Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (133)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Nezajímavý a zbytečný pořad, který sází pouze na moderátorské osobnosti populárního tuzemského filmového webu, ale kromě jejích účasti příliš dalších lákadel nenabízí. Obsažené informace jsou zastaralé a každý filmový fanda si je přečte na internetu o mnoho dní dříve a jelikož komentáře zúčastněných příliš obohacující nejsou, nemá MZ Live příliš čím zaujmout. Moderátorské výkony jsou navíc celkem líné a o nějaké profesionalitě nemůže být řeč. To někdy může být k dobru věci, ale struktura, obsah i vzhled pořadu jsou amatérské v tom špatném slova smyslu, kdy působí značně improvizovaně, jako by tvůrci spoléhali, že to prostě nějak utáhnou bez přípravy. A tento přístup je bohužel hodně vidět a ačkoliv mám web MovieZone rád, jejich pořad nemám potřebu sledovat. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jako jo, rád si MZ live pustím jako kulisu a dalo by se říct, že Hlada,Imfa a Rimsyho mám docela rád a ve spoustě názorů na filmy se shodneme. Trochu horší je to s Civalem, který je z celého osazenstva nejvíc na pěst a dost často mu jeho snahu o to ukázat jak moc je nad věcí a jen jemu se líbí ty "správné věci" úplně nežeru. Každopádně to ale beru, protože každému se líbí něco jiného a není od věci si vyslechnout jiný názor a třeba i objevit nový pohled na nějaký film...60% ()

Reklama

Enšpígl

všechny recenze uživatele

No pokud bych měl hodnotit výpravu nebo kostýmy, tak to bude asi na odpad. Sleduju až ty díly, který se odehrávají u Civala v bytě. Včera jsem viděl zatím poslední díl "se žižkou" a i když jste mě nasrali, že jste nechlastali chlapci, protože jak chcete mluvit o současných filmech za střízliva ? Tak zase hvězdy nahoru že jste mě rozesmáli, za 1. rozborem Jana Žižky a za 2. Že jste koupili nějakou slepici v brněnské zoo nebo co, to je zaslužný, to se počítá. Jinak mě fascinuje jak cival působí jako neskutečná arogantní píča, ale Mr.Hlad, ten by měl mít svoje chvilky s Jaromírem Soukopem, něco jako Hlad Jaromíra Soukupa, protože jeho postoj k filmům typu "mám se jít vysrat a nebo dát nový blockbusterový film z Netflixu, vyjde to beztak nastejno si začnu osvojovat. Má sousedka mě řekla "tohle jsou debilové a dívaj se na to debilové" tak jsem kontroval, "jdu si pustit ještě jeden díl, protože i debilové potřebují svého leadera". Jo a ještě prdel jak někdo mluví a Cival so začne hrát s tou čurakovinou co má stole a všichni na to čumej, to je během interview dokonalý, pokud budu mít já pořad o filmech, tak si do něj pozvu Hřebejka a až začne mluvit, vytáhnu si angličáka a začnu si s ním jezdi po stole. No vono to teď vypadá, že to kritizuji, ale opak je pravdou je to jedinej pořad kde se mluví o filmech a mě to baví, ale asi jim tam donesu chlast, protože produkčně to vypadá strašně chudě. Tam se maj válet na stole láhve chlastu, použitý kondomy, lézt tam želva, u stěny zaparkovaná terení motorka, prostě trošku kreativity s tím studiem resp. civalovým pokojem. ()

Trešlson 

všechny recenze uživatele

Jsou to pecky. S klukama se vezu rozhodně na jedné vlně a i když nemusím vždy souhlasit s hodnocením filmů. které nám nabídnou, je další nový díl u mě vždycky vítán. Takže hateři, běžte se bodnout a zkuste taky nějakou konstruktivní kritiku, než že jeden je nečesanej, jeden tlustej a jeden má přehazovačku.. Borci dělají ve svém volném čase to, co je baví.. mluví o filmech, zajímají se o ně a dělí se o své názory a zjištění je paráda a za mě rozhodně i v podání, ve kterém nám to s pravidelnou nepravidelností dodávají. Dávám oba palce nahoru a zdar! ()

Mindf_ck 

všechny recenze uživatele

Chlapský pokec o filmech se vším dobrým i špatným. Někdy hodně vtipné, někdy otravné jako sviňe. Oceňuji široký průřez názory na filmy (pokud Cival všem neřekne, že jsou čuráci a ať jdou do piči) a tím na co čumí Rimsy, zároveň i věková rozmanitost potěší i když to občas bolí, ty vole. Na druhou stranu je fakt, že neustále omývání Logana, trajektů a mývalů (? nebo čeho) už lehce nudí, ale asi to je něco jako tratemark MovieZone. A pokud dojdou vtipy, tak vždycky může Cival říct, že Rimsy vylizuje řitní žlázy drobným živočichům. Pokud mají halo, halo to znamená, že to jsou youtubeři, že jo? ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama