Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protože příliš mnoho není nikdy dost! Johnny Knoxville je zpět s Jackass 3.5 a kompilací desítek zcela nových epizod od idiotů, kterých se budete tak trochu bát, ale rozhodně si je zamilujete. Uvidíte kaskadérské kousky, které jste nikdy předtím neviděli, spousty žertů a hloupostí k popukání, včetně velmi blízkého a velmi osobního setkání Stevea-O se želvou, dřevěného ptáka Chrise Pontiuse, raketový výlet na Uran s Bamem Margerou a mnoho dalších žertíků! (HBO Europe)

(více)

Recenze (123)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Jackass 3.5 mně bohužel nijak zvlášť nezaujal, některé skeče mi přišly nezajímavé, jiné zase neoriginální, tím ale nechci říct, že bych se nebavil, pořád se zde najde několik fakt povedených momentů, nicméně už to nemělo takový wow efekt, jako v přechozích a vlastně i následujících dílech. Tentokrát je to čistý průměr. 5/10. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Asi jsem úchyl, ale na Jackass a tu šílenou partičku kolem Knoxvilla se vždycky rád podívám. Samozhřejmě bychz oželele všeczhny ty fekální, prdící a zvracecí scény, ale pak si říkám zhda by to byli ještě Jackass. Tohle je jejich styl, nezhaměnitelný a neookopírovatelný. Já si nejraději užívám takové ty inteligentnější úkoly, nebo scénky. Výborná byla bitka lilipůtánů v hospodě a taky útěk z věznice skrze paralyzérové překážky. V minulých dílech si vybavuji geniální houpačku, kde jste se museli silně odrazit nahama aby jste se dostali nad rohy rozzuřeného býka čímž se ovšem ten druhý na druhé straně tyče co ještě otáčela kolem své osy dostal přímo před jeho nozdry... :-). To mně baví. Dělat téhle smečce kameramana bych vážně nechtěl. Některé scénky nechápu, to když se opravdu silně řežou a divím se, že to ještě někdo po kopanci do hlavy neschytal nějak vážněji. Každopádně i u tohohle dílu jsem se zase párkrát pořádně zasmál, protože nechyběl ani důchodce Irving Zisman. A co potěšilo byla účast našelo L39 Albatrosu z Aera při tryskovém blbnutí :-) !!! Dávám za tři šipky foukané hádejte čím.. * * * ()

Reklama

T-pack 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle má být nepoužitý materiál z 3D, pak se mám asi ještě na co těšit, když se na trojku chci podívat. Ač tělem dospělejší, "pánové" z Jackass na mozku omládli, mají stále spoustu fantazie, ale překypují hlavně nápady, které nikdo z nás nechce. Při kouscích, co dělají, se velmi vážně divím, že dávno nemají zpřelámané páteře a přemýšlím, zda jsou ještě schopní se vůbec rozmnožovat (možná by neměli :D). Jackass 3,5 je jako hodně zvrhlý dokument, se spoustou bolestivých skřeků, zpomalených záběrů plácnutí rybou přes obličej a týpků, co si při chcaní navzájem podrží dick. Rozhodně ne zábava pro vyšší třídu a starší diváky. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Třipětka snad lepší než 3D. Tak nějak víc klasika a né takový honění na kostýmky a superdrahou kameru.... Highlight chybí i zde, ale to se dá chápat, jelikož je to vlastně celý jeden velký bonus. Pobavil mě Ehren schovávající se za drátěnym plotem, Knoxvilleův opalovací horsecum krém, Darf anebo třeba Flying Nut High Five (to a Flying 69 teď hurá zkusit:). Ale nevím, buď už do toho nejsem takovej blázen, nebo prostě docházejí fakt dobrý nápady... No tak 7/10. **R.I.P. Ryan Dunn** ()

koci 

všechny recenze uživatele

Dostanete všechno: oblečky na přirození, slow motion záběry střetů různých věcí s různými hlavami, "dokumentární" historky z natáčení snímané před londýnskými památkami, cameo od Dudesonů, urputného datla a dojde dokonce i na dietní kolu a mentolky... Co se nedostalo do vynikající trojky není jen přebytečný zboží, s tímhle materiálem se Jackassáci v první řadě hlavně výborně bavili. O třídu nebo dvě lepší než Jackass 2.5! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • 20. června, tedy šest dnů od premiéry Jackass 3.5, zahynul při autonehodě Ryan Dunn, jeden z hlavních protagonistů, který se objevil ve všech dílech. (iampatrik)

Reklama

Reklama