foto

Michelle Clunie

  • nar. 7.11.1969 (50 let)
    Portland, Oregon, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Virgin Territory
2015 A Sort of Homecoming
2014 Trojúhelník smrti (TV film)
2012 Bez kalhot
2011 Queens of the World
2008 Odchod z Barstow
Solar Flare
2005 Unseen, The
2002 Damaged Care (TV film)
1999 Ztracený a nalezený
1995 Obvyklí podezřelí
1994 Další půlnoční běh (TV film)
Erotique
1993 Pátek třináctého 9
Sunset Strip

TV seriály

2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Nebroušený diamant (S10E09)
2016 Vlčí mládě (TV seriál)
Radio Silence (S06E05)
Memory Lost (S06E01)
Codominance (S05E13)
2015 Satisfaction (TV seriál)
...Through New Beginnings (S02E10)
Vlčí mládě (TV seriál)
Required Reading (S05E06)
Condition Terminal (S05E04)
Dreamcatchers (S05E03)
další epizody (4)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Šachista ve žlabu (S09E14)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Autonehoda (S10E13)
2011 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Ice Man/Malibu (E11)
Anatomie lži (TV seriál)
Věřte, nevěřte (S03E06)
Make It or Break It (TV seriál)
What Lies Beneath (S02E19)
Ochrana svědků (TV seriál)
Girls, Interrupted (S04E10)
2010 In Between Men (TV seriál)
Outlaw (TV seriál)
Make It or Break It (TV seriál)
At the Edge of the Worlds (S02E10)
If Only... (S02E09)
What Are You Made Of? (S02E07)
další epizody (8)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Temná šichta (S09E11)
2008 Mentalista (TV seriál)
2006 Dr. House (TV seriál)
Příčina neznámá (S02E24)
2005 Closer (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
We Will Survive! (S05E13)
Mr. Right (Never Broke a Promise) (S05E12)
Fuckin' Revenge (S05E11)
další epizody (13)
2004 Queer as Folk (TV seriál)
Liberty Ride (S04E14)
Proposal of Two Kinds (S04E13)
Irritation and Separation (S04E12)
další epizody (14)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
72 Hours to Kill (S01E10)
Queer as Folk (TV seriál)
The Election (S03E14)
Tweaked-Out, Fucked-Out Crystal Queen (S03E13)
Drugs, Sex and Lies (S03E12)
další epizody (14)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Out with a Whimper (S02E20)
Bowling for Equality (S02E19)
Sick, Sick, Sick (S02E18)
další epizody (20)
2001 Queer as Folk (TV seriál)
Full Circle (S01E22)
Running to Stand Still (S01E21)
The King of Babylon (S01E20)
další epizody (17)
2000 Battery Park (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Now Approaching... The Line (S01E05)
Ted's Not Dead (S01E04)
No Bris, No Shirt, No Service (S01E03)
další epizody (5)
1999 Bulvár Strip (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Urážlivé výroky (S05E09)
1998 Maggie Winters (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
The Tony Danza Show (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Život s Rogerem (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Never No More (E14)
Pohotovost (TV seriál)
Vy jste tuším Dr. Carter (S03E01)
1995 Preston Episodes, The (TV seriál)
The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
Too Something (TV seriál)
1994 Horká linka (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky