Reklama

Reklama

Tranzit

  • Česko Rodina na útěku (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Aby zlodějský gang propašoval čtyři miliony dolarů skrz policejní zátarasy, ukryje svůj lup do zavazadel nic netušící rodiny na prázdninách. Teď lupiči chtějí své špinavé peníze zpět a nezastaví se před ničím, co by jim v tom mohlo zabránit. Tahle dovolená měla dát rodinu Sidwellových znovu dohromady. Když ji začne pronásledovat a ohrožovat zlodějský gang, který svůj lup ukryl do jejich zavazadel, členové rodiny pochopí, že bez vzájemné spolupráce nikdo z nich nepřežije. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

ti88na 

všechny recenze uživatele

Nebolo to také hrozné ako sa čakalo, práve že mi pri tom celkom fajne ušiel čas. Kriticky však musím povedať, že fráza "pritiahnuté za vlasy" na tento film nestačí. Prehnali všetko čo sa prehnať dalo a obyčajná rodinka zmietajúca sa v problémoch, sa v závere mení na odvážne akčné komando, takže pokiaľ nie ste ochotní prehliadnuť neprehliadnuteľné, radšej sa filmu vyhnite. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně idiotsky vykonstruované, přetékající nelogičnostmi, "cool" kamerové záběry, které akorát diváka štvou, "cool" obrazový filtr, který akorát zdůrazňuje lacinou béčkovost filmu. Postavy se nijak nechovají, jsou podivně naprogramované a programovací logika permanentně selhává. Závěrečná bitka v chatce se už ale naprosto vymyká zdravému myšlení a blíží se spíše sci-fi. Propadák. Znovu: Škoda DVD placky na to. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

James Caviezel ve své nejvýraznější (filmové) roli. Škoda jen, že jde o malý, silně podhodnocený film, který však dělá svému subžánru čest. Klasická ohraná zápletka ze sebe hned v první polovině začíná otřepávat některá klišé a dokáže téměř v každém patnáctiminutovém úseku překvapit netradičním vývojem děje. To však divákovi nezabrání, aby (skoro většinou) úspěšně předem odhalil, co se bude dít. Transit je klasickým příkladem tříhvězdičkového filmu, který si v budoucnu určitě ještě pustím. Za jeho nízké hodnocení však přidám tu hvězdičku navíc. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Co se týče námětu, nejedná se o nic nového pod sluncem. Tvůrci vsadili na temnou atmosféru s nervy drásajícím napětím a nedá se říci, že by se jim to nepovedlo. Děj si drží švih, akčnost a zakusuje se do vědomí diváka s plnou vervou. Akční thriller s až hororovým nádechem naplňuje veškeré ambice o zoufalství, nátlaku a hlavně ohromné vůli přežít. Snímek tedy rozhodně stojí za povšimnutí. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak teda, jsem překvapen! Film se opravdu povedl. Jsem rád, že se ještě natáčí dobré béčka. Rozpočet 5 mil.USD a vůbec to nebylo znát. Hlavně honičky, byly přehledné, celkem dobře natočené a bylo jich dost. Film byl jednak přesvědčivý svoji poměrnou drsností. Ani trochu jsem se nenudil. Hl.záporák James Frain hrál opravdu přesvědčivě. Zato hl.hrdina James Caviezel byl též výbornej. Takže hodnotím 84% = **** ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Poté, co vyprostí Losada (Harold Perrineau) a Evers (Ryan Donowho) Marka (James Frain) z nabouraného policejního auta, najde Evers v autě zbraň M16. Tu však policie ve voze nikdy nevozí. (dc125)
  • Ve scéně, kdy lupiči pronásledují rodinu a vzápětí naráží do jejich auta, je možné všimnout si, že po několika nárazech zůstavají vozy neporušené. (dc125)

Reklama

Reklama