Reklama

Reklama

Držitelka Oscara Charlize Theron si zahrála Mavis Gary, autorku literatury pro mládež a bývalou královnu krásy, která se brzy po rozvodu vrací do svého rodného městečka v Minnesotě. Chce si připomenout dny své slávy a také oživit dávný vztah se svým přítelem ze střední, který je však šťastně ženatý a právě se mu narodila dcera. Jenže návrat domů je mnohem obtížnější, než si představovala. Mavis se naštěstí spřátelí s bývalým spolužákem, který se stejně jako ona ještě nevymanil ze středoškolských dní... (Magic Box)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (325)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že scénáře Diablo Cody jsou mi charakterově a myšlenkově nejbližší. A postava Charlize Theron zatím nejvíc ze všech. V 37 budu úplně stejnej, to mi věřte. Reitman je prostě pořád stejnej borec, točí si nezávisle a dovolí si věci, který byste v hollywoodské produkci čekali jen horko těžko. Vynikající. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

"Mladá, úspěšná, krásná, emancipovaná", na rozhraní věku hledá sebe sama… tomu bych věřil. Reitman tohle umí, navodí atmosféru, které se člověk jen těžko zbavuje. Charlize co by dospělý puberťák, která zůstala někde mezi se vrací do pomezí. Odhodlaná najit svou bývalou lásku, bla, bla… každopádně min. mně si Mavis získala, ehm. Maloměstská ironie. 6/10 ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Bordelářka Mavis si chce poklidit v životě, a když už se do toho dala, proč nepřetáhnout prachovkou i nějaké ty další - ne nepodobná hrdinkám svých neúspěšných teen románků, vtrhne do navždy ztracených středoškolských časů silou úklidové čety, aby přes bývalou lásku hledala dospělost a štěstí, netuší, že se čas v rodném městečku nezastavil na sladkých šestnácti, a tak se přes všechnu falešnou slávu i dokonalé maskování místo královny střední vrací možná ten největší outsider... Příjemné zadostiučinění pro bývalé školní zatracence, přes které však díky kráse a výkonu Charlize Theron může prodoutnávat dosud nevyhaslá jiskra obdivu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $16,311,571Tržby Celosvetovo $22,750,356Tržby za predaj DVD v USA $3,139,339 //počet predaných kusov 184,036║ Reitman zaspal na vavrínoch, škoda, kariéru mal dosť dobre rozbehnutú, samozrejme že Charlize Theron to koľko toľko zachraňuje a podáva veľmi dobrý výkon, len je to v tak statickom deji, že divák si z toho takmer nemá šancu čo zobrať, čo by ho naplnilo, pobavilo, odrovnalo. /40%/ ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Syrové zobrazení ubohého života stárnoucí ženy, která se nedokáže odpoutat od svých středoškolských let, jež vidí jako vrchol svého života... Zajímavý náhled. Určitě se také chystám podívat na Děkujeme, že kouříte. Na druhou stranu je ale pravda, že v hledáčku mého zájmu jsou momentálně spíše filmy idealistické, než ty syrově realistické, takže z toho důvodu jsem si film náležitě neužila, a proto také možná dávám nižší hodnocení, než si film zaslouží. To je ale pouze můj subjektivní pohled. ~(3,2)~ ()

Galerie (32)

Zajímavosti (13)

  • Během scény, kdy Mavis (Charlize Theron), prochází obchod s oblečením, prodavačka nabízí pomoc, a Mavis se zeptá, zda mají něco od Marca Jacobse. Theron je ve skutečnosti velký fanoušek newyorského designéra módy. (zuza99)
  • Červený Mini Cooper Mavis Garyové (Charlize Theron) je identický s vozem, který postava Charlize Theron řídila během závěrečné honičky ve filmu Loupěž po Italsku (2003). (Conspi)

Související novinky

Co chystá Jason Reitman?

Co chystá Jason Reitman?

10.05.2016

Po Děkujeme, že kouříte, Juno a Lítám v tom patřil Jason Reitman mezi nejobletovanější mladé režiséry. Po Znovu a jinak, Prodlouženém víkendu a Mužích, ženách a dětech už mu ale tolik lidí nevěří.… (více)

Charlize Theron a zrození futuristické agentky?

Charlize Theron a zrození futuristické agentky?

20.04.2012

Moc pěkně se nám poslední dobou rozjela. V Znovu a jinak podala jeden z nejlepších výkonů kariéry a brzy ji uvidíme ve dvou filmech, které patří k nejočekávanějším trhákům letošního léta – ve fantasy… (více)

Reklama

Reklama