Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska může být nevinná nebo intenzivní, opojná... nebo nenasytná. Ve strhujícím napínavém thrilleru o vášnivé romanci, která se brzy stane smrtelnou posedlostí, hrají Mark Wahlberg (Planeta opic), Reese Witherspoon (Pravá blondýnka) a Alyssa Milano (Čarodějky). Nicole Walker (Witherspoon) vždy snila o tom, že ji okouzlí někdo výjimečný - někdo silný, sexy a citlivý, pro koho bude středem vesmíru. David (Wahlberg) je to všechno a ještě víc. Ale její dokonalý přítel není tím, kým se zdá. Pod jeho sladkou fasádou se skrývá divoká, temná stránka, která brzy promění sen v noční můru. (Magic Box)

(více)

Recenze (115)

rochelka 

všechny recenze uživatele

Thriller s hustou atmosférou a skvělými hereckými výkony! Podívaná u které se rozhodně nudit nebudete...stačí vypnout mozek a snažit se moc nevnímat logické pohnutky záporáka ( i dalších postav ) . Je pravda, že závěr byl už opravdu hloupý a scénář mi přišel dost slabý, ale tohle všechno jsem ochotna přehlédnout díky hereckému výkonu Marka Walberga. Z toho jeho úsměvu mi běhá mráz po zádech ještě teď. ()

Pit 

všechny recenze uživatele

Excelentne vybraný Mark Wahlberg na hlavnú úlohu. Toto je presne typ jeho filmov v ktorých je doma. On je typ herca, ktorému podľa mňa nepasujú sladké a hrdinské role, ale práve takéto záporňácke. Ten jeho pohľad: drsný, čistý, jasný, posadnutý, nezabudnuteľný. Bez tohto herca by to bola slabá káva. On z toho robí schopný Thriller na, ktorý som sa vydžal v pohode pozerať až do konca. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Ve filmech tohoto typu obvykle fandim záporákům. Bohužel Marky Mark v roli psychopata si moje sympatie moc nezískal. Kladný postavy jsou pak vyloženě nesympatický. Reese Witherspoon je zralá na facku od první do poslední minuty a její fotr zase takovej šablonovitej dement. Snad jedině Alyssa Milano v menší roli se mi nestihla nijak zprotivit. Závěrečnej útok na dům mi pak připadal jak z nějakýho zombie-hororu ze 70. let. Útočníci tam strkaj ruce nějakejma škvírama ve dveřích jak zombíci. Na místě obyvatel domu bych jim ty ruce okamžitě amputoval sekerou (nebo nějakym jinym vhodnym nástrojem) a oni místo toho na to čuměj skrčený někde v koutě a ječej... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasický thriller o magorovi, ktorý terorizuje rodinku. Prvá polhodinka v ktorej je Wahlberg ešte za slušniaka fungovala najlepšie. Medzi ním a Reese to pekne iskrilo. Bohužiaľ potom sa zmení na psychopata, ktorému to aj zrazu prestalo úplne myslieť. A aby mal pri terorizovaní rodinky šancu, tak totálne zblbne aj celá rodinka a dočkáme sa jedného otravného žánrového klišé za druhým. Film dostane nejaké grády zase až vo finálnej dvadsaťminútovke v ktorej partia full retardov oblieha dom full dementnej rodinky. Bol to rovnocenný súboj a definitívne dorazenie Wahlberga, pri ktorom vyletí z okna domu jak stíhačka nejakých 20 kilometrov, ma strašne rozosmialo. Tento thriller sa fakt nedá brať vážne, na to tu napätie vôbec nefunguje. Zaujme len hereckým obsadením niekoľkých budúcich hviezd. Aspoňže Reese to tu fakt seklo. Ako celok ale slabota.  4/10. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je v podstatě béčko, ale zatraceně dobré. Děj vás sice v podstatě skoro nepřekvapí, ale slušně to odsýpá, herci nehrají zle, Mark Wahlberg je snad dokonce za mlada tvrdší, než jak vypadá dneska atd. No, pokud si říkáte, že to by na 80% asi stačit nemělo, máte pravdu. Já tomuhle filmu prostě ještě musím přidat za dvě věci. Jedna je, že se mi zoufale líbí život té rodinky. Krásný dům na nádherném místě, krásná žena, ještě hezčí dcera, dvě auta v garáži z nichž jedno je Ford Mustang Convertible '66 v krásném červeném laku. Prostě pohádka. Už když jsem to viděl kdysi, ještě snad jako dítě, jsem se do toho zamiloval. No a ta druhá věc je pak mladá Reese, do které jsem se sice zamiloval nedávno, ale o to víc. V tomhle filmu je ještě víc sexy než Ve velmi nebezpečných známostech, a to jsem si myslel, že už to nejde. Tady prostě, to její hebké, dokonalé tělo s perfektníma nohama v kratičkých sukínkách a to její podléhání sexuálnímu chtíči, to na mě fakt fungovalo v každičkém jednom záběru. Wow... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Reese Witherspoon a Mark Wahlberg spolu po natáčení jistou dobu chodili. (zajda404)
  • Horská dráha, která se ve filmu objeví, se jmenuje The Coaster a jedná se o jednu z největších atrakcí vancouverského Playlandu. (zajda404)

Reklama

Reklama