Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 1

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (117)

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Oproti otřesné dvojce to jde, je vidět, že tvůrci se chtějí posunout dál a tak vymýšlejí čím dál tím pestřejší zápletky. Prostředí ostrova sedělo všem zúčastněným. Jason Lee zkrátil sestřih, krapánek zhubl a opět tahal film ke dnu. Je celkem kýčovitý a moc neumí prodat svojí práci, ale nijak nevyčnívá, protože všechno ostatní charaktery (hlavně ty lidské) jsou bídné taky. - 4/10 - ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

To je taková hovadina! Jediné, co ušlo, byly písničky. Jinak je to jen trapárna, za kterou by se snad styděl i Disney channel. Charaktery postav se mění z otravných na naprosto nevydržitelné kvůli pavoukům, dospívání a nebo prostě jen tak, aby se něco dělo. A co byla proboha zač ta Zoe!?! Scéna s mangem celkem povedená, narážka na Pána prstenů vtipná, ale ty další (Trosečník, Pokemon) už přehnaně "nenucené". Tvůrci si nejspíš vzali za cíl, vtlouct dětem do hlaviček co nejvíc "světových" jazyků (po slovenských dilinkách přichází francouzský svůdník a magor). Pro příště by neškodila lekce čínštiny...vlastně ne, upřímně doufám, že žádné další příště už nebude. ()

Reklama

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Kdyby byla kvalita stagnující od předchozích dílů, dalo by se to překousnout. Bohužel se třetím dílem upadá vše hlouběji a hlouběji do nezajímavých hlubin filmového průmyslu. Tak umělou zábavu jsem dlouho neviděl. Otřesné herecké výkony, místy nepříliš povedená animace, céčkový (už snad ani ne béčkový) příběh a žádná pointa, krom už vůbec ne směšného (snad jen v prvním díle) a trapného zařvání "Alvine!!!!". ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $133,110,742Tržby Celosvetovo $342,695,435Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,999,666 //počet predaných kusov 498,121Tržby za predaj DVD v USA $39,536,884 //počet predaných kusov 2,403,888║ nič preborné ale trikovo to újde a príbeh až tak neotrávi /40%/ ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

(Zatiaľ) Posledný diel filmovej série o Chipmunkoch a treba povedať, že aj najslabší. Stroskotanie na ostrove nápadne pripomína animovaný Madagaskar a cítiť inšpiráciu aj ďalšími filmami. Celé to zachraňuje partia Chipmunkov, ktorí sú (v čele s Theodorom) neskutočne roztomilí. Myslím, že už nastal čas ukončiť túto sériu, kým sa to dá ešte dôstojne. 50% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Film se natáčel na výletní lodi Carnival Dream. (robiiiin)
  • Do některých kin byl film distribuován pod krycím názvem Simon, což je jméno jednoho z chimpunků. Dalším krycím názvem bylo Hairy Beast. (272827)
  • Jason Lee, který propůjčil hlas Daveovi, označil toto 3. pokračování za nejzdařilejší. (ČSFD)

Reklama

Reklama