Reklama

Reklama

VOD (1)

Mike je jedenatřicetiletý muž, který přes den pracuje jako pokrývač, vyrábí originální nábytek, čímž by se chtěl živit naplno, a po nocích se stává vášnivým snem všech dam. Má přezdívku Magic Mike a je hvězdou striptérského klubu Xquisite. Čím víc ho dámy milují, tím víc peněz utratí a tím šťastnější je majitel klubu Dallas. Jednoho dne během obvyklé šichty na střeše potká Mike devatenáctiletého Adama, který se poflakuje od jedné nekvalifikované práce ke druhé, a vezme ho s sebou do klubu. Odhalí v mladíkovi striptérský talent a ujme se ho. Hned první večer, když do klubu nastoupí jako pomocná síla, se však Adam objeví i na pódiu, protože jeden ze striptérů přebral a nemůže vystupovat. A má obrovský úspěch. Adam dostane přezdívku Kid a má náhle spoustu peněz i sexu. Mike začne považovat Adama za svého mladšího bratra a mimo jiné se také pozná s Kidovou sestrou Brooke, do které se na první pohled zamiluje. Brook žije svůj život přesně tak, jak se to všem spořádaným občanům společnosti líbí. Pracuje ve zdravotnictví, vzorně se stará o svůj dům i o svého bratra. A Mike si najednou uvědomí, že se svým životem striptéra není zas tak spokojený, jak si namlouval... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Tunisanka

Tunisanka (hodnocení, recenze)

Disk: To urcite nebylo na tebe, treba walnika jen okomentovala nektere recenze tady na webu

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

walnika: Na co nebo na koho přesně reaguješ? Nebo to má být jen nějaký výkřik do tmy? Měla by sis jít "zasexovat", tak nejlépe uvolníš tu přebytečnou energii.

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

walnika: To mělo být na mě? Já si ten film užil a Tatuma považuju za krásného borce. Mě ženské po sexuální stránce vůbec nezajímají a jsem rád za film s chlapy. Rozhodně nemám figuru jak z časopisu, ale o to víc obdivuju pěkná propracovaná těla,nikomu nic nezávidím. Jo a mimochodem, Carmen Electra mě tuplem nezajímá.

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

To josu od chlapů zase kecy, že by mě fakt trefilo. Jste tak roztomilí tím jak jste ješitní a sere vás, že se sešlo na place pár sexy chlapů. Vy se každý ráno podíváte do zrcadla a máte mindráky....?? :-) Asi ano. A co kdyby se natočil úplně stejný film, ale byly tam tři baby? Například Carmen Electra a další dvě kozatice? To by jsme tu četli jiné komentáře. Chlapci, zachovejte klid, jestli závidíte, choďte do fitka, jestli vás žere něco jiného, chce to terapii, třeba malovat, nebo skládačky z papíru, nebo si zahrát Bubble Shooter a nebo si pořádně zasexovat, ale možná nemáte s kým a v tom bude ten největší problém. Chjo chjo.....:-))))

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

Tunisanka: Je to výborný film s vynikající kamerou. Mimochodem dámy v Thermalu se rozječely, když Tatum ukázal nahé pozadí.

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

Dnes večer ve Velkém sále hotelu Thermal v Karlových Varech. Na tohle jsem čekal hodně dlouho...

carly

carly (hodnocení, recenze)

pekne, som rada, ze to ma uspech

Tunisanka: ja recenzie po vacsine necitam. pred filmom uz vobec nie. a po filme len obcas. a ani trailery moc nepozeram, ale asi sa vrhnem na rozhovory. Channing je vtipny a aj to malo co som videla s Alexa sa mi pacilo

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

Za první víkend v amerických kinech utržil Magic Mike krásných 45 mil. dolarů. Rozpočet byl pouhých 7 mil. dolarů. Je fajn vidět uspět originální a eRkové filmy točené za rozumný peníz.

