Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Lynn 

všechny recenze uživatele

Oba první díly se mi líbily (teda první asi o dost víc než druhý), ale třetí díl - to je snad jen hodně nepodařený vtip !!!? Takhle pokazit dobrý dojem z předchozích dílů - John G. Avildsen snad musel být po celou dobu natáčení pořádně sjetej. Ještě štěstí, že ho nenapadlo točit díl čtvrtý, to už bych asi fakt nerozdýchala. ()

Milodar 

všechny recenze uživatele

Vše při starém, šampion Russo se tentokrát dá na podnikání. Hlavní roli zase hraje malý osvícený děda Miyiagy. Russo se zase vyptává, diví se, stále neumí karate až do chvíle, než se začne soustředit po moudré japonské radě "yu mas fokas". Tvůrci tentokrát přidali novou dějovou linku, která by vydala na samostatný film, a to horolezectví. Slaňování a vytahování na laně je skutečnou bonsaí mezi horolezeckými filmovými scénami. ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Návrat na americký kontinent chválim. A síce to v úvode ešte stagnuje, Daniel záhradkárči, randí s ďalšou broskyňkou a zdráha sa súťažiť, nepotrvá dlho a chytrý plán starých známych z Kobry Sai nielen šampióna vyprovokuje, ale aj postaví proti svojmu učiteľovi. Film týmto momentom naberá slušné grády, aké pekne umocní drastická metóda tréningu. Škoda, že finálny turnaj neukázal viac zápasov s Kouďákom, jeho technika sa mi pozdávala. Rovnako škoda, že si ten zlosyn s copíkom nevykopal nejakú akčnú sériu v štýle Kickboxera, mal potenciál. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1984 mal premiéru snímok "Karate Kid". Malo to obrovský divácky úspech. Do dnes je to považované za jeden z kultových snímkov z osemdesiatych rokov minulého storočia, ktorý musí poznať každý seriózny priaznivec americkej kinematografie. Dal som tomu štyri hviezdičky. O dva roky neskôr bolo vyprodukované pokračovanie "Karate Kid 2". To už sa do kategórie kultových snímkov nezaradilo, ale aspoň potešilo skalných fanúšikov pôvodného filmu. Ja som mu dal tri hviezdičky. V roku 1989 sa objavila aj tretia časť "Karate Kid 3". To už však bol totálny prepadák. Úplne zbytočné kopanie do mŕtvoly. Oproti svojim dvom predchodcom je to až hanebne odfláknuté, nudné, nezaujímavé. Absolútne zbytočné, kŕčovité pokračovanie, ktoré radšej ani nemalo vzniknúť. Malo by sa to volať "Karate Shit". Viac ako jednu maličkú hviezdičku tomu dať nemôžem. * ()

akisha 

všechny recenze uživatele

No toto, to bylo něco strašnééého. Uřvanej Karate Kid z jedničky nám vyrostl v ještě uřvanějšího, otravnýho fracka na odstřel, pan Miaga chudák musel mít sakra nálož flegmatismu, že toho smrádka nepokosil už v díle druhým, kterej jsem naštěstí neviděla. Jo, a myslím, že tam šlo celou dobu o nějaký bonsaje. Fakt dost parádní biják! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama