Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beowulf (Christopher Lambert), syn boha temnoty a pozemskej matky disponuje neuveriteľnou silou a technikou boja. Prichádza do zdevastovanej základne, kde zúri tajomná beštia, ktorá postupne vyvražďuje osadenstvo. Beowulf ponúkol pomoc Hoghartovi a jeho dcére Kyre. Ako však zisťuje, všetko je zložitejšie, tajomnejšie a dômyselnejšie, než si spočiatku myslel... (adooo)

(více)

Recenze (64)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Středověký hrad posedlý démonem. Tvrdá, hlasitá, možná až otravná hudba. Řada technických vychytávek a důmyslných zbraní. Rhona "Polootevřená pusa" Mitra. A především Christopher Lambert metající gymnastické řady přemetů, salt a hvězd bez rukou a střílející ostré šípy z kuší a úsečné hlášky z huby. Kdyby souboje nevypadali jako kydání hnoje, normálně bych dal tři hvězdičky, protože atmosféru to má. ()

nirvanafan odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se hrozně těžko hodnotí, protože na větší blbost narazíte jen stěží, ale ty "vážně míněné" dialogy jsou často údernější než toporná snaha kdejaké parodie. Zároveň to má asi ten nejotřesnější soundtrack na světě a oblečení Rhony Mitry napoví, co si pořídit pro zpestření sexuálního života, protože ačkoliv jsem žena, tak jsem jí nečuměla na prsa jenom ve chvílích, kdy zabírali pouze obličej. ()

Reklama

Camel91 

všechny recenze uživatele

Můj velice oblíbený film z dětství, úvod filmu silně připomínal Mortal Kombat kdy v kruhu hořel drak - další můj oblíbený film, když mi bylo okolo sedmi :D Film mě bavil, byl akční, chvílemi nádech hororu, hlavní hrdina inspirativní a chvílemi i sexy a to hlavně kvůli přitomnosti dvou hlavních žen. Zpracování na tu dobu dobrý.. je těžké hodnotit filmy, které vznikli před 20ti lety, kord Fantasy. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem se zase jednou podival na film..Beowulfa znám díky tomu filmu s nahou animovanou Jolie, nestál za nic. A tenhle? Stojí ještě za míň. Trapný scénář s ještě trapnějším Christopherem Lambertem, který dělá salta, kotrmelce, nikdo neví proč a při tom utíká před něčím co vzdáleně připomíná 10 metrového pavouka se ženskou hlavou. Triky odporný, herci blbý, scénář se nedostavil. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Blonďatý Christopher Lambert zabíjející pouhým pohledem, vyprsená Rhona Mitra a cool hudba stačí k tomu, aby do toho filmu člověk šel, i když je mu jasné, že to žádné umění nebude. Zvláštní futuretro, takový až trochu steampunkový Conan... Ona je to opravdu blbost, ale kupodivu takřka čtyřhvězdičková blbost. Beowulf by mohl být ryzím příkladem guilty pleasure, kdybych tento výraz uznával. 3.5* ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Krev na Beowulfově (Christopher Lambert) meči se během prvního souboje ztrácí a opět objevuje v obměněném množství a zbarvení. (Conspi)
  • Když se Grendel (Vincent Hammond) krátce po souboji s Beowulfem (Christopher Lambert) a jeho družinou snaží vydrápat na plovoucí pramici, je možné na Grendelově těle zachytit zbytky po bezpečnostních lanech. (Conspi)
  • Část, během níž má Grendel (Vincent Hammond) pohlavní styk s Kyrou (Rhona Mitra), byla sice natočena, ale ve finální verzi filmu se neobjevuje. Režisér Graham Baker uvedl, že do celkového konceptu nezapadala. (Conspi)

Související novinky

Glover v novom CGI Zemeckisovi

Glover v novom CGI Zemeckisovi

07.08.2005

Po tom, ako bol (doteraz vcelku nvýrazný) herec Crispin Glover pre svoje prehnané nároky doslova vyhodený z oboch pokračovaní kultového dobrodružstva Návrat do budúcnosti, sa opäť spája s režisérom… (více)

Reklama

Reklama