Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náhodné setkání půvabné Alice s tajemným Adamem skončilo zcela klasicky. V posteli. To co Alice považuje za unáhlený flirt, přerůstá ve spalující vášeň a citové pouto k muži o jehož životě neví vůbec nic. Pod maskou pozorného partnera skrývá Adam, vrcholový horolezec a vynalézavý milenec, svou druhou tvář. A z jeho minulosti teď přichází hrozba ohrožující Alici. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Barak 

všechny recenze uživatele

Stejně myslím, že je to nějaké divné. Potkat někoho na přechodu, říct mu jméno a hned "hup na to". No ale i to se někdy stává, že.... Je tam i trocha toho napětí, a ten sex je taky celkem v klidku. Ale jedna věc mě fakt štve! Když už to dělali na podlaze, na stole, ve stoje, venku atd., tak proč to taky nezkusili ve sprše?!? Sakra.... 5/10 ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Spíše podprůměrný thriller, v němž alespoň mužskou část populace zaujme několikrát obnažená Heather Grahamová. Pravda, v jejím případě je na co se dívat, ale jinak je tenhle film dost velkým zklamáním. Celé je to natočeno jakoby bez zájmu a s vědomím, že to stejně skončí na videokazetách. Prostě nic moc. ()

Reklama

MI-380 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako tuctová erotická romance. Naplno se předvádí hezká dlouhonohá Heather Graham jako půvabná Alice, tvrdě zasažená láskou a hlavně (a asi poprvé) pořádným sexem. Během deseti minut se ale začnou dít tajemné věci, objevují se záhadné postavy a vše se mění v thriller jako okopírovaný z poloviny dvacátého století. Styl vyprávění, střih, interiéry, hudba, narůstající napětí, dramatický závěr - atmosféra film noir se všemi svými klady i zápory. A možná se objeví i Hitchcock...70%. ()

Ganka 

všechny recenze uživatele

Divím se, že má film tak nízké hodnocení. Podle mě to mělo všechno, co má romantické drama s thillerovými prvky mít - divoký sex, zapletku, peripetii i katarzi. To vše obohacené o perverzní sourozence a všetečnou manželku. Parádní děj spolu s démonickým krasavcem Josephem Fiennesem se postará o příjemnou podívanou. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ten film je špatný, prázdný a chvílemi tupý. Fiennesovy proměny charakteru probíhají bez něj. Závěrečný zvrat je samoúčelný až běda. A přesto, když v programu zahlédnu Zabij mě něžně, málokdy odolám. A může za to Heather Graham, která mi svým pohledem a čímkoli jiným trhá srdce. Dokonalá tvůrčí vypočítavost v blonďatém obalu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • V čase cca 0:10:33 má Alice (Heather Graham) odhalená ňadra. V následujícím záběru jsou ovšem ňadra zahalená. (PatrikP4)

Reklama

Reklama