Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sarah Lindenová prožívá po traumatizujícím zážitku těžké období. S Holderem ji teď pojí společné tajemství. A také nový případ – vyvraždění čtyřčlenné, velmi bohaté rodiny... Poté, co zastřelila svého milence a sériového vraha mladých dívek Skinnera, prožívá Sarah Lindenová nesmírně těžké období. Holder jí pomohl zbavit se mrtvoly – v téže nádrži uprostřed lesů, kam vrah házel své oběti – a nyní jde o to, chovat se co nejnormálněji. Skinner měl odjet na dovolenou, nějakou dobu ho tedy nebude nikdo shánět … Sarah musí nicméně přemluvit malého Adriana Sewarda, že vrahem jeho matky není muž, kterého viděl vystupovat z auta, nýbrž Joe Mills. Chlapec sice trvá na svém, pak to ale vzdává … Zdrcená Sarah si jde do lékárny pro prášky, které mají ukončit její nechtěné těhotenství. V práci ji a Holdera čeká nový případ: vyvraždění čtyřčlenné rodiny bohatého majitele firmy Filipa Stansburyho. Spolu s ním zemřela jeho manželka Linda, šestnáctiletá dcera Phoebe a jen šestiletá Nadine – všichni zastřeleni několika ranami ze zbraně, která se našla vedle těla jejich syna Kylea. Zdá se, že poté, co vyvraždil svou rodinu, chtěl spáchat sebevraždu. Nyní je v nemocnici. Zajímá se o něj plukovník Margaret Rayneová, upjatá a povýšená ředitelka vojenské školy sv. Jiří, známé tím, že tam jsou umisťováni problematičtí synáčkové boháčů. S chlapcem ale prozatím nemůže nikdo mluvit, přestože jeho zranění nebylo příliš vážné. V domě, kde se udála tragédie, odhalí Sarah, že někdo přeřezal struny klavíru … Holderova přítelkyně Caroline mu oznamuje, že je těhotná. Dítě sice neplánovali, ale Holder se nakonec rozhoduje požádat ji o ruku a postarat se o dítě i o ni. Caroline svoluje … Balistika ukáže, že v domě vraždy se střílelo ze dvou zbraní, z nichž se našla jen jedna, patřící Philipu Stansburymu, s otisky Kylea a neúplným otiskem neznámé dlaně. Zatímco Holder je přesvědčený, že vrahem je Kyle, který střílel na rodinu z jedné zbraně a na sebe pak použil otcovu, Sarah o tom začíná pochybovat… Konečně si může pohovořit s Kylem, který si ale na nic nevzpomíná. Mezitím venku Holder zpovídá jednoho z kadetů a dozvídá se, že Kyle byl mlčenlivý a samotářský kluk. Advokát přijde chlapci do nemocnice sdělit, že podle pokynů závěti, kterou sepsal jeho otec, který sám na  škole sv. Jiřího studoval a Rayneovou znal 20 let, bude svěřen do její péče a svůj podíl na dědictví dostane až dosáhne věku 35 let. Před propuštěním z nemocnice s chlapcem znovu hovoří Sarah, stále více pohybující o jeho vině. Kyle, který si už některé věci vybavil, se zapřísahá, že nezabíjel. Byl ve svém pokoji ve škole a pak už si na nic nevzpomíná … Sarah chce vyslechnout sousedy vyvražděné rodiny, protože když se v luxusním domě Stanburyových rozsvítí, je do něj všude vidět, protože je povětšinou ze skla. Jde domů, aby se zbavila své zbraně a nábojů a nahlásila jejich ztrátu, nábojnice ale nemůže najít. Na dveře zatím buší plačící Skinnerova dcera Bethany: je přesvědčená, že její otec je u Sarah … (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že za 4 série asi zatím nejslabší pilot a trošku mám z nadcházejících dílů strach, protože seriál nebezpečně sklouzává do vod, které mě nebaví - tedy ubrečené melancholické pasáže, kde sleduje postavy 10 minut brečet ve statickém záběru a pletení rodinných nesmyslů do děje, které budou akorát rozmělňovat atmosféru a nudit. Závratně zajímavý mi nepřijde ani samotný případ, ale ten má ještě naději nějak vykrystalizovat na rozdíl od výše zmíněného zbytku. [50 %] ()

FildasCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lindenová vyvazne bez problému za popravu záporáka z predchozí série... Ach jo... Ovšem připomíná mi prodavačku v Tescu také příjemná, jak prdel. Hmmm tenhle serial je prostě hnuj... jediné k cemu to je dobre je  vareni ()

Reklama

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě se v malé roli ošetřující lékařky objevila zpěvačka Patti Smith. (dvix72)

Reklama

Reklama