Reklama

Reklama

Recenze (50)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Smršť přisprostlých urážek, která má stejně kolébavou míru vtipu jako loňské rožnění Davida Hasselhoffa. Jenže v závěru nastoupí sám Charlie a pronese řeč, která vystihne podstatu jeho samotného jako nic jiného. „After Platoon, Wall Street and Major League, I've on a biggest salary in television. Sounds great, right? It was! And then I did the thing, that every American wishes to do. I told my boss to fuck off!“ ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Další uražeč je ... :) Masakrální, genocidní urážky všech zúčastněných. Pravidlo, každý každému + největší nakládačku pozvaná hvězda. Je zvláštní co američané dokáží vymyslet. Samozřejmě za nějaké roky, třeba za 12 let, se tato forma pořadu bude vysílat i u nás, to je jisté. SHEEN je drtič a hlavně je muž z MARSU !!! ()

Reklama

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Skutečně neobvyklý zážitek. Na jednu stranu nevím tak docela jistě, co si mám nyní o Charliem Sheenovi myslet, ale jedno mohu říct s jistotou - je mi sympatičtější. Aby někdo mohl odklepnout takovýto pořad a ještě v něm účinkovat... To musí být, s prominutím, naprostý debil nebo skutečný formát. Ale nyní k samotné show... Všichni rožniči předvedli, co uměli, leč ne všichni zabodovali. Pro úspěch v takovémto typu pořadu je potřeba tří aspektů, jež by měl daný projev obsahovat - krutost, trefnost, vtipnost. Někteří řožniči byli skutečně zábavní (Shatner, Lovitz, O'Neal), někteří úsměvní (Walsh, Schumer), někteří nudní (Tyson) a někteří absolutně mimo mísu (Steve-O). Nejlepší výstup přišel ale zaručeně se závěrem show, kdy přednesl svou řeč sám Sheen, která byla doslova třešničkou na dortu. Ve výsledku se tedy rožnili všichni navzájem, nic nebylo tabu, bylo to kruté, zlé, zákeřné... Mnou udělené čtyři hvězdičky jsou sice vratké, ale kdybych tvrdil, že jsem se škodolibě nebavil, lhal bych. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nesympatická sebranka se setkala v (v USA zřejmě extrémně populárním) pořadu aby se navzájem urážela a hlavně aby dala na p*del Charlie Sheenovi, který svou hvězdnou kariéru pohřbil pod tunami kokainu a prostitutek. Nic proti vyloženě americké zábavě ale přes celkovou ubohost a trapnost, jsem se prostě nedokázal smát. Nebo možná jednou i jo.... ()

wohna 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se od začátku do konce. Pořádem skvěle provázel Seth MacFarlane. Všichni roasteři mě pobavili, včetně neznámých, což byli ti, co jsem viděl poprvé v životě. Poslední TV Show Patrice ONeala, který dva měsíce poté umřel. Odpočívej v pokoji. Tvoje vystoupení bylo jedno z nejlepších. Jediné, co mi vadilo bylo to, jak všichni šili do Mika Tysona, on odpovídal a odpovídal. Dokonce i jeho vystoupení nebylo nejhorší. Steve-O si nakonci nechal zlomit nos, klasickej Jackass. A tečka na závěr? Vystoupení Charlieho. To stálo za to. Respekt :) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Oscary bude moderovat Méďa

Oscary bude moderovat Méďa

03.10.2012

No dobrá, jen skoro. Pětaosmdesátý ročník udělování výročních Cen Akademie dostal totiž na starost Méďův tvůrce Seth MacFarlane. Duchovní otec Griffinových (aka Family Guy) má za sebou opravdu dobrý… (více)

Reklama

Reklama