Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deset let od povodní v Praze. Záznam velkého benefičního koncertu ve prospěch sbírky pro oběti přírodní katastrofy z roku 2002 za účasti nejpopulárnějších osobností zábavy. Na hladině Vltavy nedaleko pražského Žofína vystoupili J. Bohdalová, M. Dejdar, M. Donutil, M. Eben, K. Gott, H. Vondráčková, D. Hašek, skupina Olympic a řada dalších. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Adam Bernau odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem na Moravě navštívit otce, který má televizor. Dávali reprízu. Viděl a slyšel jsem odhadem tak 60%. Bylo to strašné. Dokonce ani umělci, kterých si vážím, za nic nestáli. Snad jedině Lenka Filipová (sic!), Děda Mládek ilegal (sic!!) a Jaroslav Uhlíř (sic !!!) nebyli rozplizlí a měli šťávu. Ano, ten Uhlíř, který je vždycky zásadně bez šťávy, tady vyčníval. Protože nebyl rozplizlý. Dcera byla zrovna ve vaně, tak jsem to při jeho produkci pořádně osolil. Pak jsme spolu večeřeli fotrovy ovocné knedle (dělal je poprvé v životě) a mne to vrátilo do dětství, kdy jsem z téhož gauče sledoval podobný koncert na zemětřesení v Arménii. Tenkrát mi bylo divné, jak to, že si s tím SSSR neporadí bez naší pomoci. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za to, že akce byla a cílem bylo někomu pomoci. To je vždycky chválihodné. To ale nemění nic na tom, jak se to celé prezentuje a kdo se tam prezentuje. Dvěma slovy děs běs. ()

Reklama

Reklama