Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přes den je Abby Russell oddanou zdravotní sestrou, které byste klidně svěřili vlastní život. Její skutečné poslání však začíná až v noci, kdy pomocí svých ženských zbraní láká nevěrné muže do pasti, aby se jim krutě pomstila. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (102)

javak810i 

všechny recenze uživatele

Amatérsky působící pokus o "slasher" béčko, které se na horor drží až moc při zemi (akce se pořádně dočkáme jen ke konci) a na rovině dramatu/thrilleru působí nevěrohodně díky slabému scénáři a toporným hereckým výkonům. Ale koho by to zajímalo, když se můžeme celou tu dobu dívat na přednosti Paz de la Huerty a Katriny Bowden :D. Dávám slabé 2*. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Už od prvních deseti minut bylo jasné, že tenhle film se mi bude líbit - miluju tenhle styl humoru. Abby je svým způsobem taková pin-up girl se sexy podvazkami, naditým hrudníkem (prádlo často sundavá a před kamerou se promenuje tak, jako by to bylo to nejpřirozenější, co může být), krásnými plnými rty a skelným přezíravým pohledem. Je sexy, chová se sexy a - proboha! - ona i sexy mluví. A pak tu jsou muži, s nimiž (a s pár ženami) se musí Abby vypořádat. A dělá to tak... tak nějak po svém. Scéna v pitevně, kdy v bílé podprsence (pouze v bílé podprsence) chodí kolem horké kaše skvěle vystihuje celý film. Mně se Nurse 3D hodně líbila a bezpochyby to bude zejména díky výkonu Paz de la Huerty, protože její Abby byla prostě výborná. Nečekejte žádný komplikovaný děj nebo silnou zápletku. Jen se bavte tím, co vám Paz servíruje. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Narušená, svojská sestrička vedie dvojitý život a popri službe v nemocnici má aj občasnú vlastnú službu, ktorou je prevažne nočná likvidácia neverných manželov. Keď však do práce nastúpi nová kolegyňa, s ktorou sa jej nepodarí vytvoriť očakávané puto, spustí to sériu zákerných komplikácií na oboch stranách. Rozmarný, moderný, štýlový sexi horor, ktorý samozrejme nevystraší, ale zabaví, aspoň teda u mňa sa mu to bezproblémovo podarilo. Obsahovo je to síce iba výcuc xy videných filmov a neponúka vlastne nič extra, ale je to pohodovo a sviežo natočené a mne to sedelo aj tým lavírovaním medzi žánrami; od čiernej komédie cez psycho-thriller až po nekompromisný slasher. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Anděl smrti...zpočátku jsem měl pocit, že tvůrci váhají mezi erotikou a horrorem (nebo spíše gore masakrem). Osobně bych se raději přiklonil ke druhému (erotiky a porna je všude kopice, kvalitních horrorů pomálu). Až v samotném závěru se autoři rozpomněli, co chtěli původně natáčet. Škoda jen některých očividně pixelových efektů, přeci jen, není nad skutečné maso. Velmi dobrá kamera se občas utrhne a předvede vypilovaný videoklip. Škoda, že příliš napětí si divák neužije. Protože jsem fandil Abby, byl jsem nakonec spokojený. Nejvíce si tedy divák užije odhalených zbrojních pasů, nejméně krve (byť se občas nějaká ta rudá fontánka objeví). Objektivně...2,5* ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem to čekal. Ono už sám název o sobě vypovídá, že to nebude nějaký hororový majstrštyk, ale jen béčková podívaná, prošpikovaná nahotou( A že jí tam je), zase tím dementním digitálním gore, které bylo upraveno jen pro 3D a nijak nápadným příběhem. Na druhou stranu, film se rozjíždí rychle a nějak nepolevuje a ikdyž se tam třeba nic neděje, tak to člověka tak nějak baví. Konec jakž takž potěšil, ale mohlo to být lepší. Jinak normální průměrovka na jedno zhlédnutí. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama