Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

hrona 

všechny recenze uživatele

A't si říká, kdo chce, co chce, já jsem dostal to, co jsem očekával. Inscenační komedii (jako kinofilm, to není úplně povedený tah) s velmi podobným humorem původní rodince, je znát podoba scénáře. Nuceného humor je zde chvílemi pravda zbytečně až moc, ale ruku na srdce, v původní sérii byl také, avšak v tehdejší době byl přeci jen přirozenější, než jsme zvyklí na dnešní. Rozmístění vilky je prakticky stejné a musím uznat, že mě bavilo i obsazení herců. Zkrátka pokračování této rodinky neurazí, oproti remakovému paskvilu z roku 2008, je daleko víc koukatelnější, příjemější a věrohodnější. ()

pan_Bily 

všechny recenze uživatele

Za původním seriálem hodně zaostává. Kouzlo původního seriálu bylo, mimo jiné, právě v krátkých epizodách vždy s nějakou pointou. Což je vlastně podstata sitcomu jako takového. A zabalení sitcomu do jedné velké dávky čelovečerního filmu se ukázalo jako ne příliš šťastné. To se pak zdají některé humorné situace až příliš nucené. Původní seriál také není zatížený vlivem amerických sitcomů, kterým se naše dnešní (novodobé) pokusy snaží přiblížit a spíše jim to škodí. Což se mi zdá i tady. Na druhé straně film je tak prostě koncipovaný, jako jednoduchý sitcom, pokračování seriálu po x letech. Takže se dá předpokládat co můžete čekat. I když se dalo zpracovat trochu lépe. Ale je to v tomto směru mnohem lepší a koukatelnější než remake Taková normální rodinka (2008). Lepší 2*. ()

Reklama

rt12 

všechny recenze uživatele

Zlý sen! Scénář, režie, kamera, vše stálo za ,,zdrávas královno". To vše, ovlivnilo výkon herců, kteří se ztráceli v rádoby vtipných replikách, chvílemi působili až trapně. Jednu hvězdu za to, že si vážím starých hereckých matadorů, kteří chtěli vrátit čas a měli dobrou vůli, ovšem to nestačilo. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Hvězdné obsazení, které bohužel nemá co hrát a zachraňuje situaci svým umem. Jinak se jedná o naprosto nesourodý slepenec rádobyhumorných epizod odehrávajících se v jediném pokoji. Vše postrádá příběh a divák si se závěrečnými titulky zaslouženě oddechne. Nastavovaná kaše nikdy nebude tak chutná, jako originál... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO Filmánie/// Obsazení 9/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 3/10/// +jednoznačně herci, především stará škola (Štěpánková, Kolářová, Hanzlík) úplně září, potěší Vondráčková, je to celkem zábavné, hlavně dialogy a situační komično tomu nechybí -vyloženě televizní formát tomu filmu v kině nesluší (v televizi by to bylo ideální), dialogy, scénář a repliky už byly minimálně jednou napsány a natočeny/// Nebýt filmové akce v kině, tak se to určitě nevyplatí. Takovéto filmy by do kina určitě pouštět neměli. To je ale asi taky poslední negativum které k filmu mohu říct. Protože jinak jsem se příjemně bavil, užíval si herce i mnohokrát viděné situace, ale proč by ne, když se ve filmu sešla taková příjemná rodinka herců. Popravdě, chtěl bych patřit do jejich rodiny. Navíc film vyzařuje takovou milou pohodovou atmosféru, že je těžké se nenechat nakazit./// Celkem 65%/// Ke všemu když jsem to měl s tak milou společností, však ona bude vědět :-) Jen je problém se sháněním volného místa na další filmy, to už ale semka nějak nepatří .-) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama