Reklama

Reklama

Sú síce sestry, ale rozdielne ako noc a deň. Pragmatická Nora Dominguezová (Camilla Belleová) práve začína so svojou právnickou kariérou, rozmaznanú Mary (Alexa Vegaová) zaujímajú predovšetkým šaty a muži. Ich pohodlný život v bohatom Beverly Hills sa však veľmi nečakane skončí. Ich otec zomrie v deň svojich 55. narodenín, a tak sa obe sestry ocitnú vo finančnej núdzi. Musia opustiť svoj domov, presťahovať sa k tete a prispôsobiť sa životu uprostred mexickej komunity vo východnom Los Angeles, ktorému bol ich doterajší svet vzdialený svetelné roky. Zhýčkaná Mary má zo všetkého strach a nevie si zvyknúť. Nora ju presvedčí, aby dokončila vysokú školu a naučila sa po španielsky. Nový život má však aj svoje svetlé stránky, a to predovšetkým vďaka pohostinnej tetinej rodine, ochotnému susedovi a sympatickému Edwardovi Ferrisovi (Nicholas D'Agosto), Norinmu nadriadenému... (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

jasanka 

všechny recenze uživatele

Klišé typu "každý, kdo je dítětem bohatého člověka, je hrozně rozmazlený a neumí se pohybovat v normálním světě" mě už opravdu nebaví. Spíš už mě začíná rozčilovat. Navíc, jak už tu přede mnou více lidí psalo, film je spíš jako telenovela. Možná jsem měla dát odpad. Pokud chcete vidět film na toto téma, tak to už radši Krásky od krav. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k žánru (a plakátu) asi nejspíš uvidíte vše, co se dá všeobecně očekávat. Jde o ochutnávku "mexické" části L. A., ale tentokrát bez zlodějů, vrahů a akčních honiček. Jen bych opakoval, co jsem napsal jinde - pokud vám nevadí jednoduchý děj a očekáváte to, co žánr nabízí, tak by vás film neměl ničím zklamat. Jako byste smrskli 250 dílů telenovely do 100 minut. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Já jsem původně chtěla nějakou romantiku, ale až takovou jsem nečekala. No co, dali si pusku, zazvonil zvonec a pohádky je konec. Mě uhranula hlavně ta mehikánská muzikááá, to je nádhera. Nalejte si cokoliv s ledem v těchto parných dnech, lehněte si na gauč a nebo si vezměte tablet ven na lehátko a nechte se unášet někam daleko, kde byl málokdo z nás a prožívejte s nimi jejich strasti a slasti........zkrátka relaxujte s krásnými děvami a pochopitelně i s jejich protějšky. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Je jasný,že to má prakticky stejnej náčrt jako všechny filmy podobnýho žánru,asi je pravda,že to trochu vypadá jak telenovela,ale prostě mě to fakt bavilo.A myslim,že mě kvůli tomu nebude ani žrát svědomí,ani mě nikdo neupálí.Film v podstatě s hrozně sympatickym obsazením,takže těch sto minut ufrnklo jak voda.70%. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

"Už žádný nákupy. Žádná proteinová dieta. Chudý lidi jí karbohydráty." Nebyla to nakonec taková blbost, jak jsem očekával. To, že byl příběh předvídatelný od začátku do konce mi nevadilo tolik, jako právě konec, který byl v rámci žánrových klišé vyhnán až do extrému. Taky mi vadil patetický právnický boj za práva uklízeček, to mi přišlo hodně samoúčelný. V tomhle ohledu mi vůbec celý film přišel tak trochu jako agitace za práva mexické menšiny v USA. Chvíli jsem užvažoval nad třemi hvězdami, ale závěr mě přesvědčil, že dvě hvězdy budou tou správnou volbou. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Když se dívky stěhují ze svého domu, služka dává hlavní hrdince truhlu jejich otce, a přitom hlavní hrdinka ještě drží v pravé ruce nástěnku. Ihned následuje záběr z dálky, kde ale hlavní hrdinka žádnou nástěnku v pravé ruce nedrží. (Dlee)

Reklama

Reklama