Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přes den je Abby Russell oddanou zdravotní sestrou, které byste klidně svěřili vlastní život. Její skutečné poslání však začíná až v noci, kdy pomocí svých ženských zbraní láká nevěrné muže do pasti, aby se jim krutě pomstila. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (102)

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Tommy Wiseau (The Room) se nechal přeoperovat na ženskou a jak už to ve světě plastiky občas bývá - zákrok se příliš nezdařil. Výsledkem je tedy strašně HNUSNÁ ženská (má to být svůdkyně, co balí chlapy, proboha!), která má úplně stejný (ne-li horší), retardovaně zpomalený projev (záměrně vynechávám slovo herecký, protože by to byla urážka řemesla). Tohle prostě netrumfne ani 10 Tomášů Hanáků, něco tak špatného se nevidí každý den a co je horší - jde o hlavní roli. Nevím jestli víc nadávat na tu ohyzdu, která na place odříkává text jako opilá, zdrogovaná a mentálně postižená osoba, nebo na toho režisérského dřeváka, který ji tak špatně vedl a očividně mu takový "výkon" stačil. A rozhodně bych se v roce 2013 styděl přijít s psychopatkou, jejíž princip vraždění spočívá v té nejohranější šabloně a to: v dětství mi někdo nějakým způsobem ublížil a já v dospělosti budu vraždit přesně tyhle typy. O úplném (taktéž velmi "originálním") konci nemluvě. A dělají se mi mžitky před očima u čtení některých kladných komentářů. To, že někteří chlapi považují ten kozí ksicht za sexy krásku, dokážu pochopit. Každý má prostě jiný vkus. Beru i to, že se lidem líbil film. Mně se taky líbí filmy, které jsou pro ostatní lidi kraviny. Ale co mi zvedá žluč, jsou zde naprosto NECHUTNÉ LŽI o tom, jak skvělý výkon předvedla Paz de la Huerta. To už je buď těžká sabotáž, nebo pokročilá imbecilita. P.S. Nejsem odborník přes make-up, ale zajímalo by mě, kterého - dosaďte strašně sprosté slovo - napadlo, že bude Paz (nejen v tomto filmu) líčit stylem "tři vagony rtěnky na hubu a ani píď očních linek". Možná všechny oční linkovače odkoupila Eva Green. Fuj tajxl. ()

Vojtino 

všechny recenze uživatele

Troufám si tvrdit, že Douglas Aarniokoski jednou natočí ceněné dílo, pokud ovšem dostane do rukou kvalitní scénář. Zatím to tak podle hodnocení jeho filmů sice nevypadá, ale určitě to není špatný režisér. Nurse je seběvedomá filmařina s výborným vizuálem, ale špatně napsaná a s hroznou představitelkou hlavní role. ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Od tohto nemohol nikto očakávať serióznu filmárčinu. Stačí pozrieť na plagát, trailer, obsadenie, režiséra a „kvality“ sú vopred jasné. Príbeh o vraždiacej sestričke plný nahoty (a to som Vám teraz skutočne vyspoileroval kompletne celú story), v ktorom sa ohavne škaredá Paz de la Huerta prezentuje ako vyslovene tá najsexi kosť na planéte, či pomaly v celej galaxii, a pritom predvádza ten najhorší, najotravnejší, najnedôveryhodnejší a prekvapivo, aj napriek tomu, že niekoľko krát ukáže bobra, aj najmenej vzrušujúci herecký výkon v rámci hororu v tomto storočí. Úprimne som jej neveril ani len jedno zavrtenie zadkom. A neverím, že to bolo akokoľvek zámerne. Je to jednoducho nepríťažlivé poleno! Ale keď už nič iné, aspoň kvôli tomuto sa tento, ehm, horor oplatí vidieť. Je tú zle úplne všetko: od réžie, cez scenár, po herecké výkony, ale je to pomerne prekvapivo taká podvratná zábavka, na ktorú sa celkom dobre pozerá a nad tou demenciou sa po celý čas veľmi slušne zabáva (aj keď snímok rozhodne nie je taký zámerne vtipný ako sa prezentuje), ale hľadať v tom akékoľvek kvality nie je možné. Takže vyššie hodnotenie v žiadnom prípade. ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Amatérsky působící pokus o "slasher" béčko, které se na horor drží až moc při zemi (akce se pořádně dočkáme jen ke konci) a na rovině dramatu/thrilleru působí nevěrohodně díky slabému scénáři a toporným hereckým výkonům. Ale koho by to zajímalo, když se můžeme celou tu dobu dívat na přednosti Paz de la Huerty a Katriny Bowden :D. Dávám slabé 2*. ()

mi_X_o 

všechny recenze uživatele

Aarniokoskeho Nurse veľmi podvratne nakladá s imageom herečky, ktorá postavila svoju kariéru na exhibovaní vlastnej nahoty. Scenár v podstate napísaný "na telo" Paz de la Huerty konštruuje zvrátený typ "superhrdinky", ktorá sa pomocou sexuality snaží čistiť svet od neverných mužov. Zároveň je podobne ako mnohí iní superhrdinovia nevyrovnaná a občas podľahne vlastným nerestiam. Vlastne ani nie je prekvapivé, že táto domina nezískava patričné sympatie od publika, na primárne cieli. 85% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama