Reklama

Reklama

Zaražený vítr

(amatérský film)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
Česko, 2008, 2 min

Recenze (32)

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem nekomentoval žádný počin z dílen produkce Downův syndrom a jiné neřesti. A ač zrovna Mentál s Debilem zde mají dlouholetou tradici, ze které se dá dokonale dělat sranda, začíná to pomalu překračovat veškeré hranice nejzazší snesitelnosti, poněvadž obdobných sraček se v poslední době vyrojila plná prdel. Osobně to považuji za jistou formu internetového kurvení. A rozhodně se nebavíme o luxusním homoeskortu, kde vám prvotřídní buznička, napasovaná v tuze kvalitním Hermèsu, udělá dlaněmi jemnějšími než dětská prdélka precizní handjob za pět litrů, ale o zaplivaným bordelu s mrtvolama v přízemí Chánovskýho paneláku, jedno patro nad peklem. To jsou takoví ti zbyteční palačinkáři, co jsou schopni natočit dlouhodobý bujení svýho análního vředu, jen aby si jich někdo všiml a oni dostali za svoji internetovou exhibici padesát korun od věrnostního YT programu. Osobně bych třeba konkrétně tohle neschválil, ani kdyby se jednalo jen o recesní videomanuál k nové internetové hře Genocida: vyhlaď se sám. Dneska už může sračky natáčet zkrátka kdekdo. Tedy ne, že předtím by nemohl, nicméně neexistovalo youtube a o těchto nevyvedených experimentech ovčích farem nikdo nevěděl. Achjo, zabte mě tiše a bezbolestně. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Tento "film" vypovídá především o tom, že dvojice Cejpek & Veselý absolutně neumí dělat animaci, naprosto nerozumí koncepci, o gradaci děje nikdy neslyšeli, nepanimájů střih a zvuk. Nedokážou vymyslet příběh a ani ho prodat. Svědčí to snad jedině o tom, že tito pánové (nebo snad malí kluci) jsou zralí na ústavní léčbu. Ptám se, kdo přidává takové kokotiny na ČSFD? ()

TheDarKnig odpad!

všechny recenze uživatele

zde můžete vidět v pavilonu výběhu retardovaných nedonošenců herního světa předka lidské rasy s akutními žaludečními problémy, vedoucími k nahromadění výbušného kysličníku a následné ohromné explozi. Explozi zapamatovat, důležitý prvek v tvorbě vesmíru. A může být třeba zvrácený o 180 stupňů, exploze nikdy nikoho nenechají v štychu, ale jen v těch nejexotičtějších polohách, více často však v kouscích. Vysvětlivka: slovník cizích slov: štych obyčejný = misionářská poloha Že komentář nedává vůbec žádný smysl? To ani tenhle fi..., tohle díl..., tahle animace na úrovni někoho, kdo právě poprvé sedl k takovému tvořivému prográmku. Jak z opravdu zlých déčkových her někde z roku 1995. ()

Jezinka.Jezinka odpad!

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že odpad se v jednom měsíci dvakrát dát nedá a já se už tenhle měsíc vyřádila na filmu Orgie krevetek, tak mýlila jsem se. Když Veselý Cejpek dopustí, i kadibudka spustí. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

co to tu doprdelé dělá?? Ptám se u každého filmu Cejpka s Veselím? Zas a znovu, další "film" a znovu horší a horší a horší. Mučit! ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Teda náhodou...v tak nabité kategorii, kde skončil můj geniální russell až na třetím místě těsně za morgošem Ferkem, který vsadil na téma Arbeitrom a na záda mi dýchal vysokorychlostní mixér, který toho už natočil nepočítaně, pak si myslím, že poctivý odpad je víc než zasloužený a skončit z padesáti přihlášených devětasedmdesátý je mimochodem taky umělecký zázrak. Takže Péťo a Jeníku, pozdravujte na pokoji Pepka Vyskoče a pokud možno se věnujte nějaké bohulibější a prospěšnějí činnosti, někde něco rozflákejte, pouliční lampu, popelnici, co já vím a vyšetřete si více času pro masturbaci...uvidíte, že nám všem bude lépe. Kurva, kdo je tedy tím uměleckým arbitrem, že to zde zasírá podobnými výblitky retardovaných dětí???? Moc rád bych ti podal ruku. ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem potěšena, že mohu jít s davem. Tohle je absolutní blbost. Zaražená jsem já a to z toho, že něco takového se může objevit na FILMOVÉ databázi. Bylo by výborné, kdyby si Petr Cejpek s Jane Veselým našli nějakého jiného koníčka, třeba by mohli sbírat mořské houby, nebo hledat nejzajímavější trasu z Plzně do Užhorodu, obé by bylo užitečnější než jejich páchání "amatérských filmů". ()

Herr_Flick odpad!

všechny recenze uživatele

Trpíte nějakou úchylkou, viďte pánové. A já koukám na ty vaše výtvory se zájmem rozpoznat, která úchylka to je! To jsou nápady... ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Cejpek a Veselý jsou opravdu vykutálená dvojka, jak se zdá. Zarazilo mě především, že něco takového má i sponzora. Původně jsem dal hvězdičku za to, že silueta větry pronásledovaného občana na začátku mi účesem připomněla někoho, koho znám, ale vzdávám to. (932.) ()

fmash odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako u B*A*T*M*A*Na — nehodnotím výsledek nadšených pokusů, ale hodnotu filmu, který tady jednak nemá co dělat, druhak žádnou filmovou kvalitu nemá. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Cejpek je skvělý Mistr Animátor! Já se jenom divím, že už nedělá animáky někde u Disney nebo u Pixaru, protože tam se skvěle hodí! Veselý taková superhvězda zase není, ale co zase umí napsat vtipný příběh pro naše retardované spoluoobčany. ()

Reklama

Reklama