Reklama

Reklama

Tranzit

  • Česko Rodina na útěku (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Aby zlodějský gang propašoval čtyři miliony dolarů skrz policejní zátarasy, ukryje svůj lup do zavazadel nic netušící rodiny na prázdninách. Teď lupiči chtějí své špinavé peníze zpět a nezastaví se před ničím, co by jim v tom mohlo zabránit. Tahle dovolená měla dát rodinu Sidwellových znovu dohromady. Když ji začne pronásledovat a ohrožovat zlodějský gang, který svůj lup ukryl do jejich zavazadel, členové rodiny pochopí, že bez vzájemné spolupráce nikdo z nich nepřežije. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak teda, jsem překvapen! Film se opravdu povedl. Jsem rád, že se ještě natáčí dobré béčka. Rozpočet 5 mil.USD a vůbec to nebylo znát. Hlavně honičky, byly přehledné, celkem dobře natočené a bylo jich dost. Film byl jednak přesvědčivý svoji poměrnou drsností. Ani trochu jsem se nenudil. Hl.záporák James Frain hrál opravdu přesvědčivě. Zato hl.hrdina James Caviezel byl též výbornej. Takže hodnotím 84% = **** ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Hezká ukázka toho, jak se rodinka vydá na poklidný výlet a během chvilky její členové bojují o holé přežití. Každopádně není dobré stavět u motorestu, pokud to není vyloženě nutné ... Nenápadný thriller, který mě ale docela mile překvapil. Nejde sice o nic výjimečného a i schéma je poměrně tradiční, ale film má stupňující se atmosféru a to se mi líbí. I tady samozřejmě najdete nějaký ten nesmysl, ale vem to čert. Mně se to líbilo a na truc některým místním kritikům dám 4 hvězdičky. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Vlastně mi nic na filmu výrazně nevadilo. Opět skvělej Caviezel, jeho rodina, záporáci. Přesto mne klišé nějak přechází, chtělo by to nějaký parádní moment, ale nevadí, nenudil jsem se a shlédnutí nelituji. Akce fajn, sice mne mrzí, že Caviezel nepředvedl nic ze svého repertoáru Krav Maga, ale od toho mám Person of incerest. Přestřelky špatný nejsou, aj tu je jeden souboj, kterej spíš připomíná wrestling a pár honiček. Je to hůř sestříhaný, ale vizuální stránka vypiplaná a film funguje, je to takový přímočarý survival. Víckrát si to nepustím, přesto jsem se bavil. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Muselo bejt vysloveně peklo točit tenhle film, protože snad každej z herců, co se na place objevil, během natáčení vypotil snad hektolitr vody. Všichni propocený, na trikách koláče, že byste se museli hodně snažit, abyste si jich nevšimli a do toho režisérova upřímná kamera, která chvílemi je tak blízko, že byste hercům mohli vidět až do nosu. No, je to osobitý film, ale jako osobitý film má taktéž velice osobitou atmosféru a na akční thriller zajímavý příběh. Těch 89 minut za to stojí. Jsem rád, že jsem zdejší stádo ignoroval s hodnocením a výborně se pobavil. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jamese má rád, ale on obšas nemá šťastnou ruku na scénáře a tady je to přesně ten případ. A přitom umí. Vzpomeňme jak ze své roty coby poterstaný saniťák tahal kluky ze své čety z kopců Quadalcanalu k obvazišti u řeky ve fantastické Thin Red Line... Tady hraje taťku, kterej vyváží svoji ženu a dva syny kamsi do Lujziány ve snaze dát rodinku zase dohromady. Vrací se totiž po roce a půl z kriminálu, po nějakém drobném realitním podvůdku a chce začít znovu a pořádně. Kdo chce začít taky znovu je partička gangsterů, která přepadne vůz převážející prachy a jelikož osádka černého Chevy Chevelle z dvaasedmdesátého není zrovna z nejbystřejších, je v brzku obklíčena policií. Jediné co ji napadne dát u jedné pumpy vak s prachama na zahrádku přeloženého Land Roveru tábornickou výbavou právě parkujícícho Jima s rodinkou. Po policejní kontrole, která shledá, že osádka Chevy byť podezřele vypadající je čístá nastaně lov gangsterů na nic netušící osádku Land Roveru.... Mno, zní to akčněji, než to bylo... Chevy Rover vytlačuje ze silnice jako by byl buldozer.. Přitom právě Discovery byl tankem, protože má podvozek svařený z ocelových traverz a zkuste bourat nějakým muscle veteránem do železničního vagónu... Dojde k několika přestřelkám i dalším honičkám a v závěru i žena Jamese ukáže, že to umí s AK47. Když matka brání mladé, není dobré lézt jí do cesty a to platí jak u zvěře tak u mamky od americké rodinky... Jestli to celé dobře dopadlo a rodinka se po tom všem společně utábořila a šla chytat aligátory na to si musíte tenhle film pustit... Jamesi, Jamesi... Proč? Dva prstíky. * * ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy lupiči pronásledují rodinu a vzápětí naráží do jejich auta, je možné všimnout si, že po několika nárazech zůstavají vozy neporušené. (dc125)
  • Poté, co vyprostí Losada (Harold Perrineau) a Evers (Ryan Donowho) Marka (James Frain) z nabouraného policejního auta, najde Evers v autě zbraň M16. Tu však policie ve voze nikdy nevozí. (dc125)

Reklama

Reklama