkým H. A není to pro každého. Pokud vám tedy nejde mráz po zádech z toho, když devadesát pět minut ze stominutové stopáže sedí nějaká infantilní kravka s obrýleným geekem v recepci opuštěného hotelu a vedou hrůzostrašné dialogy, nebudou vaše hemeroidy vědět, co dělat roupama. Ale teď vážně a nabubřele! Obdivuji na Westovi, jak famózně zvládl dodržet intence žánru. Otázkou je ale jakého! Pustím li svou famózní mysl naprudko z řetězu a nechám li ji vytříbeně zformulovat jeden z tolik obdivovaných a respektovaných názorů, dojdu k neoddiskutovatelnému závěru, že jde skutečně o horor! A to naprosto příšerný a děsivý! Takových sto zabijáckých minut vražedné nudy se totiž jen tak nevidí. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

V dnešnej dobe naraziť na kvalitný horor hodný piatich hviezdičiek je už celkom unikátne, tak prečo si nevychutnať aspoň ten štandardný priemer, ktorý nám dnešná doba ponúka? Pôvodne som chcel dať 3* ale keď som sa pozrel na ostatné horory čo som kedy videl, no nemohol som dať tak málo. Napríklad pri tomto filme ma veľmi pobavila prvá pól hoďka a nevinná tvárička Sary Paxton, ktorá však nemala nič spoločné s hororom, ale zato ma pohodovo naladila, kvôli čomu sa mi The Innkeepers páčilo. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natáčaný v skutočnom hoteli Yankee Pedlar Inn v Torringtone, Connecticut. Natáčalo sa 17 dní. (beso74)

Reklama

Reklama