Reklama

Reklama

Dokud jsme mladí

  • USA While We're Young (více)
Trailer 3

Mezigenerační komedie Noaha Baumbacha o stárnutí, ambicích a úspěchu, která je zároveň dojemným portrétem manželství zkoušeného přívalem mládí. (HBO Max)

Videa (10)

Trailer 3

Recenze (58)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný film, který občas byl ovšem až zbytečně moc filozofický a až nesrozumitelný, s čímž jsem tu a tam měl problém, ale jinak velmi povedené. V tom konce při hádce Joshe a Jamieho jsem čekal nějaké větší vyústění, působilo to strašně dramaticky, ale nakonec jsem byl rád za to jak film vyústil. "Zlo" nemusí být vždy poraženo a nová generace nemusí být vždy pochopena. Mile mě překvapil Ben Stiller, trochu jiná role, než na jaké jsem u něj zvyklý, abych pravdu řekl. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ide skôr o takú oddychovku nielen pre divákov, ale aj pre samotného Baumbacha a všetkých zúčastnených hercov. Že sa nerieši zmysel života, ale len vtipnou formou jeden generačný konflikt, mi vôbec neprekáža. Ak máte totiž radi good feel americké indies, tak tu ste na tej najpresnejšej adrese. Baumbach tu veľa ostáva dlžný Allenovi a keďže ten mi sedí viac ako Noah, tak While We´re Young považujem za jeden z jeho najlepšie stráviteľných filmov. No a samozrejme zaokrúhlené hore vďaka Naomi. Ale výborní sú všetci. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Sympaticky se rozjíždějící feel-good atmošku a zajímavé myšlenky v poutavých dialozích pohřbí ve druhé polovině snímku zbloudilé pobíhání tam a zase zpátky, od jedné postavičky ke druhé stále dokola. A už to najednou není ono. Drámo, které chtělo radit, jak prožít nenudný život a natočit strhující film, se tak nakonec legračně zacyklilo samo do sebe. Naomi po sto padesáté k pomilování. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Těch filmů, kdy se člověk v krizi středního věku začne chovat neadekvátně ke svému stáří tu už několik bylo a nemyslím si, že tenhle by byl něčím výjimečný. I tady se dvojice čtyřicátníků trošku zblázní a pod vlivem mladého páru se začne chovat odlišně od svých vrstevníků a i tadynakonec dotyční najdou svůj klid. Ta omáčka namíchaná z dokumentaristického prostředí mi nic moc neřekla, ale na druhou stranu mě ani nijak neurážela. Stiller s Naomi Watts zahráli solidně, bavila mě Amanda Seyfried a na milost jsem vzal i Adama Drivera připomínajícího mi až příliš Justina Longa, kterého nemám rád. Lehce snesitelný mírný nadprůměr. 60% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Len kopec nezáživných kecov o ničom, ktoré nikam neviedli. A s totálne nudnými postavami, nijakou zápletkou, bez drámy, bez komédie a bez nejakého významu. Netvrdím, sem-tam sa našla nejaká pekná myšlienka, ale to bolo ako keby plávali zlaté trenky v mori žumpy. Jediné pozitívum boli herci, no ale chudáci mohli sa snažiť koľko chceli, keď náplň bola o ničom. Film má ambície poslať diváka do kómatického stavu. Podpriemer so zaťatými päsťami. 30/100 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

Související novinky

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

02.12.2015

Oscarová sezóna pomalu začíná a jako tradičně se o první důležitá ocenění postarali pánové z National Board of Review. Tohle recenzentské sdružení potvrdilo, že nový Šílený Max nezasáhne jen do… (více)

Reklama

Reklama