Reklama

Reklama

Cinema Tipy

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2015, 27 min

Obsahy(1)

Žhavé novinky pro nažhavené filmové fanoušky. (TV Prima)

Recenze (8)

Matty 

všechny recenze uživatele

Cinema tipy od úvodních vteřin sráží nesympatická moderátorská dvojka, která nedokázala přesvědčit, že „vo filmovým světě“ něco ví, natož, že je pro filmy zapálená. Ležérní, výrazně neformální projev moderátora nebo moderátorčin údiv nad tím, jak je ten 35mm film „malinkatej“ a jak těžké je utrhnout čerstvě vytisknutý lístek do kina, jsou spíše iritující než roztomile zábavné, při inscenovaných etudách mi bylo trapno za oba dva a reklama na Cinema City (a IMAX) nemohla být průhlednější. Jako audiovizuální vata do předsálí inkriminovaného multikina přijatelné, jako televizní pořad s určitou výpovědní hodnotou na hranici snesitelnosti. Hodnocení po dvou dílech. Víc bych nezvládnul. Kvůli informacím o filmových premiérách si pusťte raději Čelisti nebo Odvážné palce. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Tak za toho "Džejka Gilengala" bych je nakopla do p*dele. Když už musím mluvit o zahraničním herci s obtížnějším jménem (u filmově laděného pořadu opravdu nečekané, že?), tak si snad, proboha živého, nejprve zjistím, jak se správně vyslovuje. Kdyby to byl jen ten Gyllenhaal (správně "Džilenhól", popřípadě "Jílinhél", chcete-li původní švédskou verzi), tak bych to možná ještě přežila, ale když je, dvojicí nesympatických "moderátorů", kteří očividně nemají k filmům vůbec žádný vztah, během jediného dílu přejmenováno hned 6 herců, tak je něco špatně. A nesedí mi ani koncept pořadu. Slíbí mi představení filmu a místo toho je mi 2/3 času představován režisér, popřípadě herci (samozřejmě jen ti notoricky známí, byť mají menší roli - viz. třeba u toho "Everestu" Emily Watson vs. Keira Knightley) a na zbylou 1/3 puštěn kus traileru, nejlépe odněkud z prostředka... Zlatej "Kinobox". I ten se Čtvrtníčkem. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Zklamání, byť očekávání byla pramalá, z dalšího nejen moderátorsky nezvládnutého pořadu TV Prima, a to i navzdory tomu, že se jedná "jen" o nablblé píárko Cinema City, které však v tomto balení nemá v televizi co dělat a skutečnému filmovému fanouškovi ani víc co nabídnout, než zvládne kdejaký trailer kdekoli na webu.. ()

Bernyz odpad!

všechny recenze uživatele

Totální odpad. Podivní moderátoři a ještě horší prostředí - kino. Po sedmi dílech už došly nápady na témata dílů o různých technologiích v Cinema City, a tak byl veden rozhovor se sekuruťákem. Vážně? :-D ()

Tribe 

všechny recenze uživatele

Pro obyčejné lidi sledující růžovku je to asi dobrý. Ale pro lidi, co se alespoň trochu zajímají o filmy (sledování ČSFD, MovieZone...), je to úplně k ničemu. ()

Lubess.Knopp 

všechny recenze uživatele

Nemyslím že jde o seriozní pořad ...Ale při vybírání moderátorů jablko dopadlo hodně daleko od stromu , velice nesympatičtí a nezapálení ikdyž něco málo se dozvíme tak aspon něco ()

Reklama

Reklama