Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přes den je Abby Russell oddanou zdravotní sestrou, které byste klidně svěřili vlastní život. Její skutečné poslání však začíná až v noci, kdy pomocí svých ženských zbraní láká nevěrné muže do pasti, aby se jim krutě pomstila. (oficiální text distributora)

Diskuze

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Som chcel ceske ze budu skorej a potom to stihol skorej slovak a teraz su uz na pevno a ja som este v praci. Co mam robit so sebou? :(

na příspěvěk reagoval bestlama

Uživatel Viny95501 smazal svůj příspěvek.

iampatrik

iampatrik (hodnocení, recenze)

Někde jsem četl že by mělo jít o jednu, jinde o dvě zdravotní sestry (což asi teď není tak důležité).. Každopádně "nurse" bude přes den běžnou zdravotní sestřičkou, kdežto večer to bude trochu jiná zdravotní sestra (trochu to ve mě evokuje Dextera :) i když s ním to nebude mít nic společného). Večer bude "lovit" (svou roli tu asi bude hrát svádění a sexualita) podvádějící (nevěrné) muže a pak je bude vražit a ukazovat tak, jací doopravdy byli. Pak se tam asi zapojí i druhá sestra, která přijde na to, co dělá ta první a nejspíš mezi nimi bude konflikt.

Jde o dva zdroje, už kdysi jsem o tom filmu něco četl a nedávno taky a trochu se ty infromace lišily, dokonce jsem četl, že by tam mohl být náznak humoru - komedie. Takže kdo ví :)

Každopádně je nejspíš správná ta dějová linka "zdravotní sestra, která vraždí a něco se zvrtne"

Reklama

Reklama