Reklama

Reklama

Rallye smrti: Peklo na zemi

  • USA Death Race: Inferno (více)
Trailer

Odsouzený vrah Carl Lucas alias Frankenstein je nejlepším řidičem v brutálním automobilovém závodě za zdmi věznice, známém také jako Rallye smrti, který vysílá Weylandova společnost přes internet. Cenou pro vítěze a jeho tým v boxech je propuštění z vězení – od tohoto cíle ho dělí jen jedno vítězství. Jenže R. H. Weyland je donucen prodat práva na „Rallye smrti“ miliardáři Nilesenovi Yorkovi. York, provozovatel soukromých věznic, chce uspořádat „Rallye smrti“ jako transkontinentální závod v jihoafrické poušti. Weyland zařídil, aby Lucas podstoupil operaci obličeje, a po zničující nehodě mu tak byl obnoven popálený obličej. Od operace však musí nosit masku, aby neohrozil příjem z vysílání. Je pokračovatelem závodníka, kterému se říká „Frankenstein“. Jeho tým, který tvoří technici Goldberg a Lists a navigátorka Katrina, netuší, že pod maskou je Lucas. Tomu stačí jediné vítězství, aby pro sebe a svůj tým získal svobodu. Jenže York vytvoří nová pravidla a o propuštění vítěze nechce nic slyšet... (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer

Recenze (150)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Po třetí a vlastně po druhé. Znovu to stejné a trochu jinak. Musím říct, že 2hý a 3tí díl Rallye smrti dokázal vydolovat z minima maximum. Trojka si jde svou cestou. Bylo jasné, že další závody v kriminále by už nebavily, tak se přesouváme do afrických pouští. Něco to získá a něco ztratí. Ona stísněnost je pryč, na druhou stranu vnější vlivy Afriky nic nepokazí. Děj umí šokovat. A místy umí být na hranici mezi genialitou a odpadem. Uvedu jako příklad bitku ženských. Pokud byl záměr šokovat a mírně řečeno znechutit a k tomu ještě víc nenávidět pana boháče, tak se to povedlo na jedna a já tleskám. Pokud to mělo ale bavit a my měli slintat nad tím, jak se ty kočky řežou, tak palec dolů. Závěrečná pointa se asi dala čekat. Ale netvrdím, že mě nebavila. Vyzdvihnu ještě Treja, protože ten ukazuje, že to není jen loutka na pár chvil, ale umí táhnout určitý situace na výbornou. 70 procent poslednímu dílu a 76 procent celý sérii. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Prequel DEATH RACE 2 príjemne prekvapil. INFERNO i keď prepája dvojku s jednotkou ma naopak sklamalo a to dosť. Znetvorený Luke Goss má len malý škrabanec a masku zhadzuje častejšie ako by bolo treba, preteky Nascar sa zmenili na Dakar Rally, tým pádom sú aj autá prerobené na buginy a sledovať ako sa niekto prevráti na piesočnej dune či mu nafúka piesok do ksichtu nie je zrovna dvakrát záživné. Našťastie to kompenzuje prechod cez nejaké geto a la BAD BOYS 2 a nájazdy ozbrojených civilistov. Nie je jasné ako je riešený prenos do TV i keď nejaký vrtuľník sa tam objaví. Postavy sú nesympatické, Dougraya Scotta fakt nemusím, jazdci sú trápny a i keď je tu plno sexy vezeňkýň ani jedna mi do oka tentokrát nepadla a neviem prečo má väčšina zadok ako Kim Kardashian. Napriek sklamaniu film nenudí, lacnosť z toho nekričí a keď sa nepreteká tak sa tam strhne pár krát nejaká rvačka. Inferno tak trochu zmrazilo moje obrovské očávanie na MAD MAX 4. ()

Reklama

SeventySeve 

všechny recenze uživatele

Odstrašující příklad toho, jak se dojí poslední dolar z kdysi zajímavé myšlenky. Závody mi připadají jako z nějaké staré hry, kdy se soupeři generují jen ve vašem okolí. A těch posledních 10 minut, kde se vysvětluje závěrečný zvrat, si snad mohli odpustit, jelikož pochybuji, že by to snad někomu nebylo jasné... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pokračování prequelu, které už docela hodně ztrácí dech. Změna prostředí je sice vítaná, ale už se z toho nějak vytrácí myšlenka původního Death Race. Tentokrát to je opravdu spíše destruction derby než variace na death rally. I dějově je to takové roztahanější a stereotypnější. Překvapil mě ale konec, který je na takovéhle béčko rozhodně nadstandardní, byť se nemohu ubránit dojmu, že to celé až tak dobře nedrží pohromadě. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Až na pár skutečně neskutečných nesmyslných výbuchů becka pokračování.... Konečně film kde se nekecá a jede! Za ty prachy skutečně slušná muzika... lidi co to hodnotí podprůměrně.... by prostě měli vypnout občas mozek a nebrat to tak vážně. Jako že ty předešlé dva asi brali. Mě se to tak líbí. Je to šílené, ale neskutečně dobře to funguje na mozkové receptory nutící mozek se doprovolně restartovat a pak psát tyhle bludy... ten zbytek co to ustojí.... nebude rozhodně sklamán. Skutečně plnohodnotné pekelné zakončení.... i když z předvídatelným koncem. Dávám plný počet. Zcéna z raketou v v kuchyni, Blončina léčka+ pár neskutečně zábavných ale nebezpečných kousků které z autem normálně neuděláte.... :) Pokud se něco opravdu blíží významu slova Garmagedon... pak je to právě tenhle movie. Inferno je v tomhle případě jen slabý odvar toho co se ještě chystá.... tedy doufám. Palec dolů za okopčený sound... ale 5 hvězd si to drží i tak. Ostatně o hudbě to není, spíš pastva pro oči. Ano podmínkou je samozdřejmě vypnout mozek a nepřemýšlet o blbostech jako... že se auta sami opravují, že sami od sebe vybuchují a že jedna holka to přežila a o té jako už nic? Z toho by se člověk nejspíš musel zbláznit kdyby měl pořád takto přemýšlet. Znám rozhodně daleko horší nelogičnosti scénáře za mnohem menší písničky z neskutečně promarněným rozpočtem, triky a scénářem. DRIII rozhodně není tento případ. Pekelně dobré "B" co si na "A" nemá důvod hrát. Skvěle utracený večer, pokud se chcete bavit a né uvažovat nad existečností neexistenčnosti. Můj verdikt .... rozhodně to stojí za to. 9/10 v tomhle žándru. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy bachaři vystřelí naváděnou raketu IRIS-T podruhé i potřetí, pokaždé je na odpalovacím stojanu všech 8 raket. (Ficik)
  • Film sa natáčal v Južnej Afrike. (Laslo)
  • V první den závodu přibližně ve 44. minutě přejíždějí někteří závodníci chatrče, přičemž jedno z vozidel patří Jokerovi, který však má být v tu chvíli mrtvý a jeho vůz zničený. (Tony-Z)

Reklama

Reklama