Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (476)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Suprová, úchylná komedie s výborným Sandlerem, který tu pálí o sto šest. Potěší Vanilla Ice a Andy Samberg, kvůli kterému jsem si tohle zopakoval. Skoro dvouhodinová stopáž, ale že bych se místy nudil, se říct nedá. Nadprůměrná komedie. (Nejvýraznější soundtrack) ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, ale Sander mě v tomhle vrcholu úchyláren prostě bavil. That's My Boy je totiž přestřelený až tak moc, že vlastně funguje jako opravdová parodie komedie. Sice pravda hodně prasácká a dost white trash schválně hloupá, ale převážnou stopáž není trapná. A to je vlastně největší úspěch který může komedie s Adamem mít. Vanilla Ice banged grandma? That's fucking awesome! ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Ak ma niekto rad komedie s Adamom Sandlerom a neocakava nic vynimocne ani originalne, bude sa bavit, avsak ak niekomu jeho humor lezie na nervy, tak by som vobec neodporucal si pozriet tuto komediu. U mna to bol taky priemer, na niektorych scenach som sa nasmial, niektore mi az tak smiesne neprisli a to som sa pred par rokmi nasmial aj na blbom NORBITOVI (2007) s Eddiem Murphym. Mozno ma uz tieto blaznive komedie pomaly prestavaju bavit, alebo som uz nimi nasyteny. Proste nic nove so Sandlerom. Prekvapili ma aj kratke ulohy hercov ako James Caan alebo Susan Sarandon. Asi naozaj plati to, ze pre starsich hercov uz nema hollywood co ponuknut a tak zoberu vsetky mozne ulohy. _________ Adam Sandler - (Donny) +++ Justin Weaver - (Mladý Donny) +++ Andy Samberg - (Todd) +++ Leighton Meester - (Jamie) +++ Vanilla Ice - (Hrá sám seba) +++ James Caan - (Otec McNally) +++ Milo Ventimiglia - (Chad) +++ Blake Clark - (Gerald) +++ Eva Amurri Martino - (Mary McGarricle - mladá) +++ Susan Sarandon - (Mary McGarricle v súčasnosti) +++ Produkcia: Adam Sandler +++ ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám fakt moc rád. Jeho humor mi sedí, u jeho filmů se pobavím. Ale když se podívám na seznam jeho filmů, je to vždy hop nebo trop. A tenhle film je ten trop. I když jsem se docela bavil, tak ten film mi vymizí z hlavy během pár týdnů. Nebudu si pamatovat žádné vtipy, scény a ani ujeté zvraty. Za mě podprůměr. (45 %) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Malarkeyho 5 hviezd ma navnadilo, ale i tak som k tomu pristupoval opatrne, pretože upútavky na Markíze ma až tak nenadchli. Nakoniec sa z toho vykľul zvláštny hybrid , ktorý by mal byť komédiou, ale prisahám, že som sa zchuti nezasmial ani raz. Slabý úsmev spočítam na jednej ruke. Prevažná väčšina vtipov je absolútne stupídna a bohužiaľ mi došlo, že aj takýto je A. Sandler. Reči o tom, kto si práve prdol, kto si vyhoní pri pohľade na 80 ročnú starú babu ma skôr otravovali a prevažnú časť filmu som sa nestačil čudovať, čo za ko..tinu vlastne sledujem. Začal som, tak som to so zaťatými zubami dosledoval, ale som skôr znechutený. Sandlerove komédie Click, 50x a stále prvý raz, a naposledy Skús ma rozosmiať boli vtipné a úspešné aj vďaka tomu, že tam nebol ten prízemne trápny humor. Dabing na Markíze tomu tiež veľmi nepomohol, hlas P. Kočiša Sandlerovi nesedel. U mňa prúser. 40%. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Původní originální název filmu byl I Hate You, Dad, poté byl změněn na Donny's Boy a až následně na stávající That's My Boy. (SeBig)
  • V čase 1:16:57 je nad Donnym (Adam Sandler) vidět část mikrofonu. (ČSFD)
  • Malou roli oddaného fanouška Patriotů ve filmu ztvárnil Rex Ryan, hlavní trenér rivalského týmu New York Jets. (Avalon820)

Reklama

Reklama