Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

erapo 

všechny recenze uživatele

Ako prvú a najdôležitejšiu vec musím vyzdvihnúť kasting, ktorý je proste úžasný. Hviezdy ako Taraji, Gabrielle Union či Meagan Good doplnené skvelými mužskými hereckými polovičkami a malé cameo si to zahral aj Morris Chestnut. Herecké výkony spolu s hudbou a dejom dotvárajú krásny pohľad na vojnu v láske. Táto komédia síce neohúri množstvo ľudí, ale pre milovníkov podobných černošských filmov typu Tyler Perry jednoznačne odporúčam. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná pohodovka v černošském stylu. Sice už tady všechno bylo nespočetněkrát, ale tahle bláznivá romance aspoň drží pohromadě a s přehledem vytlačí ostatní nové "rádoby komedie" o vztazích. Jsou tady skvělé hlášky, které mi přivodily výbuchy smíchu a nebylo jich jenom 5, takže hodnotím velmi rád. Kevin Hart by se klidně mohl účastnit soutěže - Nikdy nezavřu klapačku, hehe. ()

Reklama

Desmond04 

všechny recenze uživatele

Byl jsem kapku skeptický, ale v průběhu si mě tato černošská komedie získala. Humor je sympatický, ne přehnaně trapný, spíš pěkně vyvážený. Herecký konkurz dopadl také dobře, a tak jsou všechny postavy dobře uvěřitelné. Zařazení velkého bílého felláka jsem sice nepochopil, ale to už vem čert. Celkově jsem velmi spokojený, ale osobně se trošku obávám, jak na tom bude druhý díl. Přeci jen, nepříjde mi, že by zde byl nějáký velký manévrovací prostor. ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Muži vs. ženy. A já v záchvatech smíchu. Je to předvídatelná komedie, ale já si u toho krásně odpočinula. Prostě vztahy, humor, romantika a spousta nádherných a ještě jednou nádherných černochů - to je jasné, že je to film pro mne:)) Jen škoda, že na konci to končí tak jak by si to každá z nás představovala. Realita je ale úplně někde jinde. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

První půlhodinu se to malinko táhlo a taky mi nějakou dobu trvalo, než jsem měla jasno v tom, kdo je kdo, ale jakmile se najelo na samostatné příběhy všech párů a začala pomyslná válka pohlaví, dostalo to slušné grády. Čekala jsem takovou tu typickou černošskou komedii, ale k mému příjemnému překvapení se z toho vyklubala moc hezká romantika, která mi vykouzlila nejeden zasněný úsměv na rtech a líbila se mi o moc víc než některé přeceňované vztahové komedie z poslední doby, jako třeba namátkou Kamarád taky rád. Jasně, že je to typická hollywoodská pohádka, co má k realitě na míle daleko, ale my ženské to tak máme přece rády, alespoň občas. A přidávám jednu soukromou hvězdičku navíc za to, že jim do toho zpíval můj oblíbený John Legend a taky, že mi byla většina postav skutečně sympatická. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama