Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

italka63 

všechny recenze uživatele

Bylo to něco neuvěřitelného. Chvílemi ale totálně blbé, uječené, trapné a pak bum -neuvěřitelná scéna totálně černého humoru. Banda líných, tupých magorů se vzbouří ve svém malém městečku -chtějí přece neustále pobírat sociální dávky i bez odvedené práce -a a na protest přestane všechno platit. Projíždí se brčálově zelenou Mantou a každý z nich má problém, do kterého se zatáhnou média, policie, a přeroste div ne v národní konflikt. Chvílemi jsem to chtěla vypnout. Chvílemi jsem se smála na plné kolo. Jedno vím jistě -nekoukejte na to při pobytu v nemocnici, vypadáte totiž jako ten samý blbec:-) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je Fajn Příjemná Oddechovka.. Při které se dá opravdu Zasmát a né jen na chvíli.. Celou dobu se tam řve Píčá, Buzík.. Spousty sprostých Slov.. Příjde řada i na Brutalitu, která je povedená!! Je jasný, že film má malej Rozpočet.. Hlášky Scénář vymýšleli Studenti.. Je to jen pro určenou Věkovou Kategorii.. Hodně slušná komedie.. Možná i můj První Nizozemský Film, Flámy o tom, že v Holandsku Žijí pouze Tlamy jsou pravdivé!:) ()

Reklama

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

New Kids Turbo mají potenciál stát se podobně kultovním filmem jako třeba dobové snímky Ed Wooda Jr., jehož Plán 9 z vnějšího vesmíru je tu nahrazen ,,Plánem 5 z Maaskantje". V početnější, společensky uvolněné skupině osob (rozuměj partě přátel s vysokým stupněm intoxikace) budou New Kids Turbo zlatým hřebem večera a nevyčerpatelným zdrojem zábavy, individuálně (a za střízliva) nedokoukatelná záležitost... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

5 retardovanych kokotov a pes. Totalny ulet, ktory ma niekolkokrat rozosmial, ale zaroven tam bolo aj dost vtipov, ktore isli mimo mna, takze to bohuzial nebola nonstop sranda ako som ocakaval. Naviac aj tie lepsie vtipy sa dost opakovali a v druhej polovici filmu som uz niekolko sekund dopredu vedel aky vtip bude nasledovat. Celkovo ale tuto totalnu chujovinu môzem odporucit, pretoze si tam snad kazdy, kto ma zmysel pre humor, nejaky vtip na ktorom sa dobre zasmeje, najde. 6/10. Edit: Pozrel som si to druhykrat a stale to obsahuje hluche miesta, ale na tie vydarene som sa strasne tesil a bavilo ma to o kusok viac ako prvykrat a tak hodnotenie zvysujem na 7/10. Maaskantjeeeeeeeeeee. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

K filmu jsem se dostal celkem náhodně díky videoklipu k písničce Turbo od Paula Elstaka a když jsem se dozvěděl, že Paul Elstak má na svědomí v podstatě kompletní soundtrack (a dokonce se úplně na konci ve filmu objeví) a později jsem našel pár ukázek na youtube, tak jsem to prostě musel vidět. Co těch 5 magorů vyvádí za hovadiny, to se ani nedá popsat. Vybrat nějaký nejlepší okamžiky ani nejde, protože to je naprostej úlet od první do poslední minuty. Oproti tomuhle je i Klub sráčů vysoce intelektuální film určenej pro nejnáročnější diváky. Pod 5 hvězdiček prostě jít nemůžu. A šestou bych ještě přidal za soundtrack. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Mnoho rodinných príslušníkov hlavnej pätice hercov si vo filme zahralo menšie cameo úlohy. (MikaelSVK)
  • Flip Van der Kuil povedal vo filme len jednu vetu: "Ešte kartón cigariet." V čase:17:05. (BAM)

Reklama

Reklama