Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Jste normální jezinky !!" - "Ty byly tři !!" - "Ale né, to si pleteš se sudičkama !!" ;) Tady si toho spletlo víc daleko více lidí !! Třeba profesi, že pane Náhlovský ?? Radši si utrhni tu metrákovou Konvalinku a tradá směr TV Barrandov, tam vám to bude moc slušet s těma ostatníma estrádníma mumiema.. Seriál jako takový stál celkem za hovno, nebudeme si nic nalhávat, nicméně tohle střihové zvěrstvo v kůži pseudofilmové se ničím omluvit nedá !! Už jsme si zvykli, že v našich končinách si převážně komerční televizní hráči z úspěšných, alespoň u konzumního většinového diváka, filmů sem tam udělají velmi invenčně pomocí nůžek seriály, jako příklad uvedu například Bastardy, Princeznu ze mlejna či Z Pekla štěstí, ale vzít seriál, sestříhat z něj film a jako vrchol idiocie a drzosti ho ještě vypustit do kin, to už musí bejt člověk opravdu hodně velký prase.. Představte si hodinu a půl dlouhý trailer, stejně pořád nebudete tušit, jak nesmírně trapná tahle Rodinka je.. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem nikdy neviděl, a tak to i zůstane. Ačkoliv, srovnávat Poláška (proč jenom vypadá jako Hemala?), Vondráčočkovou, Vlasákovou či Konvalinkovou s herci formátu Cupáka, Řehoře či Medřické, to fakt nejde. A jaký je nový film? Ohavně patetický, nesnesitelný, zbytečný. Dokonce i Hanzlíkovy pózy jsou daleko víc trapné než vtipné. Jediný, na koho se dá koukat, je Forman. Náhlovského vyhnat na mráz, a zamknout. ()

Reklama

JirKrato 

všechny recenze uživatele

Asi nepatřím mezi nedočkavce.... :) podle mého nemá tenhle film v kinech co pohledávat. Podle mého příjemná televizní povídka, něco jako delší příběh z bakalářů, který uvidíte jednou a díky tak jednoduchému ději Vás film nenapadne znovu vytáhnout. Jinak nutno dodat že hlavní herci hráli očekávatelně tedy velmi dobře ostatně jinak by to šlo do odpadu. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Tak vy jste mi dovolili pejska? 1) 41letá Lucie Konečná dodala telenovelový šarm, 93letá (!) Fan Vavřincová scénář. 71letý Dušan Klein poskytl zkušenou řemeslnou ruku, 27letý Ondřej Brzobohatý podmanivou hudbu. Product placement realitky, pribináčku a obchodního domu pak mile doplnil tuto perlu české filmové tvorby 21. století. Stručně řečeno - vzniklo něco jako Kameňák 1...i s tím pokladem. 2) On tedy ani originál z roku 1971 za moc nestojí, ale takové pokračování si fakt nezasloužil. ()

Gabri-ela 

všechny recenze uživatele

Nelze nesrovnávat s původní, černibílou, nestárnoucí Takovou normální rodinkou. A v její konkurenci se bohužel toto pokračování v mých očích nepřeklene přes dvě hvězdičky ani náhodou.... Za co jsou dvě hvězdy - především za herecké výkony - stará dobrá trojka se držela zuby nehty, ale tak holt celý film sami neutáhnou, ačkoli teda výkon Lucky Vondráčkové vynáším do nebes a už dlouho jsem neviděla nikoho tak přirozenýho jako jí. Byly tam příjemné rodinné okamžiky připomínajhící něco ze staré rodinky, ale bylo jich docela málo.... Za co nejsou zbylé tři hvězdičky: Za mnoho rádoby humorných situacích, ve kterých do Vás vtipy přímo očkujou, ale je to teda příjemný asi jako u doktora. Výkon Markéty Frösslové mě bude strašit ještě dlouho, dokázat zkazit půlku filmu, to je tedy přinejmenším k podivení! Ke konci je koukání snesitelné (krom koukání na Markétu Frösslovou), ačkoli bilanci humoru musím bohužel bez nadsázky stanovit na dvě hlasitá zasmátí za celý film. Což je u komedie poměrně neobvyklé :) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama