Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

kukkik 

všechny recenze uživatele

Tak, já jsem mladší generace a tenhle pořad si vybavuju jen jeno matnou vzpomínku z dětství, která mě nikdy nijak neoslovila. Teď jsem se podíval na víc jak hodinové záznamy tehdejších dílů a to vám povím, to je velebizár. Devadesátky z toho čiší plným proudema je až k nevíře, že ty nevtipné a především neskutečně bizarní scény, parodující propagované filmy, tehdy mohli vysílat v celostátní televizi. Takový artefakt doby, kdy nic pořádného nebylo a to, co bylo, si pamětníci malují dorůžova. 1/5 ()

cherita 

všechny recenze uživatele

S příchodem internetu pro mě Kinobox ztratil na významu, s příchodem Čtvrtníčka i na kvalitě. Ne, že by mi jeho humor nějak vadil, on je čtvrtňa celkem vtipná existence, problém ale je, že neví kdy přestat. Nejdřív řekne něco vtipného a trefného a pak se v tom patlá až do trapnosti a to jeho „Dobrý kačer“ je už jenom poslední křeč. Navíc ta zabijácká zelenožlutá grafika doprovázená zbrusu novou znělkou je opravdu jen pro silné nervy. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý týdeník, který jsem před několika lety hltal. Znělku nikdy nezapomenu. Kinobox, kýnóbox, kinobox, kýnóbox. Jó to byly časy, když to uváděli Holý & Kohout. Bylo to povedené a zajímavé. Dříve jsem to velmi sledoval. Bavilo mě to, i když v dětství jsem se o filmy moc nezajímal. Se Čtvrtníčkem jsem viděl jen jeden díl a vůbec mě to nechytlo. Snaží se být vtipný, ale já z něj mám husí kůži! Takže tři hvězdy za dřívější díly. Škoda, že nějakej takovej pořad nevymyslí TV NOVA. Protože přeci jenom, dnešní svět žije filmem, lidi navštěvují houfně kina, ale informace o filmech musíme hledat na internetu. ()

quasar 

všechny recenze uživatele

Stejně jako většina hodnotících: s Holým a Kohoutem za 4, bez moderátora za 2 a se Čtvrtníčkem 1- za ten trapný projev. Kde je ten Čtvrtníček ze Sody a Obsluhoval jsem... Jeho projev se posunul od recese a černého nevypočitatelného humoru k naprosté trapnosti a upocené snaze za každou cenu říct něco vtipného. Mám pocit, že to začalo někde u "Vodafounu"... ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Dobrý kačer aneb Čtvrtníček to zachránil! Buďme rádi za ta málo. Není to narvané informacemi, není to, co bývalo..To už napsali jiní. Na netu je toho určitě víc, ale Kinobox mě aspoň donutí změnit médium a sednout na gauč a koukat... I když často to propásnu a ani varovné cedule po bytě mi stejně nepomůžou... Mění totiž pořád vysílací čas. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama