Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 1

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (117)

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

První díly nejrůznějších trilogií bývají nejlepší a jinak to není ani v tomto případě. Po slabším druhém pokračování jsem byl zvědav, jestli se dojem vyrovná a třetí kousek se umístí mezi nimi. A skutečně podle udělených procent je dvojka na druhém místě a já s tím můžu jen souhlasit. Zase jsem se celkem bavil a navíc nechyběly hezké scény jako v úvodním dílu. Místy to opět balancovalo na hraně trapnosti, ale dejme tomu, když je to hlavně pro děti. Ovšem protivná trosečnice byla velký úlet. Do děje se vůbec nehodila a druhou půlku mi trochu otrávila. Příjemným překvapením byly "Chipmunkčice," či jak je mám nazvat. Všechny tři na první pohled zapadaly do páru, že už tomu chyběly jen tři svatby. Roztomilá byla i jejich slovenština, která jim přidávala na půvabu. Co říct závěrem. Příjemné zakončení příběhů roztomilé trojice. Tedy doufám, že to byl poslední díl, protože se to podařilo uzavřít celkem důstojně. 60% (PS: Absolutně nepochopím ty, kterým se nelíbila už jednička a přesto se musí podívat na dvojku i trojku, aby mohli napsat svůj opětovný projev výkalů. Vy jste fakt beznadějní.) ()

martin1m2 

všechny recenze uživatele

Stará známa partička obohatená o nežnejšiu časť sa opäť vracia a vezmú nás na rodinnú dovolenku, kde sa pokazí všetko čo len môže - všakže Aaaalviiineeeeee !!! :D Tento diel sa mi zatiaľ páčil najviac, mám rád tému dovoleniek, slnka, mora, oddychu, zábavy a stroskotania na ostrove YEEES :) Ani náhodou ma to nenudilo - keď ma nezaujme ten hlúpy dej, ktorý má beztak každý jeden diel malých lesných veveríc ... ehm ok. ok. chipmunkov ... tak sa aspoň pokochám prírodou, zvukmi, nádhernými vodopádmi :))) Za mňa áno, z 1. 3 dielov, je tento pre mňa naj ... ikeď od 2. polovice filmu sa toho začalo diať na ostrove tak šialene veľa, že je to čistý výplach len, aby bola akcia, a aby sa človek nenudil. Nespoilerujem, takže nerozpíšem to ... ale REALLY ? :D Obľúbené postavy: Theodor (neustále rozkošný), v tomto dieli zaujme a pobaví pavúkom pozmenený Simooon :P A ani Alvin ma tak neotravoval a neliezol na nervy ako doteraz vždy ... A NAJ SONG za mňa rozhodne záverečná scéna Lady Gaga - Born This Way .... Náhodou, bolo to kúzelné, bolo to zábavné, bolo to dobré (ten song myslím) ... Takže ok, a deti sa určite v kine vybláznia ... ()

Reklama

Payushka 

všechny recenze uživatele

Pokud jste alespoň ochotní přijmout trochu dementní příběh, pořád vás můžou odrovnat písničky. Šmoulové měli aspoň docela zábavné texty (Jája!), tady jde jen o prosté zrychlení zpěvu. Kdo si myslel, že Lady Gaga nemůže znít hůř, má tu malé překvapení. Kdyby v Chipmuncích nebyl i pelikán, asi bych tyhle Vánoce nepřežila. ()

buzzwoody odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli je tohle určeno dětem, chudáci. Scénář, herecké výkony, vtip, všechno pod bodem mrazu. Klišoidní, trapná, hloupá srajda, která stojí jen na veverkách, protože tam prostě jsou. Něco jako malí, chlupatí mimoni, který bych do jednoho vzal a včetně Alvina rozřezal zubatým, tupým nožem. Člověk by z takovýho hnoje z fleku chytil rakovinu. Naprosto nekoukatelný a kdybych nebyl donucen se na to podívat, po jednom pokusu o vtip bych to vypnul takovým způsobem, že by to už nikdo nezapnul. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Zpívající chipmunkové a chipettky, pustý ostrov, jedna šílená bohatstvíchtivá kráska a staří známí Dave a Ian, to je asi ve zkratce to, o co tady jde. Není to málo, ale bohužel to ani není dostatečně mnoho na to, aby se z toho vyklubalo něco více jen podprůměrné pokračování. Pokračování, které když už nezaujme ničím jiným, tak alespoň nabízí na pohled velice příjemné a okulahodící kulisy výletní lodi,oceánu a pustého ostrova. V tomto směru je film úžasně pohodový a příjemně navnadí na léto a dovolenou. Samozřejmě film nabízí i několik povedených vtípků a scének, ale ve výsledku bohužel toto dílko značně drhne a mám pocit, že kdybych film neviděl, zas tak nic důležitého by se nestalo a mohl bych bez toho žít. Možná jsem už dost starý na to, abych tohle dokázal sledovat s nadšením, možná to je jen náhodný spletenec scének, kde jediným spojovacím prvkem jsou jednotlivé písničky, ale fakt je ten, že tomuto filmu prostě víc než dvě hvězdy dát nemohu. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kdy se Dave (Jason Lee) vrací domů ze setkání s hudebním producentem, je možné zahlédnout klávesy opřené o zeď, které skutečně patří Jasonovi Leemu. (272827)
  • Do některých kin byl film distribuován pod krycím názvem Simon, což je jméno jednoho z chimpunků. Dalším krycím názvem bylo Hairy Beast. (272827)
  • Justin Long, dabér Alvina, často během nahrávání ztrácel hlas, jelikož každý dialog museli dolaďovat, aby hlasy zněly více přirozeně. (272827)

Reklama

Reklama