Reklama

Reklama

Bankovní lupič uteče z vězení, aby se pokusil vypátrat bývalého spoluvězně, který se na něho snaží svalit vinu z několika sériových vražd. Policie zahájí pátrání po uprchlíkovi, který se brzy stane veřejným nepřítelem č. 1. Pokud tři hlavní protagonisté zajdou jak nejdál dokážou, kdo z nich nakonec bude lovec a kdo kořist? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (172)

skyfire 

všechny recenze uživatele

Jednoznačných 5 hvězd. No a co, že je to přehnané. To jsou i TOP snímky jako třeba Skála, Smrtonosná past apod. a stejně to jsou pecky. Pokud má film dobrý děj, strhující spád, super herecké výkony, výbornou kameru, perfektní interiéry i exteriéry, tak je zkrátka na co se dívát a není čas se nudit. Fandím frantíkům, protože šli hodně nahoru a hlavně nenudí jako v poslední době 95% amerických filmů. ()

chaosteory 

všechny recenze uživatele

Francouzský akční průměr, což je pro tamní tvůrce spíš poklona než kritika. Země vypelichanýho kohouta má hodně dlouhou tradici v tomto žánru a skoro všechno co přivedou na svět, je minimálně koukatelný. Nevidět už podobných hafec, určitě bych byl vstřícnější. Záporně kladný hrdina, kladně záporný úchyl a napětí jak z baterky už ale dneska nestačí na dva infarkty a vysypaný bramburky. Sice nemám co vytknout, ale nemám ani co leštit. ()

w.w. 

všechny recenze uživatele

vcelku prijemne prekvapenie, obcas prehnane sceny, trochu naivity a skoda aj zaveru c.2 kedze zaver c.1 by bol super ... ()

SeanDevlin 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel sem mezi 2 nebo 3 hvězdičkami... Ale rozhodl sem se pro 3. Film má dobrý příběh i lokace jsou dobře navržené. Ale snad nejvíce co dostává film dolů jsou herecké výkony j vždyť je to horší jak reklama na čistíci prostředky . Opravdu herecké výkony byly maximálně slabé... Jinak sem si film vcelku užil ()

Agnostik 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý krimi thriller z kterého je sice poznat nízkorozpočtová záležitost tedy televizní podívaná,ale nebrání to kvalitně rozvinutému ději a i přes svoji mírnou slaboduchost velmi dobře odvedené práci a možná právě to je kouzlo tohoto sympaticky napínavého filmu 75%. ()

moorks 

všechny recenze uživatele

Francouzské akční thrillery mám rád. Některé se povedou více, některé zase ne. V tomto případě jde o hodně dobře našlapanou záležitost. Sice některé scény scény byly přehnané a filmaři se ani neobtěžovali zakrýt loga Českých drah na vlakových soupravách,ale budiž. Alice Taglioni a Albert Dupontel jsou prostě k sežrání a hlavní záporák se taky povedl.:-) ()

Bragi66 

všechny recenze uživatele

Bankovní lupič (Albert Dupontel) uteče z vězení, aby našel bývalého spoluvězně, který se na něho snaží svalit vinu z vražd několika dívek. Albert z vězení uteče, honí ho policie a a on navíc honí toho svého slizkého spoluvězně - prostě košatá francouzská honička s tempem na úrovni dobrých amerických akčňáků, ale bez "přeakčněnosti". Dobrá kamera i hudba, a přitom sledovanost ve světě i tady na ČSFD nesrovnatelně nižší, než průměrné větry vypouštěné z USA. ()

Petbrick 

všechny recenze uživatele

Film u kterého nemusíte moc přemýšlet,děj je předvídatelný.Zajímavé akční scény,slušné herecké obsazení které by si ale zasloužilo lepší role.. ()

Robo2605 

všechny recenze uživatele

Dynamický akčný film z francúzskej produkcie, ktorý milo prekvapil nielen príbehom, ale aj vynikajúcim obsadením. Určite musím vyzdvihnúť jednoduchosť a zároveň šikovnosť a obratnosť režiséra pri akčných scénach. Po dlhšom čase konečne dobrý film tohto žánru, ktorý môžem len a len odporučiť. ()

wal 

všechny recenze uživatele

Film má rychlý spád, ale nesmí se u něj v žádném případě přemýšlet. Hlavní hrdina, ač postřelen, stále běží a běží, je nejrychlejší. Oběť muže utíkat seberychleji, ale vrah, jdoucí volným krokem je stále před ní. Pokud hlavní hrdina padá, o něco se zachytí a pokud ne, je nesmrtelný, tak že to je jedno. ()

Miskindoma 

všechny recenze uživatele

Jsem fanda francouzáků už od dětství.Od těch filmových s Delonem,Venturou,Belmondem až po ty s Maruškou a Eliškou ze sedmé bé, při flašce jabčáku za 10 Kčs. Nebezpečná kořist je stejný jako ten s Maruškou. Hrozně jsem se na to těšil a přišlo tvrdé,slizké,hluboké a nepřirozené šermování jazyků, prostě klišé. A film je úplně stejné klišé. Ukradené a schované peníze, zloděj s dobrým srdcem v lochu, čekající a milující žena s dcerou , útěk z basy(protože prostě musel), pronásledování alá Uprchlík a vše směřuje k sladké tečce z Maroka. No nakonec ten frncouzák nebyl zas tak špatný.... Ale Eliška byla lepší. ()

onevoice 

všechny recenze uživatele

Dosť zvláštny film. Hlavne scénar dosť nereálny v normálnom živote. Trochu mi to pripomenulo utečenca alebo marshallov. Dupontel zahral celkom dobre. Vyzerá staršie ale fyzičku ma dobrú. Nebolo to zlé, ale 4 je asi moc. ()

Montmorency 

všechny recenze uživatele

To vše už tu bylo a v mnohem lepším podání, takový Uprchlík po franzouzsku...navíc byl ten obstarožitní strejda s batůžkem prostě nesmrtlený - po všech těch nakládačkách a postřelení běhal po Praze jako Lola, nakonec přežil i dávku z brokovnice a pád z Mont Blancu a pak přeplaval do Maroka :-).....a ta zoufale nehercká Heidi Klum, co se ho snažila dohonit, patří spíš na stránky Cosmopolitanu, než do filmu:-)... ()

dragi 

všechny recenze uživatele

V parodii na tento film nesmí chybět scéna, kdy hlavní hrdina ujíždí v autě, plyn na podlaze a pronásledovatel ho dojde pozvolným krokem, případně by se mohl vydat na opačnou stranu a .... počkat si na něj po cestě :) ()

GATTO 

všechny recenze uživatele

Konečne jeden z lepších thrillerov ktorý ma fakt bavil. Miestami som mal pocit že by ma v živote nenapadlo urobiť niečo také ako hlavná postava pri úteku. Na margo všetkého:D 0:41:31 sa mi zdá... keď sú na vlakovej stanici pozrite sa čo stoji vzadu za nimi:D ČD (stará aspoň u nás nazývaná motorka). Ale dočítal som sa že to bolo natáčané v CZ takže už chápem:) ()

limalama 

všechny recenze uživatele

Super francouzský nářez. Spojení života ve vězení poté na útěku a k tomu hon za zlodějem co ho okradl o prachy, dceru a život ženy. Začínají se mi líbit francouzké akčňáky. Pomalu lepší než některé rádoby akce. Opravdu doporučím, takhle sem se dlouho nepobavil ()

ferdafs_fs 

všechny recenze uživatele

Perfektní snímek! Začal jsem se dívat sice s jistými předsudky, protože mě v podstatě nikdy francouzské filmy nijak netáhly, ať už zpracováním či obsahem a tvářemi, ale byl jsem příjemně překvapen. Hlavní hrdina nebyl Superhrdina a vše co dělal se mu dalo věřit (ikdyž si kolikrát říkám že já bych po jedné takové ráně do huby už nikdy nevstal a ne ještě pokračoval ve rvačce) a měl i v podstatě vznešený cíl a fandil jsem mu. Kromě krátkého začátku (kde jsem i zvažoval že to vypnu) mě film držel v napětí a čekal jsem jak to fakticky dopadne. Doprovodná hudba stojí taky za zmínku. Doporučuji. ()

Reklama

Reklama