Reklama

Reklama

Tajemství starého hotelu

  • USA The Innkeepers (více)
Trailer 1

Claire (Sara Paxton) a Luke (Pat Healy) jsou posledními zbývajícími zaměstnanci v hotelu Yankee Pedlar Inn, který má být po více než 100 letech fungování uzavřen. V minulosti se tu odehrála děsivá vražda dívky, jejíž tělo bylo poté ponecháno po tři dny ve sklepení, aby na hrozný čin nikdo nepřišel. Hotel získává pověst nejstrašidelnějšího hotelu Nové Anglie. Claire a Luke jsou určeni k tomu, aby odhalili tajemství hotelu a potvrdili tak jeho temnou pověst. Do hotelu přicházejí poslední hosté a vše se zatím zdá být normální. Luke na své internetové stránce popisuje podivné události v hotelu. Mladé Claire vypráví o tom, jak v hotelu uviděl ducha zavražděné dívky a během nocí proto nahrává zvuky v domě. O nahrávání se střídá s Claire, která jako první narazí na divné zvuky a události. Jejich pátrání je usilovnější a nebezpečnější. Zjišťují, že klíč ke všemu je ve sklepení hotelu. Když se rozhodnou navštívit jeho temné chodby, zjišťují, že tak neměli raději nikdy učinit. (Beastmaster4)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přesně jak se tady píše, první polovina filmu je zralá na vypnutí, divák jen silou vůle překonává ty minuty, ve kterých nejen že o nic nejde, ale prakticky se zde odehrávají nesmysly a debatuje se naprosto o ničem. Nevím jak se režisérovi povedlo tento film protlačit na Blue-ray disk. To bych viděl jako mnohem větší záhadu než nějakou Madeline O'Malley. Film má několik povedených lekaček a ono (ne)příjemné mrazení se taky občas dostaví, ale ta omáčka kolem a provedení je prostě divné. Ti West nenatočil rozhodně nic na co by diváci mohli po čase obdivně vzpomínat. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Ti West vůbec neřeší nějaký příběh. Kdo, co, koho a proč. To mi malinko vadilo, film skončil a já pořádně nevěděl, co se stalo. Ale chápu, že to byl nejspíš záměr a pokus natočit Haunted House trochu jinak. Mrtvá nevěsta taky neměla zrovna děsivou masku, připadala mi skoro odbytá. Několikrát jsem byl napnutý a jednou možná i husí kůži, ale celkově jen lehký nadprůměr. Sara Paxton se v posledni době naladila na hororovou vlnu. Jen tak dál. 65% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KDYŽ SE PŘIHODÍ NĚCO STRAŠIDELNÉHO, OBVYKLE U TOHO NIKDO NENÍ. KDYŽ NĚCO VIDÍŠ, BÝVÁŠ U TOHO SÁM. A V HOTELU PRAKTICKY BEZ HOSTŮ MÁME TÍM PÁDEM ŠANCI NAVÁZAT NĚJAKÝ KONTAKT“..... /// Starej hotel a duchové – existuje něco nádhernějšího? (...prasáku....) KDO JSOU ONI? Než se to rozjede – kapku to trvá. Podělaní duchové maj nějakej problém – věřte mi... (kurva mám husí kůži ještě teď!). MUSÍME VYPADNOUT! (a zase!!!!) No dobrá...závody v předvádění duchů to nejsou, ale zase dokážou v pravou chvilku na správným místě......Claire sice začne bejt trochu kráva, ale pumpa mě tluče kurevsky. Víte co... – jak já vidím ducha, tak stříkám do gatí. A tady to byla velmi zajímavá 3/4 hodinka (ten zbytek k tomu prostě patří). Po dlouhýýýý době dost dobrá duchařina! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) U složitějších otázek používám kyvadlo. 2.) To jsem tuhle vyvolal ducha... (k večeři byla hrachovka a prej to nebyl duch...). 3.) Thx za titule ,,Don Davido“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ *** ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tento horor má 2 zásadné problémy. Prvý: nič sa v ňom nedeje. Párik sa potuluje po atmosférickom hoteli. Vie, že tu možno je duch, ale nejako extra to nerieši. Síce sa ho občas snaží zachytiť na kameru, ale v zásade o žiadny plnohodnotný dej nejde. Netuším, prečo to muselo trvať až dve hodiny. A druhý problém: film nie je príliš strašidelný. Väčšina scén, z ktorých sa divák zľakne, pozostáva z toho, že všade panuje hrobové ticho a zrazu zvrieskne hudba a dvere sa zabuchnú samé od seba. Takéto strašidelné scény vie robiť s prepáčením každý druhý debil. Snímka je plná logických hovadín a pozoruhodných náhod. V hoteli sa náhodou nachádza médium alebo postavám hrozí smrteľné nebezpečenstvo od ducha, ale napriek tomu si najskôr idú zbaliť veci (!), lebo šak čo, pohoda. Naopak, oceňujem príjemne pomalé, ležérne budovanie hrôzostrašnej atmosféry... ktorá je však budovaná TAK pomaly, až pri tom zrejme zaspíte. Herci sa snažia, ale nemajú čo hrať. Režisér pri budovaní pomalej atmosféry zaspal rovnako, ako vy, či ja. A scenár stojí za prázdny tetrapack od plnotučného mlieka. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ti West je prostě řízek, kašle na všechna soudobá klišé, jde se svými "malými" horory proti proudu, nebojí se zariskovat a nijak netají, že se ve svých filmech rád nechává inspirovat klasikami z let už dávno minulých. Po skvělém House of the Devil svoji laťku nikterak nesnížil a opět nám nabízí ryzí dávku poctivě natočeného hororu. Ovšem i tady platí, že musíte přistoupit na jeho hru, pokud tak neučiníte, bude vás, podobně jako zmiňovaný Dům ďábla, The Innkeepers asi nudit. Já si jej však užil, krásná hudba, skvělé masky, hutná atmosféra a k nakousnutí Sara Paxton (vůbec oba dva hlavní hrdinové jsou fajn postavy, kterým jsem po celou dobu držel pěsti :-). Tenhle rejža ví, co točí a i když si jeho filmy asi jen těžko prorazí cestu k mainstreamovému divákovi, já už se teď těším, s čím dalším přijde Ti příště. Těmi 52 procenty se nenechte zmást (Lidi, really? Jak tam netečou hektolitry krve nebo není přehršel digitálních efektů, tak je to slabota? Fuck it :-/), imho až nechutně podceněný horor zde. Viděno 6x- zatím... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natáčaný v skutočnom hoteli Yankee Pedlar Inn v Torringtone, Connecticut. Natáčalo sa 17 dní. (beso74)

Reklama

Reklama