Reklama

Reklama

Jason a Julie (Adam Scott a Jennifer Westfeldt) jsou už léta kamarádi, ale nechodí spolu. S nelibostí sledují, jak jejich nejlepší přátele, dva manželské páry, změnila svatba a narození dětí. Vyčerpání, nerudnost a ztráta smyslu pro humor. Tohle s člověkem udělá manželství? I proto Julie celkem bez váhání souhlasí s návrhem Jasona, že by spolu mohli mít dítě a dál si žili každý po svém. Když se narodí malý Joe, z obou jsou ti nejschopnější a nejvíc milující rodiče, které svět spatřil. Podařilo se jim přelstít tradiční systém? Důkaz se nebude hledat tak snadno, jak si mysleli… Ve vedlejších rolích filmu se představují Megan Fox a Edward Burns. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (79)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Nebýt závěrečných 40 sekund, snad bych i uvažoval o plném počtu. Sympaťák Scott, a i když pro mě nepříliš přitažlivá (ano, také mě nepřitahuje) Westfeldt, tvoří skvělé vtipné duo, které nám toho plno nabízí. Kamarád (tedy spíš kamarádka) taky ráda, akorát jen jednou a bez gumy. Vtipná komedie se špetkou dramatu a spoustou svěžích scén (o které se zapříčiňuje hlavně Scott) ()

lulu37 

všechny recenze uživatele

Jennifer Westfieldt je dosť svojská osôbka, priznávam, že niekedy Vás môžu tie jej umelé úsmevy vytáčať do nepríčetna, ale ako celok sú Friends with kids zábavnou komédiou, kde Vám najprirodzenejší a najvtipnejší prídu Maya Rudolph a Chris O´Dowd - typický párik, ktorý určite nájdete aj vo Vašom okolí. Myslím, že Jennifer vykreslila všetky postavy a vystihla viaceré pohľady na vzťahy, deti a domácnosť dosť dobre. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Reálnější, vyspělejší, méně předvídatelné a místy o dost vtipnější Friends with benefits, ale s dětmi. Aneb utrpení jménem rodičovství. Škoda toho klišé konce, ale tomu se asi "nedalo" vyhnout. No a..Megan Fox se do filmů vážně hodí jen jako "sexy ozdůbka". Nějak si nejsem vědoma toho, že by zde ukázala, jak umí hrát, protože v podstatě dělala to co vždycky-špulila pusu a hrudník do kamery. A tady se ještě navíc vážně jen mihla (uff). Jinak milé překvapení. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že se docela divím tomu nízkému hodnocení tady. Když se podívám na filmy s podobnou tématikou poslední doby, tak tento je značně převyšuje. Určitě bych to nezařadila do komedie, moc věcí, čemu se dá zasmát, tady není, ba naopak, vyskytuje se zde dost depresivních myšlenek. Film je sice strašně čitelný a divák přesně ví celý vývoj příběhu už od první minuty, ale zároveň je to dobře napsané, mnoho životních pravd a pohled na partnerský život z mnoha úhlů. Asi v půlce filmu bych se nebránila ani čtvrté hvězdě, ale stopáž nemusela být tak dlouhá a asi závěrečných pět minut mi už to zkazilo úplně. I tak jde ale o velmi nečekané překvapení. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Zajímavé co ještě ty lidi nedokážou vymyslet. Dva kamarádi se domluví se spolu budou mít dítě. Ovšem to je vše. Bez závazků. Bez vztahu. Pouze dítě. Půjde to? Skončí nakonec spolu? Téma celkem ujde, ovšem provedení je horší. Film mě po půlce nudil a finále bylo mdlé. Další kaňkou na kráse byly hádky ostatních párů. Byli trapné a přišli mi zbytečné. Celkem bych film ohodnotil jako horší průměr. Celkově 40% ()

Galerie (76)

Zajímavosti (2)

  • Celý film bol natočený v americkom meste New York. (MikaelSVK)
  • Kristen Wiig, Chris O'Dowd, Maya Rudolph a Jon Hamm si společně zahráli již ve filmu Ženy sobě (2011). (žvanimírek)

Reklama

Reklama