Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Na rovinu můžu prohlásit, že Daniel-san je nejhorší karatista všech dob. Celou dobu dostává zase nakládačku a až v poslední sekundě před koncem filmu někoho konečně nakope. Ale jen jednou a decentně. On je to totiž film spíš pro děti, protože postavit celý film na tom, že někdo předstírá zájem a ve skutečnosti se za zdí směje (doslova, to tam vážně je) a hraje habaďůru, tak to se opravdu hodí jen na dětský kanál. To je klišé jak nechceš a nemá to v normálním filmu co dělat. Dodělal mě opravdu povedený dabing, kdy asi sebrali kluky z ulice, aby namluvili úplně každého (až na pana Miyagiho), ať už je starý nebo mladý. Prostě všichni mluví mladým hlasem. Komické. 2* ()

Duke90 

všechny recenze uživatele

Jediným velkým pozitivem je v tomto velice slabém pokračování už pouze moudrý pan Miyagi. Všechno ostatní působí hrozně laciným dojmem. Ralph Macchio nehezky přehrává a hlavní záporák Thomas Ian Griffith se svým štěkajícím pejskem Seanem Kananem jsou zralí doslova na kop z otočky dvakrát po sobě, protože podobné "suverenní" herecké výkony jsem viděl naposledy někde v seriálu Strážci vesmíru, což je pro věkovou kategorii tak cca do 10 let. Druhou hvězdu dávám pouze z úcty k prvním dvěma dílům, jelikož jsem byl schopen vnímat, jakou cestu mezitím Daniel ušel a také díky zmiňovanému Patu Moritovi. Čtyřku už si raději nechám ujít... ()

Reklama

Sykon 

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem váhal nad odpadem, protože tak nesympatickou postavu jakou je v tomto díle Daniel jsem dlouho nikde neviděl. Nakonec se smiluju a kvůli těm krásným bonsajím dám jednu hvězdu, s odřenýma ušima. A nesmím přemýšlet nad tím stupidním scénářem nebo směšnými záporáky, jinak si to ještě rozmyslím. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Oba první díly se mi líbily (teda první asi o dost víc než druhý), ale třetí díl - to je snad jen hodně nepodařený vtip !!!? Takhle pokazit dobrý dojem z předchozích dílů - John G. Avildsen snad musel být po celou dobu natáčení pořádně sjetej. Ještě štěstí, že ho nenapadlo točit díl čtvrtý, to už bych asi fakt nerozdýchala. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Těch 112 minut už mi nikdo nevrátí:( Jeden týpek se učí se svým mistrem dýchat a rozjímat. Druhej láme prkna vejpůl. První celej turnaj dostává na tlamu a pak v poslední sekundě dá jeden chvat a celý zápas vyhraje. Druhý ačkoliv je nepochybně lepší a silnější, prohraje. No trapas na entou a to ani nemluvím o těch bonsajích a té přítelkyni. Ani o tom jak ten šedivý kmet hází těma mafošema. Jediná postava sympatická je záporňák Silver, za toho dávám jednu hvězdičku. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama