Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náhodné setkání půvabné Alice s tajemným Adamem skončilo zcela klasicky. V posteli. To co Alice považuje za unáhlený flirt, přerůstá ve spalující vášeň a citové pouto k muži o jehož životě neví vůbec nic. Pod maskou pozorného partnera skrývá Adam, vrcholový horolezec a vynalézavý milenec, svou druhou tvář. A z jeho minulosti teď přichází hrozba ohrožující Alici. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Heather Graham sice v tomto filmu vypadá jako naivní prosťáčka, která se nechá vtáhnout do ehm zajímavých hrátek (hlavně pro mužské oko), ale ty sexuální a některé dost zvrhlé scény si viditelně užívala a diváci společně s ní – no nejvíc samozřejmě Joseph Fiennes. Příběh samotný nám místy nabídne vcelku dobré atmosférické momenty, ale najde se tu i dost nudné „vaty“ okolo. Každopádně jsem se tady nechal inspirovat používáním stuhy…Bylo ale viditelné, že ač se tvůrci z toho snažili udělat nezapomenutelný thriller ve stylu Základní instinkt – tak nezapomenutelné tu jsou jenom ty erotické hrátky a svlečená Heather Graham. ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých oblíbených filmů. Pohledný a tajemný Adam (Joseph Fiennes), se náhodně potká s půvabnou Alicí (Heather Graham) přeskočí mezi nimi pověstná jiskra....ale štěstí jim brzy začne kazit lidská vlastnost - zvědavost... Naprosto strhující milostné scény =o) Kdo by se nenechal strhnout čokoládovo-uhrančivýma očima Josepha Fiennese. Proto zcela jistě dávám 5 hvězdiček *** za Fiennese ** za Heather Graham. ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný (když nebudete moc používat mozek) a pěkně natočený thriller podle zcela tuctového scénáře. Hodně zachraňuje překrásná (a nahá) Heather Graham spolu s patřičně tajemným Josephem Fiennesem. A hodně se mi líbila i hudba. Když nečekáte nic extra, můžete být docela spokojeni. P.S. Při sledování tohohle filmu mi na mysli vytanulo hodně snímků, ale nejvíc se Zabij mě něžně podobá Hitchcockovu Podezření (Suspicion). ()

ti88na 

všechny recenze uživatele

Úplne priemerný thriller, ktorého zápletka už bola veľmi veľa krát spracovaná v podobných filmoch prevažne kanadskej produkcie. Tento zachraňuje celkom dobré herecké výkony hlavných predstaviteľov a aj to, že film nie je vyslovene nudný a v podstate sa dočkáte konca bez toho, aby ste mali pocit, že film pozeráte 3 hodiny. Neviem prečo ale nezdieľam príliš sympatií k herečke Heather Graham, a tak je tomu aj v tejto snímke, hoci podala celkom slušný výkon aj keď pri tom musí byť nahá. Joseph Fiennes je už iná šálka kávy a hoci tu podal iba priemerný výkona, úplne to stačilo. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Divné soft porno tvářící se jako thriller. Postavy se chovají nelogicky a zároveň předvidatelně, což je dost ujetá kombinace. TAK ale pokud tvůrcům nešlo o kvality filmu, nýbrž o šukání, docela se to povedlo. Stručně shrnuto: Děj trapně průhledný a nudný, kamera televizně britsko amatérská, Joseph Fiennes přehnaně uhrančivě nudný, Grahamka žhavá a sexy, Grahamčiny kozy obstojné, drbačky živelně rajcovní. Podtrženo sečteno: Film na hovno a drbačky za pět hvězdiček. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • V čase cca 0:10:33 má Alice (Heather Graham) odhalená ňadra. V následujícím záběru jsou ovšem ňadra zahalená. (PatrikP4)

Reklama

Reklama