Tunisanka

Tunisanka (hodnocení, recenze)

carly: jo a Carly vidim tvou fotku, ahoj Robsten:-)) Moje nezne predstavy ohledne Roba vystridaly vasnive o Chaningovi a Alexovi:-))))

Tunisanka

Tunisanka (hodnocení, recenze)

carly: super jasne ze jooo:-)) No ja uz shledla vsechny videa, v podstate jsou vsechny tady na CSFD...a jedu je porad dokola...tohle se mnou uz dlouho nejaky film neudelal..je zrejme ze po 9 letech manzelstvi jsem mirne znudena a pak staci malo a mam hlavu v pejru:-)) 

Ano, i jen z tech ukazek je jasne videt, ze si herci svoje ulohy uzivali, Chaning asi zavzpominal na stare casy..no jeho tanec spojeni s tema uzasnyma sexy pohybama je vazne mind blowing.  Co chci videt ja jsou zabery celeho tela, a hlavne co nejvic strip shpw:-)) Podle me to bude vtipny a sexy a vsichni panove maji zadelano na poradne silenstvi kolem jejich osob....

carly

carly (hodnocení, recenze)

staci ti slovenska? :) videla som trailer a wow. ja mam Chaninga rada a aj Alexa a zda sa, ze Joe aj Matthew aj Matt si svoje ulohy dost uzivali. ja nahe pozadia vidiet nutne nepotrebujem, ale ak ich natocili, tak ich chcem aj vidiet ;) tiez sa skor tesim na tanecne cisla, ale ak to pojmu cele tak vtipne ako trailer, tak to bude jazda

Tunisanka

Tunisanka (hodnocení, recenze)

Disk: uprimne me nejde o to videt nahe prirozeni:-) ale o to ze vsechno to kolem je strasne sexy....ani nahy zadek videt nemusim (i kdyz vlastne ten jo), me staci ty kopulacni pohyby bokama a to je to, co nas bere...proste svet striptyzu naopak, konecne pro zeny...asi si filmari mysli, ze zeny touzi videt jen romanticke komedie...coz i ted napr. po fenomenalnim uspechu knizky Fifty Shades of Grey (drive Master of the Universe) je doufam vsem jasne, ze nase sexualita je stejne tak bohata jako druheho pohlavi....aspon teda tech co to priznaji a ja priznavam, ze me tohle vsechno ohromne bere:-))

Jinak Shame jsem jeste nevidela, ac Fassbenderovi verim, ze dokazal opet uzasne zahrat ne uplne standardni roli...ale mozna ze dnes vecer to napravim

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

Tunisanka: Tak film má v USA od MPAA rating R, tedy do 17 let přístupný pouze v doprovodu dospělého, takže lze očekávat četné záběry na nahá pozadí. Na přirození bych se raději netěšil, filmaři mimo porno neradi zabírají penisy. Ten jsem na velkém plátně viděl naposledy ve filmu Shame, ovšem film měl rating NC-17 (jakékoli osobě do 17 let nepřístupno). Takže si patrně dokážeš představit prudérnost americké veřejnosti...

Jestli mají gayové propracovaný systém zábavy, to ti bohužel nepotvrdím ani nevyvrátím, protože nebydlím v Praze, ale v menším městě.

Tunisanka

Tunisanka (hodnocení, recenze)

Disk: No tak to si uzijeme oba dobrou zabavu:-)) Uáááá se tesim jak mala...vsak jsem na youtube hltala i jeho performance z jeho skutecneho predstaveni....tohle mi tady v Pze vazne chybi...kdysi jsme s holkama chodili do Aquy (Borsalino) na Konevku a ani nevim, zda to jeste funguje, ale tohle tam kluci nepredvadeli nikdy:-((( Ale asi nemuze byt nic horsiho nez se zblaznit do striptera...mimochodem gayum zavdidim jejich propracovany system zabavy a moznosti, kde se jde dobre pobavit...na zensky se tady kasle...

a ted zpet k filmu:-)) zajimalo by me, zda Amici zase kvulo nejake sve prudernosti na platne nechaji pohled na cele postavy a ne jen na horni cast a zdibinek boku, jak je videt v trailerech..to by me dost nastvalo...protoze z toho krouceni boku jdu do vrtule uz ted... ted se zatim bavim nad komentari zahranicnich uzivatelek a skrtam policka v kalendari:-)))))))))))

Jo a mimochodem song Pony od Ginuwine mi neprestava znit v usich

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

Tunisanka: Recenze jsou většinou více než nadšené. Každopádně se na ten film těším i z podobných důvodů jako ty a tvé kamarádky. Ano, jsem gay a Tatuma považuji za krásného chlapa. On svou úlohu ztvární imho věrohodně, protože jako striptér kdysi začínal a tímto povoláním se živil.

Tunisanka

Tunisanka (hodnocení, recenze)

Disk: Disk: ja doufam:-)) ale heterosexualove tohle podle me neoceni jak maji....ja se s kamaradkama tesim jak mala...pro me je tohle jako Vanoce...a je mi lito, ze v Cechach neni moc peknych stripteru:-)))

Tunisanka

Tunisanka (hodnocení, recenze)

No tak me uz se to blizi...nejen ze jsem zahltila svoje FB vsema moznyma trailerama a ukazkama....ale mam pocit, ze mam uplne vymyty mozek...jsem jak posedla...musim to jet porad a porad dokola...na zahranicnim serveru jsem cetla 3 recenze a myslim, ze to vazne bude tak hot jak si myslim...musim se smat prispevku  jedne uzivatelky tady, ze je ji vcelku jedno jaka bude story...cha cha, uprimne, me taky..nejradeji bych film smrskla na "tanecni" cisla uvnitr klubu...no jo...konecne neco poradnyho pro zensky!

pLaysTick

pLaysTick (hodnocení, recenze)

Těším se, hlavně na výkon Alexe ; ) Mám ho moc rád jako herce , no pevně doufám že to dobře dopadne a pobavím se u toho ; )

Paulina01

Paulina01 (hodnocení, recenze)

Upřímně první věc, kterou musím napsat je právě kritika, která však s filmem nemá co dočinění. Proč proboha se filmy "počešťují"?? Bez kalhot? To jako váženě? No musím chodit asi na hodiny jógy, abych se s tímhle problémem zde v ČR vyrovnala. :D Nicméně na film jsem celkem zvědavá, jako dívka určitě oceňuji, že hlavní roly ztvárňuje právě Channing Tatum, který se podle mého názoru na striptéra opravdu hodí. :D Zatím si ale nemyslím, že film by byl nějak vyloženě excelentní, ale co vše se může změnit až se na něj kouknu, což mám v plánu hned jak vtrhne do kin. :)

hefoo

hefoo (hodnocení, recenze)

Neviem co vsetci vidia na tych dvoch, obaja su suchi jak patik. fukne vietor tak ich odveje. poriadny chlap je podlamna napr. Dwayne a nie tito fitnessaci.

Související novinky

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

26.11.2022

Zatímco fanoušci, respektive spíš fanynky herce Channinga Tatuma (Loganovi parťáci) netrpělivě vyhlíží očekávaný třetí díl série Magic Mike v češtině známé jako Bez kalhot, server Deadline nyní… (více)

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

30.11.2021

Třetí snímek ze striptérské série Bez kalhot je oficiálně na cestě. Zprávu potvrdili režisér Steven Soderbergh (Nákaza, Dannyho parťáci) spolu s hlavní hvězdou filmu Channingem Tatumem (21 Jump… (více)

Channing Tatum opět Bez kalhot

Channing Tatum opět Bez kalhot

01.04.2014

O pokračování předloňského hitu Magic Mike (u nás jako Bez kalhot) se spekuluje už řadu měsíců. Sedmimiliónový nezávislák s Channingem Tatumem (Útok na Bílý dům, 21 Jump Street), který velmi volně… (více)

Reklama

Reklama