Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Sice chápu proč je to tak špatně hodnocené, ale mě prostě baví tahle série. Pořád se ve filmu něco děje a i když se mi chování Daniela příliš nelíbilo v tomhle dílu, plus ta jednoduchost celého snímku...... JÁ SI TO UŽIL! Především musím vypíchnout finále to mě bavilo ze všech třech dílů nejvíce, hlavně hudba se mi líbila. Ano ten film je hodně jednoduchý, hloupý, místami naivní, jenže kvůli těm 30 % jsem očekával katastrofu a z nějakého důvodu mě to bavilo. Pokud jste opravdoví fanoušci série Karate kid plus i seriálu Cobra kai, tak se i u tak špatně hodnocené trojky zabavíte. Hlavně je tady nejlepší záporák celé série - Terry Silver. Jakožto fanoušek dávám 3 hvězdy. 5,5/10 ()

Milodar 

všechny recenze uživatele

Vše při starém, šampion Russo se tentokrát dá na podnikání. Hlavní roli zase hraje malý osvícený děda Miyiagy. Russo se zase vyptává, diví se, stále neumí karate až do chvíle, než se začne soustředit po moudré japonské radě "yu mas fokas". Tvůrci tentokrát přidali novou dějovou linku, která by vydala na samostatný film, a to horolezectví. Slaňování a vytahování na laně je skutečnou bonsaí mezi horolezeckými filmovými scénami. ()

Reklama

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Na rovinu můžu prohlásit, že Daniel-san je nejhorší karatista všech dob. Celou dobu dostává zase nakládačku a až v poslední sekundě před koncem filmu někoho konečně nakope. Ale jen jednou a decentně. On je to totiž film spíš pro děti, protože postavit celý film na tom, že někdo předstírá zájem a ve skutečnosti se za zdí směje (doslova, to tam vážně je) a hraje habaďůru, tak to se opravdu hodí jen na dětský kanál. To je klišé jak nechceš a nemá to v normálním filmu co dělat. Dodělal mě opravdu povedený dabing, kdy asi sebrali kluky z ulice, aby namluvili úplně každého (až na pana Miyagiho), ať už je starý nebo mladý. Prostě všichni mluví mladým hlasem. Komické. 2* ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

"Throwback Thursday #12" - Duchovní otec Rockyho John G. Avildsen si nedal říct a pokračoval v milkování série Karate Kid a v roce 1989 zakončil trilogii s Danielem a jeho učitelem Miyagim. Vrací se John Kreese, který z krachu Cobra Kai dojo viní Daniela a Miyagiho a s pomocí úlisného Terryho plánují intrikami narušit pouto Daniela a Miyagiho a oba ponížit. Film je ještě hloupější než dvojka, některé scény jsou vyloženě wtf (horolezecká akce,  postava kamarádky Daniela nebo závěrečný fight na turnaji) navíc podpořené hroznými hereckými výkony. Vtipné je, že Daniel v každém dílu umí z karate méně a méně a na to, že ve dvojce bojoval na život a na smrt, tak ve všech fightech trojky působí tragicky. Zkrátka tvůrci vkročili do stejné řeky nejen podruhé, ale i potřetí a diváci už jim to tentokrát nesežrali a film propadl. Řekl bych oprávněně. Jedna hvězda je za Miyagiho a druhá za ďábelské záporáky. Viděno na Netflixu. 2* ()

Via 

všechny recenze uživatele

Další pokračování Daniela a pana Miagyho, kdy jen čekáte, oč půjde tentokrát... Nepřijde mi, že by se z tohoto snažili tvůrci co nejvíce vytřískat peněz a proto natočili třetí pokračování... kdyby tak bylo, proč by nepokračovali dále - náměty by se našli... Leč pokračuje se v nácviku karate, které se nikdy nemůžete naučit tak (ostatně jako všechno ostatní), že byste si mohli říct - umím vše... více se mluví o bonsajích, o cti a zákeřnosti, o životě... Doporučuji, když nebudete očekávat něco ve stylu novodobého Karate Kid, které ale je opravdu klišé nad klišé... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama