foto

Michelle Clunie

  • nar. 7.11.1969 (49 let)
    Portland, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Virgin Territory
2015 A Sort of Homecoming
2014 Trojúhelník smrti (TV film)
2012 Bez kalhot
2011 Queens of the World
2008 Odchod z Barstow
Solar Flare
2005 Unseen, The
2002 Damaged Care (TV film)
1999 Ztracený a nalezený
1995 Obvyklí podezřelí
1994 Další půlnoční běh (TV film)
Erotique
1993 Pátek třináctého 9
Sunset Strip

TV seriály

2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
A Diamond in the Rough (S10E09)
2016 Vlčí mládě (TV seriál)
Radio Silence (S06E05)
Memory Lost (S06E01)
Codominance (S05E13)
2015 Vlčí mládě (TV seriál)
Required Reading (S05E06)
Condition Terminal (S05E04)
Dreamcatchers (S05E03)
další epizody (4)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Šachista ve žlabu (S09E14)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Autonehoda (S10E13)
2011 Anatomie lži (TV seriál)
Věřte, nevěřte (S03E06)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
In Between Men (TV seriál)
Outlaw (TV seriál)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
2006 Dr. House (TV seriál)
Příčina neznámá (S02E24)
2005 Closer (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Out with a Whimper (S02E20)
Bowling for Equality (S02E19)
Sick, Sick, Sick (S02E18)
další epizody (20)
2001 Queer as Folk (TV seriál)
Full Circle (S01E22)
Running to Stand Still (S01E21)
The King of Babylon (S01E20)
další epizody (17)
2000 Battery Park (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Now Approaching... The Line (S01E05)
Ted's Not Dead (S01E04)
No Bris, No Shirt, No Service (S01E03)
další epizody (5)
1999 Bulvár Strip (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Urážlivé výroky (S05E09)
1998 Maggie Winters (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
The Tony Danza Show (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Život s Rogerem (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vy jste tuším Dr. Carter (S03E01)
1995 Preston Episodes, The (TV seriál)
The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
Too Something (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1994 Horká linka (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace