Reklama

Reklama

Cvičenie špeciálnej policajnej jednotky z Los Angeles sa skomplikuje, keď sa jej členovia ocitnú v prestrelke medzi dvoma znepriatelenými gangami. Uväznení v opustenom hangári musia čeliť presile a jediné čo majú k dispozícii, sú zbrane so slepými nábojmi. (oficiální text distributora)

Recenze (83)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Po prvních 30-ti minutách jsem myslel, že to vypnu. Spousta keců, americkejch vtipů a gest, no prostě hrůza. Od 2. třetiny se už začalo něco dít. Říkal jsem si..no teda, ty jsou v pěkně blbý situaci (zavřeni v hangáru, neozbrojení, proti přesile). Tak jsem filmu dal šanci. No ale ještě že to mělo jenom 90 minut, navíc závěr byl opět o třídu horší. Ale tak...na chvíli film zabavil, ale nejsem si jist, jestli si ho dám znovu. Jelikož mám Michaela Jai Whita rád, tak přidávám jednu hvězdičku, než jsem původně plánoval. Za Stevea Austina jsem byl taky rád, ale musíme si přiznat, že je to hromotluk a jeho pohyby jsou velmi těžkopádné. 50% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu tak nízké hodnocení. Akční řežba po celých 91 minut, po nudných scénách ani stopy, hlášky padali po celý film jako například ,,Ochutnejte moji babičku!" to mě dostalo hláškující Austin a Jai White neměli chybu hlavně fighty jaký tam předváděli plus ta krásná policistka do jejich týmu Lexa Doig. Kochal jsem se i zbraněma co tam měli + přestřelky, bitky, hudba jak z akčních her. Situace s kufříkem a otázka co vnom vlastně je trochu připomínalo Tarantinovku a to že celý film odehrával (jak už název napovída) v Hangáru připomína film Gaunery který se vlastně taky odehrával celý film ve skladu a vzešla ztoho kultovka. Akorát ten konec mi přišel zvláštní. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Ocitnout se někdy jako rukojmí, zavolám raději na pomoc nejbližší dětský pěvecký sbor, než tuhle bojůvku otylých, ovarových krků, které na plátno dostal snad jen jejich nesporný "herecký talent" a nadváha. Proti nim stojí přesila podobně "charismatických" pičusů, a tak o sebe mohou devadesát minut plácat pupky a vzájemně se rdousit v několika narychlo splácaných unimobuňkách. To vše podbarveno květnatými dialogy a scénářem tak sofistikovaným, že by se za něj nemusel stydět ani trojnásobný romský absolvent první třídy zvláštní školy. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Záchrana rukojmích a zásah tohoto "Taktické jednotky" bych zažít nechtěl... Absolutně žádná koncepce, jen aby to vypadalo co nejvíc drsně... Televizní herecké výkony jako z "nováckého" seriálu, znovu zdůrazňují, že až příliš okatě drsné, nereálné, scénář prakticky neexistuje, ve filmu je jedna hloupost za druhou a závěrečná výměna kvérů a toho předmětu tam a nazpátek, plus ten agent FBI v utajení potápí už tak ubohý film ještě hlouběji do propadliště filmového braku... Občas se povedla nějaká ta hláška... ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Dle hodnocení si říkám, že to bude brak, ale přesto tomu dám šanci. A jsem rád, že jsem to udělal! Perfektní akční odreágovačka, se spousty vynikajících herců, a i občasnou vsuvkou komedie. Michael Shanks změnil svůj accent absolutně k nepoznání, a Rusa zahrál jednoduše výborně. Celkově nízko-rozpočtová záležitost, která však těží z toho, že má opravdu skvělé herce od prvního do posledního, a má pěkný ráz. Krásných a zběsilých 80%. Věděli jste, že většina z herců si zahrála v seriálu Stargate? ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • V poslednej prestrelke bolo vystrelených viac ako 800 slepých nábojov. (m.a.t.o.)
  • Většina herců si zahrála - ať už větší či menší roli - v kultovním seriálu Hvězdná brána (od r. 1997). Michael Shanks se objevil jako doktor Daniel Jackson, Lexa Doig jako doktorka Carolyn Lam, Michael Eklund byl jedním z komparzistů, Peter Kent si zahrál Kintaca a později Bak'ala a Dan Shea ztvárnil Sylvestera Silera. (O´Neill)
  • Herec Michael Jai White, ktorý stvárnil jedného z hlavných hrdinov snímky, sa po zhliadnutí finálnej verzie vyjadril, že bol veľmi nešťastný. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama