Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Greg Heffley, kluk, který proslavil „poseroutky“, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů! Greg se konečně zbavil svého sýrového prokletí, směle nastupuje do sedmé třídy a oči může nechat na Holly Hills, dívce, která se právě přistěhovala do města. Jen doma se mu věci vymykají z rukou, obzvláště jeho starší brácha Rodrick ho pořádně trápí. A tak Greg brzy zjistí, že může být ještě něco daleko děsivějšího než škola — jeho vlastní rodina! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Neznal jsem ani knižní předlohu, ani první film, takže jsem neměl žadný očekávání. Ale nakonec to nedopadlo tak hrozně, a řekl bych to asi tak : věkově to byla na mě trochu nízká kategorie, přeci jen dvanáctiletý děcka nejsou až tak vtipný. Ale kupodivu tam bylo ve výsledku celkem dost vtipů, a i když to nebylo na trhání bránice, souboj malý versus velký brácha byl celkem vděčné téma. Když pominu dost ujetou rodinu, a dost podivný dětský role, jedná se o příjemnej film, jen s trochu moc dětskou tématikou. ()

Rikinka02 

všechny recenze uživatele

Bože! To je tak pravdivý film! Ano, taky mám dva sourozence. Já jsem na střední, sestra v 7. třídě a bratr je rozmazlenej malej spratek. A tomuto filmu nemůžu nic vytknout, jen možná ten slabší český dabing, u některých postav to prostě absolutně nesedí. Jinak prostě: Rodrick Rules! (Jo, nějak jsem si ho zamilovala). 85%, ale na 5* to není ;) ()

Reklama

Incantator 

všechny recenze uživatele

Vo filme síce nájdeme niekoľko svetlých (rozumej: humorných) momentov a scén, inak je to však dejovo i formou veľmi plytká snímka, ktorá zaostáva aj za kvalitami prvého dielu. Okrem toho, v niektorých častiach konajú postavy skutočne nerozumne, až sa človeku nechce veriť, že tak nerobia iba kvôli zámernému navodeniu trápnych situácií, z ktorých sa potom my, diváci, máme smiať. Sladký záver by sa hodil skôr do nejakej telenovely, chcelo by to aspoň jednu pointu, trebárs vybudovanú na vedľajších postavách. Nuž čo, bez hlbšej analýzy možno skonštatovať prínos filmu pre mladšie generácie a snáď aj pre dospelých s deťmi. Kto ho však pozerá sám a chce veľký divácky zážitok, toho Denník slabocha 2 nepoteší. Zhliadnuté v TV [HBO] [český dabing] (14.8.2012) ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Druhý díl deníku si udržel stejnou úrověn jako ten první i když ho režíroval někdo jiný. Viděl jsem oba díly ve sletu po sobě a nic se nezměnilo. Gregovi problémy jsou pořád stejné a jeho jediným snem je být oblíbený. U filmu jsem se opět bavil i když je určený pro dětské osazenstvo. Koukám,že scenáristi už plánují třetí díl,tak jsem zvědavý. Celkově 50% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TAK JSTE SE USMÍŘILI?“... ,,JSME BRATŘI!“...... /// Mít bráchu neznamená pro každýho terno. Hlavně, když je starší (a puberťák) nebo o moc mladší (a rozmazlenej). Bratrský ,,trauma“ a věci, který ho způsobují - toť hlavním tématem filmu. Jinak taky to, že ,,poseroutka“ je trochu .... – vlastně všem nám bylo třináct. Občas trapný, ale i vtipný a pokud máte kolem sebe kluky podobnýho věku, rozhodně se nudit nebudete (nebo spíš oni). Víc vlastně nemá smysl řešit. Můj mladej se smál furt – a vo tom to je! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knížku ,,Deník malého poseroutky 2: Rodrick je king“, kterou napsal Jeff Kinney číst nebudu. 2.) Mám bráchu 3.) Ať se v pátek večer děje cokoliv, umělou ,,blitku“ nic nepřekoná. 4.) Jsem kouzelník – začátečník a hledám nápady pro svoji show. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Postavu nejmladšího Gregova (Zachary Gordon) bratra Mannyho si zahráli stejně jako v první díle dva herci, dvojčata Connor a Owen Fielding. (metal.storm)

Reklama

Reklama