Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

kkarx 

všechny recenze uživatele

Trojka je další relikt 80. let a to až do té míry, že navozuje komixovou atmosféru. Záporáci jsou totálně přes čáru a celý děj je strašně nereálný a do značné míry kopíruje první díl. Daniel je zase osamělý a zdánlivě opuštěný a tentokrát na něj splín doléhá ještě více. Záporák hraný Griffithem přehrává jako o život (kvůli tomu doporučuju brát verzi s dabingem), nicméně je asi jediný na place, kdo měl zkušenosti s nějakým bojovým uměním a je to vidět. Na rozdíl od šedivého druhého dílu se hned několik scén jen tak nevytratí z paměti. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Pokračování neztratilo mnoho na kvalitě, avšak vidět potřetí stejnou omáčku jednoho omrzí. Pokud jste fandy "Karate Kid" hvězdu si přidejte, ale mě třetí pokračování neokouzlilo natolik, abych ho musel vidět znovu. Snad jenom záporák byl tentokráte trochu výraznější, jinak ale film tápe v klišé. Tentokráte i divák neznalý tohoto sportu sezná, že něco není v pořádku. Slabé a nedůstojné zakončení. 40% = 2/5 ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

No toto, to bylo něco strašnééého. Uřvanej Karate Kid z jedničky nám vyrostl v ještě uřvanějšího, otravnýho fracka na odstřel, pan Miaga chudák musel mít sakra nálož flegmatismu, že toho smrádka nepokosil už v díle druhým, kterej jsem naštěstí neviděla. Jo, a myslím, že tam šlo celou dobu o nějaký bonsaje. Fakt dost parádní biják! ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že fenomén Karate Kid, mě celkově minul. Pamatoval jsem si s bídou první díl a to nejspíš kvůli vtipnému závěrečnému kopu, který byl tak okatý, že by i slepému bylo jasné, co se chystá udělat. Nicméně aspoň nějaký ten scénář v jedničce byl. Prostě mladej a novej kluk ve škole, si musí projít peklem. Vcelku klišé na amerických školách a nespočet filmů na tuto problematiku poukazuje. Druhý díl jsem považoval už za velkou komedii, tam nebyly celkově ani souboje a tohle? Tohle je odpad a snaha udržet při životě něco, co udržet nešlo.  On to celkově Karate Kid musel mít těžké, když se objevila na scéně hvězda Van Damme a jeho Karate Tiger, Krvavý sport nebo Kickboxer, Sly jeho Rambo a Rocky, už byl taky hodně vidět a to samé Arnie, který přišel s Terminátorem a Predátorem, takže lidi měli vzorů hned několik. Do toho zahraniční Shaoliny. 80/90tá léta filmům s podobnou tématikou svědčila a vycházelo jich několik ročně. I tak, minimálně jednička se neztratila. 20% za Pat Morita ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Na rovinu můžu prohlásit, že Daniel-san je nejhorší karatista všech dob. Celou dobu dostává zase nakládačku a až v poslední sekundě před koncem filmu někoho konečně nakope. Ale jen jednou a decentně. On je to totiž film spíš pro děti, protože postavit celý film na tom, že někdo předstírá zájem a ve skutečnosti se za zdí směje (doslova, to tam vážně je) a hraje habaďůru, tak to se opravdu hodí jen na dětský kanál. To je klišé jak nechceš a nemá to v normálním filmu co dělat. Dodělal mě opravdu povedený dabing, kdy asi sebrali kluky z ulice, aby namluvili úplně každého (až na pana Miyagiho), ať už je starý nebo mladý. Prostě všichni mluví mladým hlasem. Komické. 2* ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama