Reklama

Reklama

Leckdy stačí jediný okamžik, aby se život změnil k nepoznání… Samuel Pierret pracuje jako zdravotník v pařížské Nemocnici sv. Vincenta. Jeho žena Naďa je v pokročilém stadiu těhotenství a oba přemýšlejí o tom, jak se jejich holčička bude jmenovat. Na jedné z nočních směn Sam zachrání život jednoho z pacientů, kterého se kdosi pokoušel odpojit od přístrojů. Krátce nato jeho žena beze stopy zmizí a neznámí únosci na něm požadují, aby do tří hodin dostal zraněného pacienta z nemocnice, kterou policie přísně střeží. Pokud to nezvládne v časovém limitu, svoji ženu již nikdy neuvidí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (218)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Keď sa mi to zdalo ako bežný akčný film s únosom, ktorý po chvíli strácal zmysel, tak sa veci príjemne zvrtli a skomplikovali. Už to nebolo len o tom, ako daddy zachraňuje svoju rodinu. Za Elenu Anaya stálo to riziko, k tomu ešte dve drsné policajtky a skoky ako v matrixe, celkovo oceňujem túto akčnú lahôdku značne nadpriemerne. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tak proto mě nudil americký remake - protože je nudný už originál. Mám rád filmy o hrdinech, kterým jednoho dne zazvoní telefon a někdo si s nimi začne hrát na kočku s myší. A mám rád i nedobrovolné nesourodé parťácké dvojice a filmy o hrdinech na útěku. Ale tady prostě není k vidění skoro nic zábavného, postavy nudné a žádné adrenalinové jízdy jsem si nevšiml. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Film, kterým se Cavayé definitivně pasoval na největšího machra přes thrillery "s obyčejnými týpky od vedle". Oproti Nevinné do toho on i Klaus Badelt tepou od první scény, takže to není tak inovativní a nesemkne to tolik s hlavním duem, ale je to dostatečně vykoupeno napínavostí. Pravda, mnohdy na úkor toho, že se tu dost hřeší na žánrová klišé, ale jde o to jak jsou podána. A o tom myslím nejlépe vypovídá, že naše sedačka je po projekci úplně turch, jak jsem za těch osmdesát minut vypotil pěkných pár kilo; kam se na tohle hrabe hodina a půl florbalu. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Scenár nie je príliš čistý, má to predvídateľné zvraty, len matne načrtnuté postavy a občas snaha o realistický dej narazí na výpadky logiky, ale... uf. To bol náhul. Ako akčný film vlastne dokonalé - vražedné tempo, neustála gradácia, krv, ktorá bolí. Má to čistého času 1:15, ale bol som zmlátený ako po troch hodinách Statočného srdca. Samozrejme, celý čas človek tipuje, kto bude hrať koho v americkom remaku. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak Tohle si já nechám Líbit! Super Nářez! Od začátku do Konce.. Jsem byl v napětí, Potil jsem se.. Vypoužil jsem jeden celý Deodorant.. to se zkratka nedalo.. Takhle spocenu prdel jsem neměl ani nepamatuju.. A poslední Půl hodinka je Vrchol, Skvost Všech Akčních Filmů... 84 minutová Extáze! Amerika na Francouze a Seveřany Zkratka Nemá! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně ,kdy se snaží zkorumpovaná policistka těhotnou ženu vystrčit z okna, lze v jednom záběru vidět, že má kalhotky pod noční košilí bílé, avšak hned v dalším záběru jsou černé. (v.indruchova)

Reklama

Reklama