Reklama

Reklama

Medvídek Pú

Trailer 2

Obsahy(1)

Ve Stokorcovém lese začíná den jako každý jiný. Pú se probouzí velice hladový a nemá doma žádný med. Takže se vydává ho sehnat, ale jeho pouť posléze nabere zcela jiný směr – nejprve kvůli soutěži, ve které se mají všichni pokusit najít Ijáčkovi nový ocas. Pú později nachází vzkaz od Kryštůfka Robina, který zní: „Odešel sem. Moc práce. Hnet tu budem.“ Pak ale Sova celý vzkaz pochopí zcela jinak a tvrdí, že jejich přítele uneslo stvoření, zvané „Hnetubud“. Velice záhy se všichni vydávají na napínavé dobrodružství ve snaze zachránit Kryštůfka Robina před imaginárním nebezpečím. Jak se ukazuje, medvěd, který původně toužil jen po trošce medu, má před sebou náročný den.
Společnost Walt Disney Animation Studios se ve filmu Medvídek Pú vrací do Stokorcového lesa. Tento nový snímek, který oživuje nadčasové kouzlo, vtip a žertovnou atmosféru původních krátkých filmů, divákům znovu nabízí možnost bavit se ve společnosti "přihlouplého Medvěda" a jeho přátel Tygra, Králíčka, Prasátka, Sovy, Klokanice, Klokánka... a pochopitelně také Ijáčka, který ztratil ocásek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (134)

misterz 

všechny recenze uživatele

Tento príbeh Macka Pú je zatiaľ najlepší. Nádhernú animáciu dopĺňajú krásne a chytľavé pesničky. Príbeh je pútavý a je v ňom množstvo komických scénok, ktoré sa mojím deťom páčia. S deťmi sme sa neskutočne bavili a odvtedy ide u nás táto rozprávka skoro každý deň. Vrelo odporúčam všetkým rodičom, zábava zaručená. Dávam 95%. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla opravdová lahudka.Medvídek Pú mě krásně připoměl klasické příběhy od Disneyho na kterých jsem vyrustal.A udělal to tím nejmilejším způsobem jakým to šlo.At už jde o staromilské vyprávění skrz knížku či přecházení ze stránky na stránku, které na mě udělalo dojem, protože i po tolika letech je to stále působivé a to ani nemluvím o zapojování textu knížky do příběhu.K tomu suprová 2D animace, která znovu ukazaju své kouzlo v plné síle.Objeví se skoro každá postava z Púova světa aby se zapojila do příběhu o hledání nového ocásku pro Ijáčka.S čistým svědomí můžu prohlasit, že Pú je lepší než nová Auta, protože si na nic nehraje a je přesně takový jakýho si pamatujem ze seriálu. ()

Reklama

papadoce 

všechny recenze uživatele

Dokonalý Macko Pu. Naivita až hlúposť postavičiek je tak okúzľujúca, až odzbrojujúca, že ich nemožno nemilovať všetky. Vrátane Späťsoma. Pre mňa takmer dokonalá rozprávka. Humor, láska, priateľstvo v každom zábere. A.A. MILNE je génius. Krásne. Tak čo ešte ten Späťsom vie, povedzte niečo aj vy tiež. ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: A. A. Milne (Characters), Burny Mattinson (Head of story) | Hudba: Henry Jackman, Robert Lopez, Kristen Anderson-Lopez | Produkcia: Peter Del Vecho, Clark Spencer | Distribúcia: Walt Disney Pictures | Štúdio: Walt Disney Animation Studios | Rozpočet: 30 miliónov $ | Tržby: 32,009,543 $ || ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Milé a pohodově hravé podívání, které naštěstí odolalo snahám o radikální inovaci či restart a pokračuje v tradičním duchu, což platí o animaci, příběhu i humoru, osvěženém navíc skvelě zakomponovanými písmenky. Nebylo to možná tak vtipné a hutné jako některé starší půovské filmy, ale pořád typickým způsobem naivní, kouzelné, zábavné a fajn. Scéna v jámě neměla chybu a prasátko s knihou a provazem nás opravdu rozesmálo. A tak myslím, že i tentokrát je medík zcela zasloužený. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama