foto

Richard Bekins

  • nar. 17.6.1954 (66 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Unintended
2017 The Only Living Boy in New York
2016 Madoff (TV film)
2015 Ce sentiment de l'été
2014 How We Got Away with It
2012 Nor'easter
2011 Arthur
The Bleeding House
Všemocný
Znovu a jinak
2009 Julie a Julia
Láska mezi řádky
The Northern Kingdom
2008 Favorite Son
2006 Let číslo 93
Spectropia
2005 La Fiesta del Chivo
2004 Brother to Brother
Messengers
2003 Bohové a generálové
1997 Noci s ďáblem (TV film)
1991 Billy Bathgate
1986 George Washington II: The Forging of a Nation (TV film)
1982 Model Behavior
1978 Killer's Delight

TV seriály

2018 Hříšnice (TV seriál)
Part VI (S02E06)
Part III (S02E03)
2017 Bull (TV seriál)
The Devil, The Detail (S02E08)
2016 Prezident v pořadí (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
The Path (TV seriál)
Breaking and Entering (S01E06)
Všemocný (TV seriál)
Finále 2/2 (E22)
Znovu 20 (TV seriál)
Víc než terapie (S02E08)
2015 Daredevil (TV seriál)
Daredevil (S01E13)
Nelson v. Murdock (S01E10)
Mr. Robot (TV seriál)
eps1.9_zer0-day.avi (S01E10)
2014 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Eldorádo (S05E08)
Dobrý posluchač (S05E02)
2013 Černá listina (TV seriál)
Generál Ludd (č. 109) (S01E08)
Jak prosté (TV seriál)
The Red Team (S01E13)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na cizí adrese (S06E13)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Špatný kód (S02E02)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Collateral Damage (S02E21)
Dobrá manželka (TV seriál)
Gloves Come Off (S03E18)
2011 Ve službách FBI (TV seriál)
Šifrovaná závěť (S03E02)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Osudová láska (S10E08)
2010 Zachraň mě (TV seriál)
A.D.D. (S06E10)
Goodbye (S06E09)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Nezvolená cesta (S01E19)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Věř mi (S02E13)
2008 Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
Army Wives (TV seriál)
Mothers & Wives (S02E11)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
The Sixth Man (S15E16)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dominance (S04E20)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
American Jihad (S13E01)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Pride (S05E23)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

1999 Independent Lens (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky