Reklama

Reklama

Bankovní lupič uteče z vězení, aby se pokusil vypátrat bývalého spoluvězně, který se na něho snaží svalit vinu z několika sériových vražd. Policie zahájí pátrání po uprchlíkovi, který se brzy stane veřejným nepřítelem č. 1. Pokud tři hlavní protagonisté zajdou jak nejdál dokážou, kdo z nich nakonec bude lovec a kdo kořist? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Na mě to působilo strašně lacině, jako inscenace z televize. Jinak to nebylo špatný akcička tam je, film umí zaujmout stejně jako sleva na maso a herci nejsou zlý. Nejchutnější bonbónek jsem rozbalil někdy v cca 30 minutě filmu, když se zničeho nic akce přesunula na Masarykovo nádraží. Jen mě trošku mrzí, že když už Alice byla v Praze, že nezavolala neb krapet sexíku ještě nikdy nikomu neublížil, no její škoda. Omlouvá jí snad jen to, že natáčela docela náročný akční scény, třeba právě ta na "masaryčce" byla hodně dobrá. Pokud bych měl za něco film pochválit, tak je to akce a tempo. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Film letí kupředu jako TGV Duplex, avšak takový luxus nebo komfort jako zmíněný rychlovlak nenabídne. Ono v podstatě největší devízou Kořisti je hlavně to její tempo, téměř pořád se něco děje, někam se utíká, žene, skáče. Celé to ale vypadá jako mix libovolného dílu Julie Lescautové a Kobry 11, totiž obyčejně, spíš hodně levně, televizně. Ale na jedno podívání fajn, všechny tři hlavní role (klaďas, záporák, policajtka) jsou zahrané slušně, a byť místy klišoidní, film mě nikdy nenudil. ()

Reklama

Randyz 

všechny recenze uživatele

Hodně mazec francouzská gangsterka (pokud se to dá takhle nazvat), ve které se pořád něco děje, akce střídá akci a jeden útěk střídá další útěk :-) Pokud pominu "nesmrtelnost" hlavního hrdiny a přimhouřím oko nad občasnou nereálností situací, tak musím dát nejvyšší hodnocení, protože jsem se vážně dobře bavil... Jen menší varování na závěr. Některé bitky a násilné vydírací techniky z vězení jsou jen pro silnější povahy :-D ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dravé, akčné, napínavé. K tomu pridajte francúzsku réžiu v znamení najlepších belmondoviek, vymažte z pamäte spojenie francúzska akcia-Besson a neváhajte si pozrieť jeden z TOP tohtoročných thrillerov. Nielenže si doprajete originálnu adrenalínovú jazdu, ani scenár neostáva pozadu, a kamera a strih dostávajú dva palce hore. 85%. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Další z předlouhé linie francouzských akčních thrillerů, kde hlavní hrdina (vypadá to, že je obdařen superschopnostmi, neb je nesmrtelný) je zase postavou veskrze zápornou, které ale v jejím boji proti všem (a zvláště proti ještě zápornější postavě, než je ona sama) musíte nutně s ubíhajícím dějem začít fandit. A policie se kolem toho všeho, jako obvykle, zase jen tak poflakuje... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Film se točil i v Praze na magistrále, na přemostění kolejí z Masarykova nádraží a okolo něj. Herci skákali na trafostanici, která byla na konci nástupiště postavena jen pro tento účel (aby mohli přeskočit na zastřešení) a celá ta scéna, kdy herci běží po zastřešení nástupiště, se točila na Masarykově nádraží, jen se přelepily tabule s názvem stanice. (xyeti)
  • V 39. minutě se ve filmu objeví český nápis "Pozor, rozmrazovací postřik", přesto že se děj odehrává ve Francii. České popisy jsou pak k vidění i na billboardech, konkrétně například "Nový Seat Ibiza". (Snorlax)

Reklama

Reklama